Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

bizde travel sistem bebek arabasını kızılötesi ateş ölçeri, görüntülü telsizi, battaniyeler hastane çıkışı tulumlar takımlar çıtçıtlı badiler, ayaklı bijamalar , bebiş havlusu buset minderi yazlık sortlu takımları ayakkabılar 2 takım lohusa pijaması. 12 li 3 paket unıbaby ıslak mendilini.... daha aklıma gelmiyo ama ona ayırdığım bi dolab bölmesi vardı şimdiden sığmıyor

kapı süsünü kendimiz yapacağız diye malzemelerinide aldık. şimdi klasör yaptım kendime hediyelikler ve kurabiyeler diye . kurabiyeleride kendim yapacağım kısmetse.

güzel haberlerle geleceksin inşallah. dönünce beni etiketlermisin cnm

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. ŞİMDİ GELİDM USGDEN. ÇOK UZUN SÜRELİ BİR MUAYENE OLMADI. ÇOK ŞÜKÜR YOLUNDA GÖRÜNÜYOR HERŞEY. DOKTORUMA GÖSTEREMEDİM AMA KENDİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR RABBİME. KARIN ÇEVRESİ 2 GÜN FALAN GERİ GÖRÜNÜYOR SADECE. YARIN DOKTORUMLA GÖRÜŞÜP DETAYLI BİLGİ PAYLAŞIRIM

Oh çok şükür hadi gözünaydın. Kendi doktoruna göster mutlaka.
Ölçüm yapan uzman bana da bebekte hiç bir problem yok demişti. Allah'a şükür yoktu da ama kendi doktorum rahim damarımda darlık olduğunu söyledi. Sorun yaratmayacağını söyledi ama yine de aklımda yer etti işte.

Oh maşallah. Görüntülü telsizin markası fiyatı falan ne?
Bebek araban benim de hoşuma gitmişti. Evde denedin mi videolarda ki gibi kullanışlı mı?

Bebişimin bir dolabı yok henüz aldıklarım poşetlerde duruyor. Ben çıtçıtlı badileri, patikli pantolon, alt üst takımları tamamlamışım farketmeden.
Bir tanıdıkta bambu beşik varmış çok sevindim. Yatak odamıza karyola koymak zorunda kalacaktım. Ekstra masraf yapıp yatak yanı beşik almayacaktım. Şimdi ilk 6-7 ay o beşiği kullanıp odasındaki yatağını ayrıca yaptırabilirim.

cnm philips marka görüntülü telsiz. normalde 500-600 o model ben 165 e aldım ikinci el ama tanıdıktan . bunun illede sıfır olmasına gerek yoktu diye düşündüm cnm

Kizlar ya bugun acayip derecede kasiklarim agriyor ozelikle sol tarafim ara ara sanci gelip gidio sanki bebek asagi baski yapio ordan cikicak gibi... Dun biraz canim sıkkindi sinirlendim gerildim acaba ondan mi diyorum.. ayaga kalktigimda canim cok yanio tam dik yuruyemiyorum ara ara gecio agri sonra gene gelio baski oluyo alta... Sebebini anlayamadim ins gecer canım sıkıldı cok bebegide zaten surekli kasikta hiisediyorum acaba asagidami tasiyorum dr bisi demedi ama olabilirmi

cnm philips marka görüntülü telsiz. normalde 500-600 o model ben 165 e aldım ikinci el ama tanıdıktan . bunun illede sıfır olmasına gerek yoktu diye düşündüm cnm

Telsiz bende istiyorum nasipse oglumda almamistim pisman oldum habire kalkip bakardim uyandimi diye... Bunda nasipse istiyorum

canim ya cok gecmis olsun.isyerinde yediğn bisey dokunmus olabilir.gittin mi doktora. cok uzuldum

Cok uzuldum okuyunca, gecmıs gıtmıs olsun ınsallah canım. Benımde aklıma tansıyon ve preeksilampsi geldi. Meneırenın bu kadar sıddetlı olusunu hıc duymamıstım caresı yok mu pekı?

Ohh masallah gerıye cok az seyın kalmıs desene. Ben lohusa pıjamalarını dıktırmek zorunda kalacagım, enıme boyuma bulmak kolay degıl:) Bır de bebek telsızını kamerasız aldım onda hata ettıgımı dusunuyorum hala. Kıyafet dısında her seyı hazırladım sayılır. Kıyafetlerın yeterlı olup olmayacagını bılmıyorum ama, bır de hanı kac kılo dogar ırı bebek olursa kcuk tulumlar olmaz dıye de pek almak ıstemedım. Bebek odasını aldım ama henuz kurdurmadım ardıye odamda esyalar ceyızlık esya gıbı duruyor:)

Cok uzuldum okuyunca, gecmıs gıtmıs olsun ınsallah canım. Benımde aklıma tansıyon ve preeksilampsi geldi. Meneırenın bu kadar sıddetlı olusunu hıc duymamıstım caresı yok mu pekı?

çok teşekkür ederim cnm maalesefki bende bilmiyordum bu kadar şiddetlisini hiç yaşamamıştım. şimdi yatarken sağa sola dönerken ödüm kopuyo yavaş yavaş dönüyotum aynı şey olacakmı diye tedbirli.

ooğğğğ sende işi bitirmişsin maşallah. ben oda yapmayacağım. kızımda yapmıştım ama orda yatmadı hiç. şimdi küçük bir beşik 1,5 2 yaşına kadar yatabileceği sonra oda yapacağım inşallah.

canim ya cok gecmis olsun.isyerinde yediğn bisey dokunmus olabilir.gittin mi doktora. cok uzuldum

teşekkür ederim cnm. bu yaşadığım yemekle alakası yok maalesef meniere rahatsızlığım vardı. en dibine vurdu. yarın kontrolum vardı o zaman soracağım inşallah.

kızlar şimdi ayrıntılı usg sonucumu gösterdim doktora çok şükür hiçbir sorun yok dedi. inşallah öyle de devam eder. AC karın çevresi 2 gün falan geri çıkmış onu sordum. önemli bir şey değil dedi. çok da konuşmuyor zaten kendisi. bir dahaki sefere taa 26. haftada çağırdı. 4-5 haftada bir çağırıyor beni kontrole.

canım çok geçmiş olun. benim de ara ara bu tip sancılarım oluyor. genelde sağ tarafta. dinlenince geçiyor. doktor bir şey demedi ama bende bebeğin aşağıda olduğunu düşünüyorum. hayırlısı hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…