- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #4.301
cnm bende meniere var. baş dönmeleri hep yaşayan biriyim ama böyle bir şey hiç yaşamadım. tamda doktor değiştirmeye kara verdim yarın randevum var o zaman gideceğimB bebegim seni bekliyorum Canım ya, neler yaşamışsın. ..Çok çok geçmiş olsun, büyük birşey atlatmissin, ya doktora gitsen sen yine de.. gebelik birseyleri mi tetikledi acaba? En azından onlem alırsın, yapmaman gereken şeyler vardır belki, yada yemeden gereken şeyler, ne biliyim. .Ayy lütfen bir uzmana git...
Kizlar ya bugun acayip derecede kasiklarim agriyor ozelikle sol tarafim ara ara sanci gelip gidio sanki bebek asagi baski yapio ordan cikicak gibi... Dun biraz canim sıkkindi sinirlendim gerildim acaba ondan mi diyorum.. ayaga kalktigimda canim cok yanio tam dik yuruyemiyorum ara ara gecio agri sonra gene gelio baski oluyo alta... Sebebini anlayamadim ins gecer canım sıkıldı cok bebegide zaten surekli kasikta hiisediyorum acaba asagidami tasiyorum dr bisi demedi ama olabilirmi
cnm yaa niye sinirleniyorsun boşver herşeyi. evladının huzuru sağlığından daha mı önemli. sen huzurluysan bebişin huzurlu. dikkat et cnm kendine.