Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hakikaten kabus gibi. Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun canım. Gerçekten çok tuhaf şeyler olmuş.
Doktora gittin mi bunun için? Yediğin şeyden mi zehirlendin diyeceğim de eşin de yemiştir aynı şeyden.
Tansiyon problemin var mı normalde?

Cnm öncelikle gözün aydın. ikinci gittiğin doktor nerde acaba hangi hastanede. Daha doğrusu istanbuldamisin cnm
Hayir canim ben rizedeyim

cok cok cok gecmis olsunn.Allah birdaha yasatmasin insallah..Tansiyomun yukselmis olabilir die dusundum..Keske beklemeyip dr a gitseydinn..Yedigin de dokunmus olabilir Bende gecenlerde tavuk yemistim elim ayagim sisti kizardi sonrasi kustum ztn..Bizim bunyelerimiz cok daha hassas bu yusden herkes de ayni etki olmayabilir..Esim benden cok yemisti ama hicbise olmadi ona

Geçmiş olsun canım. Gerçekten çok tuhaf şeyler olmuş.
Doktora gittin mi bunun için? Yediğin şeyden mi zehirlendin diyeceğim de eşin de yemiştir aynı şeyden.
Tansiyon problemin var mı normalde?

cnm bende meniere rahatsızlığı var. bu rahatsızlık baş dönmesi yapıyordu. ama boyle bişiy hiç olmamaıştı. baş dönmesi olduğunda duruşumu değiştirdiğimde geçiyordu. bunda başıma vücuduma sahip çıkamadım. çok korktum. bir senedirde baş dönmesi yaşamamıştım bilemedim ne olduğunu

Cok gecmis olsun canim. Benimde aklima tansiyon geldi hemen. Okurken korktum inan ki. Rabbim bi daha yasatmasin. Allaha emanet ol sende bebisinde

Cok gecmis olsun cnm neden oyle bisi oldukk i dr fln gitseydin keske... Usuttunmu acaba... Allah tekrar yasatmasin cnm

Canim benim ya kiyamam cok geçmiş olsun ve Rabbim sıfa versin inşallah çok üzüldüm ama çok şükür şimdi iyisin insallah keşke doktora gitseydin yarın bir mesela . Inşallah bir daha yasamazsin

Kuzum kiyamam gecmis olsun hastaneye gittinmi .sinirlerinmi bosaldi,seker tansiyonmu ne anlamadim kiyamam iyimisin sok oldum gorunce

Çok geçmiş olsun çok dikkat et canım. Bence bugün git doktora. Kbb bakıyordu galiba o rahatsızlığa.
Bende de epilepsi var. Her gün ilaç içmek zorundayım. Biz ekstra hassas oluyoruz bu hamilelik durumlarında malesef.

Kuzum kiyamam gecmis olsun hastaneye gittinmi .sinirlerinmi bosaldi,seker tansiyonmu ne anlamadim kiyamam iyimisin sok oldum gorunce

Allah razı olsun cnm . Uyandım gözümü açmamla bunu yaşadım maalesef. Şimdi iyiyim şükür. Bende meniere rahatsızlığı var cnm. Ama böyle bir şeyi ilk kez yaşadım. Ve cok korkuyorum bi daha yaşamaktan. Hafta sonu hiç birşey yapmadım yorulupta tekrarlamasin diye

Teşekkür ederim cnm. Aynen Hamilelikten herhalde böylesine şiddetli oldu. Çünkü daha önce hep baş dönmesi yaşıyordum gözlerimin içi oyuluyo gibi olurdu ama pozisyon degistirince dururdu. Bu sefer ne durdu nede kendime sahip çıkabildim. Eğer ayaktayken olsaydı ne şekilde yere düşerken carpardim bilemiyorum. Çünkü ansızın geldi. Daha önceleri baş dönmesi yavaş yavaş olurdu bilirdim ki olacak yere otururken

Cok gecmis olsun cnm neden oyle bisi oldukk i dr fln gitseydin keske... Usuttunmu acaba... Allah tekrar yasatmasin cnm
Canim benim ya kiyamam cok geçmiş olsun ve Rabbim sıfa versin inşallah çok üzüldüm ama çok şükür şimdi iyisin insallah keşke doktora gitseydin yarın bir mesela . Inşallah bir daha yasamazsin

allah razı olsun kızlar. o gün üçüncü kez gelseydi o yasadığım. gidecektik ama sükür gelmedi. hafif seyretti. korktuğum şey hep bas dönmesi yasardım meniere hastalığından dlayı ama iki -üç gün baş dönmem olurdu ama hafif seyrederdi. şimdi ansızın ve deli gibiydi. diyorumki yaa dışarıdayken başıma gelseyi ya cam siliyo olsaydım. 7. katta oturuyorum yastığımda yatarken hiç kımıldamıyordum bile bunu yaşadığımda ..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. BENİMDE DE GEÇEN HAFTALARDA ÖYLE BİR DURUM OLMUŞTU. ACİLE GİTTİM. PEK SORUN ÇIKMADI. SADECE KALP GRAFİSİNDE BİRAZ ÇARPINTI ÇIKTI. O DA HEYECANDAN SANIRIM. 2. TRİMESTERDA GÖRÜNEN EN YAYGIN SORUNLARDAN BİRİYMİŞ BU.

Günaydın hamişler
Güzel bir gün olsun inşallah. Bu gece hiç rahat uyuyamadım o yüzden güne hiç iyi başlamadım. Bebeğim de hissetti gece herhalde kıpır kıpırdı. Pazar günüm deseniz bir doğumgününde gürültü patırtıyla geçti başım hala ağrıyor. Bu hafta güzel geçer umarım.
Bebişe alışveriş yapan var mı? Biz cumartesi günü eminönüne gittik ama geç kalmışız hanlar kapanıyordu. Ben de sadece ağız mendili, yüz örtüsü, patik, giysi askısı falan aldım.

ARKADAŞLAR BUGÜN ÖĞLEDEN SONRA AYRINTILI USG GİRECEĞİM KISMETSE. DUALARINIZI BEKLİYORUM. HAMİLENİN DUASI TUTAR DERLER. GERGİNİM BİRAZ SABAH İŞTE DE SORUN YAŞADIM. TAM DUYGUSAL HALİM ÜZERİMDE.

Canım kötü şeyler düşünme bebeğin de hissediyor gerginliğini. Dışarı çıkınca bir kaç sefer derin nefes al ver açık hava iyi gelir.
İyi çıkacak inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Yavaş yavaş bebek arabası , ana kucağı ( oto koltuğu ) , ev tipi ana kucağı , beşik bunları araştırıp karar verdik markalarına . Şimdilik fiyat araştırması yapıyoruz indirime girmelerini bekliyoruz

biz eşimin acele etmesi yüzünden geçen hafta aldık Soobe mağazasından biraz fazla yer kaplıyo ama inş memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…