- 22 Mart 2015
- 1.112
- 1.316
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #4.621
Bu arada herkese hayırlı günler bana dua edin lütfen benim arada bir tansiyonum yükseliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorumki canim en son 23 haftalik.gttim 790 gr di. Seninki ne kadar acabaBilmiyorum ki cnm Dr.a bi sormak lazım. Dediğin gibi çok faydalı aslında.
Senin bebis 25haftalikken kaç kg.du cnm
geçmiş olsun canım. tansiyon zaten normalde zor gebelikte daha da zor inşallah zararlı boyutlarda değildir.Bu arada herkese hayırlı günler bana dua edin lütfen benim arada bir tansiyonum yükseliyor
25+2 de 868gr dedi nasıl senceBilmiyorumki canim en son 23 haftalik.gttim 790 gr di. Seninki ne kadar acaba
Yok çok şükür ileri boyutta değil ama hafif yorulunca hemen cikiyor bu günde kendi kendine yükseldi anlamadimgeçmiş olsun canım. tansiyon zaten normalde zor gebelikte daha da zor inşallah zararlı boyutlarda değildir.
Yok çok şükür ileri boyutta değil ama hafif yorulunca hemen cikiyor bu günde kendi kendine yükseldi anlamadim
6.ayın sonlarına doğru yüksek tansiyon şikayeti başlayabiliyormuş.Yok çok şükür ileri boyutta değil ama hafif yorulunca hemen cikiyor bu günde kendi kendine yükseldi anlamadim
Teşekkür ederim canım insallah dikkat etmeye çalışıyorum tuzu ve hamur şeyleri bıraktım bu hafta doktora gidince söylerim artık daha önce söyledim tahlil yaptı çok şükür sorun çıkmadı ama dikkat et dedi.aslında bizim ailede tansiyon genetik oldugu için oda tedirgin ediyor6.ayın sonlarına doğru yüksek tansiyon şikayeti başlayabiliyormuş.
Doktorum en sonki kontrolde söylemişti, ve önlem almam için uyarmıştı.
Normalde tansiyonyl düşüktür 8-6 8-5 civarı.
Benim bile son gittiğimde 10-8 şeklinde çıktı.
Hem yiyecek hem de aktivite olarak kendime dikkat etmemi söyledi.
Artık ağırlaşıyoruz git gide, siz de dikkat edin lütfen ve tansiyonunuzu sürekli kontrol edin.
Kızlar gece çatım agrida kısa sürdü ama neden oldu acaba bilemedim. Geceleri sadece bel agrim olurdu WC ye kalktığımda oldu neden olabilir yaşayan varmi
kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim.
kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim.
günaydın bayanlarrrr...kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim.
günaydıngünaydın kızlar
Benim de ellerim ve ayaklarım sürekli o durumda. Genelde uzun süre ayakta kalınca ve tuzu hamurişini fazla kaçırınca oluyo senin de öyle olabilir cnm bikaç gündür tuzu kestim normale döndüm çok şükürkızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim.