• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim. :KK43:
Canım aynısını geçen hafta yaşadım ben.. İnce çoraplar var ya diz altı onlardan giymiştim, sıktı da ondan mı oldu acaba dedim. Artık giymiyorum şu anda olmuyor.. Ben geçsin diye gece yatarken bile ayaklarımın altına yüksek ysatık koydum 2 gün, hafta sonu da iki gün bol bol uzandım.. Şu anda iyiyim... geçmiş olsun..

Canım aynısını geçen hafta yaşadım ben.. İnce çoraplar var ya diz altı onlardan giymiştim, sıktı da ondan mı oldu acaba dedim. Artık giymiyorum şu anda olmuyor.. Ben geçsin diye gece yatarken bile ayaklarımın altına yüksek ysatık koydum 2 gün, hafta sonu da iki gün bol bol uzandım.. Şu anda iyiyim... geçmiş olsun..

Ah ahhh sislik bende cok varrrr..Bol su icmek lazim diyetisyenim rezene cayini onerdi ama hic icemedim...Artik yuzuklerimi bile takamiyorum..Dinlenme sansim da yok :KK43: Allah hepimizin yardimcisi olsun
Yanlış teşhis;)
Çoraplardan değilmiş şişlik, bugün yine oldu, akşam yemeği topladıktan sonra uzandım uyuyakalmışım, karasevda ya kalktım, baktım şişlik baya azalmis...dinlenmek şart ! Bu arada ben oldum olası çok su içerim günde 3 litre falan ama yinede oluyor; )

E vitaminli kapsül sürüldüğünü duymamıştım , ne için ne zamanlar kullanılıyor ? Kaçıncı ay başlanmalı ?

Beni 2 ablam da uyarıyordu sürekli en geç 7.aydan itibaren sürmeye başla diye.
Ben doğumdan sonra yine de göğüs yarası olacak diye düşünüyorum ama dokuyu güçlendirdiğini ve olsa bile çabuk iyileştiğini söylediler.
Ben de onların gazıyla aldım ama prospektüsünde hamileler için doktorunuza danışın diye okuyunca tereddüt ettim açıkcası.

İyi akşamlar herkese nasılsınız hanımlar bebek bakım çantanızı aldınız mı sizce bu modellerden hangisi daha güzel ve kullanışlı olur
IMG_20160414_194825.jpg

Bende üsttekini begendim canim o daha kullanışlı gibi duruyor sen alacaksan haber ver ona göre kaliteli bir şey gelirse bende alırım insallah
Daha karar veremedim bende mağazalarda hiç güzel bişey göremedim internettekiler daha güzel sanki. Birinde karar kılıp alırım herhalde haber veririm cnm

Ben de mağazada beğenemiyorum internette görüyorum almak istiyorum ama kalitesinden de emin olamıyorum. :KK48:

Ben de akşam iş çıkışı gezdim. Kıyafetlere 2 tulum, 6 çorap, 2 eldiven, 1 iç dış zıbın ekledim.
Sanırım ben hastane çıkışı dışında kıyafet işini bitirdim kızlar. Onu da alacaktım ama tatmin olamadım model konusunda. :KK59:

Ben de mağazada beğenemiyorum internette görüyorum almak istiyorum ama kalitesinden de emin olamıyorum. :KK48:

Ben de akşam iş çıkışı gezdim. Kıyafetlere 2 tulum, 6 çorap, 2 eldiven, 1 iç dış zıbın ekledim.
Sanırım ben hastane çıkışı dışında kıyafet işini bitirdim kızlar. Onu da alacaktım ama tatmin olamadım model konusunda. :KK59:
Bende kıyafet olarak bi 10 lu hastane çıkışı aldım mı bitti. Annem kayınvalidem ablam derken herkes bişeyler aldı etti derken bitti çok şükür şimdi çanta puset biberon falan kaldı işte

Bende kıyafet olarak bi 10 lu hastane çıkışı aldım mı bitti. Annem kayınvalidem ablam derken herkes bişeyler aldı etti derken bitti çok şükür şimdi çanta puset biberon falan kaldı işte

Biz de artık araç gereç kısmına yoğunlaşacağız artık. :KK54:

Iyi geceler kizlar. Kiyafetlerini kisa kollu aliyomusunuz yaZ bebekleri malum benim oglumda temmuzda dogmustu. 15 gun dayanabildik uzun kolluyla

Sen iyi geceler dedin ben de günaydın diyim. :KK25:
Kısa kollu badilerden faydalanırım diye düşünüyorum çok sıcaklarda.
Patiksiz kısa kollu tulumlardan da var.

hayırlı cumalar kızlar.
ben de burada yeni açılan bir ebebek mağazasından birşeyler aldım. maşallah alışverişini bitirenler var valla biz daha yeni başladık. güzel ürünler var ebebekte şu aralar indirim de var bakmanızı tavsiye ederim.

hayırlı cumalar kızlar.
ben de burada yeni açılan bir ebebek mağazasından birşeyler aldım. maşallah alışverişini bitirenler var valla biz daha yeni başladık. güzel ürünler var ebebekte şu aralar indirim de var bakmanızı tavsiye ederim.
bende beşiğimi e bebekten aldım. çok beğendim. agashi diye bir markanın

Iyi geceler kizlar. Kiyafetlerini kisa kollu aliyomusunuz yaZ bebekleri malum benim oglumda temmuzda dogmustu. 15 gun dayanabildik uzun kolluyla
Ben hep uzun kollu aldım yaz da olsa bebeğin kanı canı ne bide erkek bebekler daha çok üşür diyolar bide bizim ev yazın serin oluyo doğduktan iki ay sonra da geri soğumaya başlıyo zaten havalar.3 aylıktan sonrası da iyice kışlık şeyler :anneadayı:

Back