• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim. :KK43:
Bi de beni gör..ozellikle son uc gunfur ayaklarim artik sekil degistirdi.hic ayaga benzemiyor.bilegimde corap izi oluyo ama korkunc..sabah aksam bir bucuj saat yol gidiyorum. Aksams kadar masabasindayim.yuruyorum bol su iciyorum ama kar etmiuor..yarin dr a gidicem.sorucam

Canım ben cok hareketliyim ya. uzun sure oturamiyorum yatamiyorum ev islerini falan yapiyorum yürüyüşe de gidiyorum kursum da var bunlar zarar verir mi acaba bu aralar hep te kotu haberler aliyorum gozum korktu bi arkadasim 26. Haftada her an dogurabilirsin demis dr hastanede yatiyo su an. Baska bi arkadasin da 6 haftasi var doguma onunda sancisi var o da hastanede cok korktum ben bunlari duyunca
Canım aşırı yorulmadigin surece sorun olma yinede dikkatli olmakta fayda var bende 1aydir sabah akşam yürüyüş yapıyorum.uzun mesafe .ev isleri gelen giden derken çok zorluyorum .dikkat edelim inşallah bisey olmaz

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.:KK61: sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.:KK61: sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...

Okudum cnm... Allahim hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah... Her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

Okudum. Allah kabul etsin inşallah. Hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın inşallah.

Doktor kontrolümüze gittik 720 gr olmuş bebiş. Şuan için herşey normal ve sağlıklı dedi. Her ne kadar süt içersen iç kalsiyumu gerektiği kadar alamazsın dedi doktorumuz Osteocare dan 2 tablet içmemi istedi .

Canım 50gr yükleme yapilacaksa 1saat bekliyorsun cnm 75gr ise 2saat. Sorun edecek bisy yok ayrıca merak etme şerbet tadı var ttipatip aynı .
Kizlar dun doktoruma gittim kontrole.dedi ki 9kg almissin.bu cok fazla 25+6 dayim.cok kilo aldigin için seker yuklemesi yaptirmwk şart dedi.ben normalde istemiyodum.75gr yapicaksin dedi.bi de dedi ki ayrintili ultrason sonuçlarına gore bebege sol taraftan kan akışı yavaş.ne demek bu hic bise anlamadim.cokk moralim bozuldu.bi de bebegin basi yukarda ayaklari aşağıda.donmesi lazim dedi.bundan sonra hemen beslenmene dikkat edeceksin dedi.bu haftalara kadar zaten bi anomali yoksa bebegin gelisimi normal olur.ama bu haftadan sonra sen cok kilo alirsan bebek az gelisir gini biseyler soyledi.

Amin kizlar cok tsk ederim evet cok guzeldi videoyada cektik agzini acip kapiyodu guldu resmen yavrum :) bu ay iyice buyumustur sabirsizlaniyorum gormek icin...

Isim walla benim istediklerim kuzey, çınar, ayaz, poyraz, oglum güney diyor :) esim kararsiz ama dun konustuk biraz ayaz olucak gibi... Ayaz ismi cok hosuma gidio boyle Ayaz bey deyince cok hos :)) oglumun adi Ege pek uymuo ama uysun diyede ugrasmiyorum :) hangisi guzel sizce...

Ömer girayda cok hos cnm Ömer hosuma giden bi isim ama etrafimda cok var benim... Adıyla yasasin insallah
Ömer Muaz cok guzel bi isim

Dün dr dan ciktim bi avm de kanz in kampanyasi vardi bi tane beyaz büyüyen beşik aldim cok begendim.yatagini pamuklu olanindan sectim.bi de cibinlik hediyesi vardi.800tl nakit ödedim.haftaiçi gelip kurucaklar inşallah.nasil sizce fiyat.ilk alışverişimdi diyebilirim.artık bişeyler almamiz lazım...

kızlar ıyı geceler.. yururken kalçamda ağırlık varmış gibi .
bıde sankı catı kemığım arıyor yanı kasıklarımın alttarafı nıye acaba

Canım senin ki genel olarak aşağıda galiba. Ben yukarıda da hissediyorum ama bazen tam çatı kemiğimin ortasına klitorisin o civarda ağrı giriyor. Bir sinire falan mı denk geliyor nedir?
Doktorlar normal diyor bunlara genelde.

Kizlar dun doktoruma gittim kontrole.dedi ki 9kg almissin.bu cok fazla 25+6 dayim.cok kilo aldigin için seker yuklemesi yaptirmwk şart dedi.ben normalde istemiyodum.75gr yapicaksin dedi.bi de dedi ki ayrintili ultrason sonuçlarına gore bebege sol taraftan kan akışı yavaş.ne demek bu hic bise anlamadim.cokk moralim bozuldu.bi de bebegin basi yukarda ayaklari aşağıda.donmesi lazim dedi.bundan sonra hemen beslenmene dikkat edeceksin dedi.bu haftalara kadar zaten bi anomali yoksa bebegin gelisimi normal olur.ama bu haftadan sonra sen cok kilo alirsan bebek az gelisir gini biseyler soyledi.

Canım ben 22.haftada 9kilo almıştım ama doktor bana şeker yüklemesi şartı koşmadı. Direk kendisi şeker taraması yapacağım dedi.
Benim de detaylıda sağ rahim damarımda darlık çıktı ama sorun olmaz bebek baskı yapıyordur dedi.

Kızlar merhaba hamileliğimin 25.haftasına girdim ama kızım çok haraketsiz yada ben hissedemiyorum bilmiyorum . Yorumlarınızı okuyorum dışardan belli olan varmış tekmeleri benim daha tekme bile atmadı yani kıpırdamalar oluyor tabi ama tekme gibi değil bir de bazen aşırı sert oluyor karnım normal mi ? İlk gebeliğim çevremde çok sorabileceğim insna da yok o yüzden siz tecrübeli annelerden fikir almak istedim. :)
Benim de ayni senin gibi. Dr bi sıkıntı yok dedi. Aslinda hareketli dedi. Demek ki ben hissetmiyorum.

Canım senin ki genel olarak aşağıda galiba. Ben yukarıda da hissediyorum ama bazen tam çatı kemiğimin ortasına klitorisin o civarda ağrı giriyor. Bir sinire falan mı denk geliyor nedir?
Doktorlar normal diyor bunlara genelde.
bılmıyorumkı canım asagıda sanırım evet. kafası asagıda ayakları yukarıda olabılır. yarın kontrole gıdıcem sorarım doktora bakalım. belımede agırlık yapıyo cunku. suyum fazla ondan olabılırmıkı

Canım ben 22.haftada 9kilo almıştım ama doktor bana şeker yüklemesi şartı koşmadı. Direk kendisi şeker taraması yapacağım dedi.
Benim de detaylıda sağ rahim damarımda darlık çıktı ama sorun olmaz bebek baskı yapıyordur dedi.
Moralimi cok bozdu.seker dedi tansiyon dedi..bi suru olumsuz sey konustu..

Back