• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

zavallı ben çocuk nerde napıyor ne kadar oldu hiç bilmiyorum bile. en son kendi doktorum 16. haftada kontrol etti. 21. haftada ayrıntılı usg girdim. onda zaten radyolog tek kelime konuşmadı bile ve raporda boy ve kilosundan bahsetmiyor sadece haftasıyla uyumlu. bi daha taa 26. haftada geldedi. zaman çabuk geçseeee:110::110::110:

canım benim bildiğim hurma son haftalara kadar yenmiyor. ksitosin hormanu salgılanmasına yardımcı oluyormuş ve doğumu çabuklaştırıyormuş. normal doğum yapacak olanlar son haftada yemeli diye biliyorum.
Evet canm.bende boyle biliyorum. Ama simdiden gunde 1 tane yesek zarari olurmuki. 36. Haftadan snra gunde 7 ye cikarz

Evet canm.bende boyle biliyorum. Ama simdiden gunde 1 tane yesek zarari olurmuki. 36. Haftadan snra gunde 7 ye cikarz
Son ay günde bir tane yeniyo diye biliyorum bende 36haftadan sonrada günde 5-6 tane yenilmesi gerekiyor muş. Birde son bir hafta günde yarım kg yiyenleri de duymuştum tercih meselesi

zavallı ben çocuk nerde napıyor ne kadar oldu hiç bilmiyorum bile. en son kendi doktorum 16. haftada kontrol etti. 21. haftada ayrıntılı usg girdim. onda zaten radyolog tek kelime konuşmadı bile ve raporda boy ve kilosundan bahsetmiyor sadece haftasıyla uyumlu. bi daha taa 26. haftada geldedi. zaman çabuk geçseeee:110::110::110:
Canım sıkma sen canını bende aynı durumdaydim. Detaylıca bile bilgi anlamamıştım. 10haftada bebeğimi göremedim en son geçen hafta özele gidip gordum cinsiyetini de net öğrenmiş olduk. Hemde daha iyi oldu büyümüştü de. Olmadı sende gidersin özele ne olacak

bende de aynı durum var. ağrılar öldürdü beni

Kızlar bende dönem dönem oluyo o gerginlik 2haftada bir gibi. Her zaman değil yani sanki kg aldığım zamanlarda oluyo gibi. Benim bebekte aynı kafası göbek deligimin hemen sağında ayaklarda o dediğimiz yerde taa aşağılarda. Korkuyorum ayakları sıkışacak diyee

Günaydın hamişler nasıl keyifler.:anneadayı:
Sizi bilmem de ben bu gece çok iyi uyumuşum. Bebişim de rahatmış demek ki hiç uyanmamışım. Ne şişkinlik ne mesane sıkışması. Maşallah diyim nazar değmesin :nazar:

Benim de bazı günler öyle oluyor. Bir uygulamada bu haftalarda büyümeye bağlı olarak olabileceği yazıyordu.

Bir de bu yazıyor..
"Bu haftalar içerisinde durduk yere karnınızda sertleşme olacaktır. Rahminizde görülen ani kasılmalar ve gevşemeler regl krampları gibidir.Braxtonkasılmaları yani yalancı gebelik kasılmaları sizi gebeliğiniz boyunca takip edecektir. Bu kasılmaları gerçek kasılmalardan ayıran en büyük özelliği ara, ara ve düzensiz olarak girmesidir. Bu kasılmalar sizi erken doğuma götürmeyecektir. Ancak şunu da söylemek gerekirse sık, sık ve düzenli şekilde gelen kasılmalar sizi doğuma sürükleyebilir."

Aman diyim kızlar çok yormayın kendinizi. Artık çoğumuz son trimestere girdik.
Evet haklisin valla ben hiç dogurmayacak gibi zorluyom kendimi bazen ise öyle kaptiriyorum kendimi hamile oldugum u unutuyorum bile. Sorumluluk alıp dikkatli olmak lazım artık tesekkurler paylaşım için

Evet haklisin valla ben hiç dogurmayacak gibi zorluyom kendimi bazen ise öyle kaptiriyorum kendimi hamile oldugum u unutuyorum bile. Sorumluluk alıp dikkatli olmak lazım artık tesekkurler paylaşım için

Kesinlikle. Artık bebişler biz unutsak da hatırlatıyorlar ama o unuttuğumuz anlar çok önemli.
Eşimin kuzeni 26.haftada doğum yaptı. Bebek 3 ay küvezde kaldı. Allah korusun bebeklerimizi. Hayırlısıyla sağlıklı ve zamanında doğsunlar inşallah.

Kesinlikle. Artık bebişler biz unutsak da hatırlatıyorlar ama o unuttuğumuz anlar çok önemli.
Eşimin kuzeni 26.haftada doğum yaptı. Bebek 3 ay küvezde kaldı. Allah korusun bebeklerimizi. Hayırlısıyla sağlıklı ve zamanında doğsunlar inşallah.
Ay allah korusun çok erken olmuş . inşallah bizimkiler gününü bekler

Son ay günde bir tane yeniyo diye biliyorum bende 36haftadan sonrada günde 5-6 tane yenilmesi gerekiyor muş. Birde son bir hafta günde yarım kg yiyenleri de duymuştum tercih meselesi
Evet son ayda cok yeniyo genelde erkenden yemek iyi degil ama gunde 1 taneden ne olacak.diye dusunuyorum sonucta bol vitaminli bi yiyecek.

baya erken gelmiş canım yaa inşallah bizler zamanında alırız kucağımıza

herekese hayırlı sabahlar hanımlar

3-4 gündür giremedim hem yogun hem rahatsızdım. nasılsınız bakalım. herşey yolundadır ınsallah. bende cumartesi doktora gıttım aclık tokluk şekerine baktılar . doktor çıkan sonuçları beğendi. şeker yüklemesine gerek yok dedi. çok sevindim. zaten hiç istemiyordum..

Ben gunde uc tane yiyorum canim hurma
ben doktoruma sordum faydası çok zararı yok dedi. hem bebeğinin gazı az olur.imkanın varsa tüketebildiğin kadar tüket dedi. ben hergün yiyorum öyle sayıyla yemiyorum ama. canımın istediği kadar 3-5 hatta bazen abartıyorum:)
bu arada dün 2. aşımızı olduk bebeğim sanki rahatsız oldu.dün hiç durmadı hep kıpır kıpır... sizdede böyle şeyler olmuş muydu?

ben doktoruma sordum faydası çok zararı yok dedi. hem bebeğinin gazı az olur.imkanın varsa tüketebildiğin kadar tüket dedi. ben hergün yiyorum öyle sayıyla yemiyorum ama. canımın istediği kadar 3-5 hatta bazen abartıyorum:)
bu arada dün 2. aşımızı olduk bebeğim sanki rahatsız oldu.dün hiç durmadı hep kıpır kıpır... sizdede böyle şeyler olmuş muydu?
Bende öyle olmustu canim normalmis

Back