- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.641
Canım aynısını geçen hafta yaşadım ben.. İnce çoraplar var ya diz altı onlardan giymiştim, sıktı da ondan mı oldu acaba dedim. Artık giymiyorum şu anda olmuyor.. Ben geçsin diye gece yatarken bile ayaklarımın altına yüksek ysatık koydum 2 gün, hafta sonu da iki gün bol bol uzandım.. Şu anda iyiyim... geçmiş olsun..kızlar ben dün çok korktum. işten eve gittim bide ne göreyim ayaklarımı yıkarken ayak bileğim çok şişmiş o yan kemik varya o görünmüyodu hemde iki ayağımda. doktoru arasammı aramasammı karar veremedim. evhammı yapıyorum bilemedim. daha önceki hamileliğim 13 sene önceydi yaş küçüktü o yüzdenmi böyle şeyler hiç yaşamadım bilemedim.
Canım aynısını geçen hafta yaşadım ben.. İnce çoraplar var ya diz altı onlardan giymiştim, sıktı da ondan mı oldu acaba dedim. Artık giymiyorum şu anda olmuyor.. Ben geçsin diye gece yatarken bile ayaklarımın altına yüksek ysatık koydum 2 gün, hafta sonu da iki gün bol bol uzandım.. Şu anda iyiyim... geçmiş olsun..
Yanlış teşhisAh ahhh sislik bende cok varrrr..Bol su icmek lazim diyetisyenim rezene cayini onerdi ama hic icemedim...Artik yuzuklerimi bile takamiyorum..Dinlenme sansim da yokAllah hepimizin yardimcisi olsun
E vitaminli kapsül sürüldüğünü duymamıştım , ne için ne zamanlar kullanılıyor ? Kaçıncı ay başlanmalı ?
Gayet iyi canim benimki iri gidiyo seninki normal25+2 de 868gr dedi nasıl sence
Gayet iyi canim benimki iri gidiyo seninki normal
Bizde cumartesi gün kontrole gideceğiz , şeker yüklemesi yaptırcam . Bunun için ne kadar süre aç kalıyoruz ?
İyi akşamlar herkese nasılsınız hanımlar bebek bakım çantanızı aldınız mı sizce bu modellerden hangisi daha güzel ve kullanışlı olurEki Görüntüle 1814552
Bende en üsttekini beğendim zaten. Fiyatı 70 tl facebooktan gördüm bebek marketi diye bi sayfadan. Tarzbaby.com sitenin adıBence en üstteki lacivert olan. Çok pratik gözü var.
Hangi site bu? fiyatlar nasıl?
Bende üsttekini begendim canim o daha kullanışlı gibi duruyor sen alacaksan haber ver ona göre kaliteli bir şey gelirse bende alırım insallahBende en üsttekini beğendim zaten. Fiyatı 70 tl facebooktan gördüm bebek marketi diye bi sayfadan. Tarzbaby.com sitenin adı
Daha karar veremedim bende mağazalarda hiç güzel bişey göremedim internettekiler daha güzel sanki. Birinde karar kılıp alırım herhalde haber veririm cnmBende üsttekini begendim canim o daha kullanışlı gibi duruyor sen alacaksan haber ver ona göre kaliteli bir şey gelirse bende alırım insallah
Bende kıyafet olarak bi 10 lu hastane çıkışı aldım mı bitti. Annem kayınvalidem ablam derken herkes bişeyler aldı etti derken bitti çok şükür şimdi çanta puset biberon falan kaldı işteBen de mağazada beğenemiyorum internette görüyorum almak istiyorum ama kalitesinden de emin olamıyorum.
Ben de akşam iş çıkışı gezdim. Kıyafetlere 2 tulum, 6 çorap, 2 eldiven, 1 iç dış zıbın ekledim.
Sanırım ben hastane çıkışı dışında kıyafet işini bitirdim kızlar. Onu da alacaktım ama tatmin olamadım model konusunda.
Bende kıyafet olarak bi 10 lu hastane çıkışı aldım mı bitti. Annem kayınvalidem ablam derken herkes bişeyler aldı etti derken bitti çok şükür şimdi çanta puset biberon falan kaldı işte
Iyi geceler kizlar. Kiyafetlerini kisa kollu aliyomusunuz yaZ bebekleri malum benim oglumda temmuzda dogmustu. 15 gun dayanabildik uzun kolluyla
bende beşiğimi e bebekten aldım. çok beğendim. agashi diye bir markanınhayırlı cumalar kızlar.
ben de burada yeni açılan bir ebebek mağazasından birşeyler aldım. maşallah alışverişini bitirenler var valla biz daha yeni başladık. güzel ürünler var ebebekte şu aralar indirim de var bakmanızı tavsiye ederim.
Ben hep uzun kollu aldım yaz da olsa bebeğin kanı canı ne bide erkek bebekler daha çok üşür diyolar bide bizim ev yazın serin oluyo doğduktan iki ay sonra da geri soğumaya başlıyo zaten havalar.3 aylıktan sonrası da iyice kışlık şeylerIyi geceler kizlar. Kiyafetlerini kisa kollu aliyomusunuz yaZ bebekleri malum benim oglumda temmuzda dogmustu. 15 gun dayanabildik uzun kolluyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?