- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.281
güzel haberlerle geleceksin inşallah. dönünce beni etiketlermisin cnm
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. ŞİMDİ GELİDM USGDEN. ÇOK UZUN SÜRELİ BİR MUAYENE OLMADI. ÇOK ŞÜKÜR YOLUNDA GÖRÜNÜYOR HERŞEY. DOKTORUMA GÖSTEREMEDİM AMA KENDİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR RABBİME. KARIN ÇEVRESİ 2 GÜN FALAN GERİ GÖRÜNÜYOR SADECE. YARIN DOKTORUMLA GÖRÜŞÜP DETAYLI BİLGİ PAYLAŞIRIMGünaydın hamişler
Güzel bir gün olsun inşallah. Bu gece hiç rahat uyuyamadım o yüzden güne hiç iyi başlamadım. Bebeğim de hissetti gece herhalde kıpır kıpırdı. Pazar günüm deseniz bir doğumgününde gürültü patırtıyla geçti başım hala ağrıyor. Bu hafta güzel geçer umarım.
Bebişe alışveriş yapan var mı? Biz cumartesi günü eminönüne gittik ama geç kalmışız hanlar kapanıyordu. Ben de sadece ağız mendili, yüz örtüsü, patik, giysi askısı falan aldım.
Canım kötü şeyler düşünme bebeğin de hissediyor gerginliğini. Dışarı çıkınca bir kaç sefer derin nefes al ver açık hava iyi gelir.
İyi çıkacak inşallah. Allah yardımcınız olsun.
CANIM KUSURA BAKMA SAYFADAKİ HERYERE BAKTIM AMA ETİKETLEMEK NASIL OLUYOR BULAMADIM. BEN BİRAZ TEKNOLOJİ ÖZÜRLÜYÜM DE. ANLATIRMISIN NASIL YAPACAĞIMI.güzel haberlerle geleceksin inşallah. dönünce beni etiketlermisin cnm
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR. ŞİMDİ GELİDM USGDEN. ÇOK UZUN SÜRELİ BİR MUAYENE OLMADI. ÇOK ŞÜKÜR YOLUNDA GÖRÜNÜYOR HERŞEY. DOKTORUMA GÖSTEREMEDİM AMA KENDİ GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SORUN YOK ÇOK ŞÜKÜR RABBİME. KARIN ÇEVRESİ 2 GÜN FALAN GERİ GÖRÜNÜYOR SADECE. YARIN DOKTORUMLA GÖRÜŞÜP DETAYLI BİLGİ PAYLAŞIRIM
bizde travel sistem bebek arabasını kızılötesi ateş ölçeri, görüntülü telsizi, battaniyeler hastane çıkışı tulumlar takımlar çıtçıtlı badiler, ayaklı bijamalar , bebiş havlusu buset minderi yazlık sortlu takımları ayakkabılar 2 takım lohusa pijaması. 12 li 3 paket unıbaby ıslak mendilini.... daha aklıma gelmiyo ama ona ayırdığım bi dolab bölmesi vardı şimdiden sığmıyor
kapı süsünü kendimiz yapacağız diye malzemelerinide aldık. şimdi klasör yaptım kendime hediyelikler ve kurabiyeler diye . kurabiyeleride kendim yapacağım kısmetse.
Oh maşallah. Görüntülü telsizin markası fiyatı falan ne?
Bebek araban benim de hoşuma gitmişti. Evde denedin mi videolarda ki gibi kullanışlı mı?
Bebişimin bir dolabı yok henüz aldıklarım poşetlerde duruyor. Ben çıtçıtlı badileri, patikli pantolon, alt üst takımları tamamlamışım farketmeden.
Bir tanıdıkta bambu beşik varmış çok sevindim. Yatak odamıza karyola koymak zorunda kalacaktım. Ekstra masraf yapıp yatak yanı beşik almayacaktım. Şimdi ilk 6-7 ay o beşiği kullanıp odasındaki yatağını ayrıca yaptırabilirim.
cnm philips marka görüntülü telsiz. normalde 500-600 o model ben 165 e aldım ikinci el ama tanıdıktan . bunun illede sıfır olmasına gerek yoktu diye düşündüm cnm
Ayy ben daha bisey almadim yaa 3 takim aldim sadece. Bide hastane icin cantami aldim Baskada bisey almadim
canim ya cok gecmis olsun.isyerinde yediğn bisey dokunmus olabilir.gittin mi doktora. cok uzuldumKızlar herkesehayırlı akşamlar. İki gündür giremedim hep yattım. Cuma gecesi öyle bir şey yasadimki nasıl kelimelere dokecegim bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek yedik uzandim koltukta uyuya kalmışım. Sonra kendimi halinin üzerinde yatarken buldum. Gözümü açtım eşime tam seslenecegim beynimi biri almış yerden yere vuruyor sanki. Bağırmaya başladım eşime yardım et çok kötüyüm diye. Tam geçti derken eşim geldi yanıma bi daha aynı şey oldu ve cok uzun sürdü beni alıp yerden yere vurdular sanki ve o anda şiddetli bulantı başladı. Eşime bağırıyorum beni tut Kaldir sabitlendi falan deliye döndüm. Bedenime sahip çıkamadım eğer oturuyo pozisyonunda olsaydım yere oraya buraya şiddetle carpabilirdim. Neyse. Hemen eşimden kab istedim kusma geldi. Olduğum yerde istifa ettim hemde çoook uzun sürdü. Koltuğa oturttu beni. Öne doğru eğilerek oturabildim. Hala bulantı devam ediyordu. Azıcık arkama yaslanalim dedim yine aynısı olmaya başladı. Bi saat kadar bulantılarla öylece oturdum. Sonra yatağıma götürdü yavaş yavaş . Tam y atayım dedim yine başladı. Kalktık salona tam gireceğim olduğum yerde tekrar kusmaya başladım. Kabus gibi bir gece geçirdim vekendimi çok bitkin hissediyordum. İki gündür yatıyorum hep. Bi daha tekrarlamadıtekrarlamasinda. Gerçekten çok korktum.
O yüzden giremedim. Sizlerde ne var ne yok
Kızlar herkesehayırlı akşamlar. İki gündür giremedim hep yattım. Cuma gecesi öyle bir şey yasadimki nasıl kelimelere dokecegim bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek yedik uzandim koltukta uyuya kalmışım. Sonra kendimi halinin üzerinde yatarken buldum. Gözümü açtım eşime tam seslenecegim beynimi biri almış yerden yere vuruyor sanki. Bağırmaya başladım eşime yardım et çok kötüyüm diye. Tam geçti derken eşim geldi yanıma bi daha aynı şey oldu ve cok uzun sürdü beni alıp yerden yere vurdular sanki ve o anda şiddetli bulantı başladı. Eşime bağırıyorum beni tut Kaldir sabitlendi falan deliye döndüm. Bedenime sahip çıkamadım eğer oturuyo pozisyonunda olsaydım yere oraya buraya şiddetle carpabilirdim. Neyse. Hemen eşimden kab istedim kusma geldi. Olduğum yerde istifa ettim hemde çoook uzun sürdü. Koltuğa oturttu beni. Öne doğru eğilerek oturabildim. Hala bulantı devam ediyordu. Azıcık arkama yaslanalim dedim yine aynısı olmaya başladı. Bi saat kadar bulantılarla öylece oturdum. Sonra yatağıma götürdü yavaş yavaş . Tam y atayım dedim yine başladı. Kalktık salona tam gireceğim olduğum yerde tekrar kusmaya başladım. Kabus gibi bir gece geçirdim vekendimi çok bitkin hissediyordum. İki gündür yatıyorum hep. Bi daha tekrarlamadıtekrarlamasinda. Gerçekten çok korktum.
O yüzden giremedim. Sizlerde ne var ne yok
bizde travel sistem bebek arabasını kızılötesi ateş ölçeri, görüntülü telsizi, battaniyeler hastane çıkışı tulumlar takımlar çıtçıtlı badiler, ayaklı bijamalar , bebiş havlusu buset minderi yazlık sortlu takımları ayakkabılar 2 takım lohusa pijaması. 12 li 3 paket unıbaby ıslak mendilini.... daha aklıma gelmiyo ama ona ayırdığım bi dolab bölmesi vardı şimdiden sığmıyor
kapı süsünü kendimiz yapacağız diye malzemelerinide aldık. şimdi klasör yaptım kendime hediyelikler ve kurabiyeler diye . kurabiyeleride kendim yapacağım kısmetse.
Cok uzuldum okuyunca, gecmıs gıtmıs olsun ınsallah canım. Benımde aklıma tansıyon ve preeksilampsi geldi. Meneırenın bu kadar sıddetlı olusunu hıc duymamıstım caresı yok mu pekı?
Ohh masallah gerıye cok az seyın kalmıs desene. Ben lohusa pıjamalarını dıktırmek zorunda kalacagım, enıme boyuma bulmak kolay degıl:) Bır de bebek telsızını kamerasız aldım onda hata ettıgımı dusunuyorum hala. Kıyafet dısında her seyı hazırladım sayılır. Kıyafetlerın yeterlı olup olmayacagını bılmıyorum ama, bır de hanı kac kılo dogar ırı bebek olursa kcuk tulumlar olmaz dıye de pek almak ıstemedım. Bebek odasını aldım ama henuz kurdurmadım ardıye odamda esyalar ceyızlık esya gıbı duruyor:)
canim ya cok gecmis olsun.isyerinde yediğn bisey dokunmus olabilir.gittin mi doktora. cok uzuldum
canım çok geçmiş olun. benim de ara ara bu tip sancılarım oluyor. genelde sağ tarafta. dinlenince geçiyor. doktor bir şey demedi ama bende bebeğin aşağıda olduğunu düşünüyorum. hayırlısı hepimize inşallah.Kizlar ya bugun acayip derecede kasiklarim agriyor ozelikle sol tarafim ara ara sanci gelip gidio sanki bebek asagi baski yapio ordan cikicak gibi... Dun biraz canim sıkkindi sinirlendim gerildim acaba ondan mi diyorum..ayaga kalktigimda canim cok yanio tam dik yuruyemiyorum ara ara gecio agri sonra gene gelio baski oluyo alta... Sebebini anlayamadim ins gecer canım sıkıldı cok bebegide zaten surekli kasikta hiisediyorum acaba asagidami tasiyorum dr bisi demedi ama olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?