Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Yaradana kurban olurum. Masallah annesi yanlis gormediysem pamuk gibi yanaklari var ay tam isirmalik
Aynen canım yanak onlar, sanki bana benziyor koca yanak kısmı, gözler ve koca burun baba gibi
En güzel kısımlarımızı alacağına en çirkin yerlerimiz benzicek galiba
İşin şakası tabi, sağlıklı doğsun da başka bişey istemiyorum....

kizlar ya soyle adam akıllı bi liste olustursak tam manasiyla neler alicaz diye ozellikle doguma giderken.hastane çıkışı cok fuzuli oluyor dediler.ama bu bizim ilk teyzeleri hic bi deneyimimiz yok

Canim biz nerdeyse bitirdik şampuan deterjan vs kaldi . benim onerim 1tane 5li 1tane 10hastane cikisi.
Yandan çitcitli zibinlardan alicam 5tane gobeği dustukten sonra kirki cikana kadar acemiligimi onla aticam yoksa minicik bebisler kiyamiyorum ben .
2tane gecelik tk oda onden dugmeli olanlardan
3tane ayaksiz alt pijama
2veya 3tane tulum ayaksiz bulabilirsen daha uzun sure kullanilir
3tane penye 1tane peluş battaniye
Bebise havlu
12li mendillerden alirsin
2tane ayrica eldiven
2 tane müslin battaniye
4-5 adet corap
2 tane yelek
Nevresim takimin
Cam biberon
Emzik
Sampuan
Pişik kremi
Gul suyu
Pamuk
Yeni dogan islak havlu
Lansinohn goğus kremi
Goğus pedleri bolca
Emzik
Aklima gelenler bunlar

Kız çok tatli ne cirkini bildigin kiz . allahim yarabbim mucize

Ben baya mideme bile tekme yiyorum.
Ama bnde asagida hissediyorum hatta ayagimidir artik neresiyse asagidan cikacak nerdeyse 10 dk bir tuvalete gidiyorum.

Ben de nerede durduğunu anlayamıyorum. Bazen göbek deliğimin çevresinde, bazen midemde, bazen de aşağıda hissediyorum. Aşağıda olunca yarım saatte bir tuvalete gidiyorum.

kizlar ya soyle adam akıllı bi liste olustursak tam manasiyla neler alicaz diye ozellikle doguma giderken.hastane çıkışı cok fuzuli oluyor dediler.ama bu bizim ilk teyzeleri hic bi deneyimimiz yok

Canım benim de ilk olduğu için aldıklarımı/alacaklarımı unutmamak için çantamda liste taşıyorum valla.
Bak bu da benim listem. Eksiklerim varsa yazın da ekleyeyim.

Eklentiler

• liste.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 54
Sagol cnm tesekkur ederim haklisin . sende moralini bozma salla. Nasilsa hep burdayiz dogumdan sonra da. Birburimize destek olur veririz allahin izniyle

Eskiden hep bakıp imrenirdim, ben ne zaman bu mutlulugu tadacagım ben de gun sayacak mıyım derdım ve o gunlere kavustum.Rabbım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.

Nerden aldın cnm

Netten bakınırken Elmas Sekerleme dıye bır yer gordum bıbloları oradan aldım, kazanabıl dıye sıteden de dıger malzemelerı aldım canım.

Canım bende oldukça kilolu yum merak etme ben bu halde daha önce doğum yaptım hiç bir şey olmaz

Inan kı bunu duyduguma sevındım, adam bana resmen ne halt yemeye sen hamıle kalmıssına getırıstı. Kendı doktorum ıcımı rahatlattı bıraz ama bu durumda olup dogurnaları duyunca ınsanın ıcıne daha cok sınıyor. Rabbım yardımcımız olsun.

Yaaa cok guzeller, hayırlısıyla kucagımıza alırızda gıydırırız cıcılerını:)) Ben de o askılı yunlulerı gordum ama el ısı becerım yunde yok. Cok degısık ve guzel duruyorlar. Pıleksı kesım aynalar ve bunlar cok moda oldu.

aynı şekilde düşünyorum ben de cnm:)

Selam kizlar. Temizlik yaptim cok yoruldum yaa.
Bnde kendime liste yapicam. Once gidip bakim ihtiyaclarini alicam. Sonra kiyafet alicam.
Liste yapmazsak unuturuz. Ilkindede liste taptim ben
Hastane içinde ayri bi liste yapıp hazrlicam 30-32 hafta olunca hazr olsun
hastaneye gotureceginiz cantalarinizin resmini atarmisiniz kızlar yeni alicam ben fikir olsun nasıl bisey alsam

Maşallah canim bebisine.. benimde kizim olacak Allahin izniyle. Seninle hemen hemen ayniyiz. disatdan sadece ben gördüm eşim kardesim belli olmuyo diyolar. Seninde sıkıntılarin var mi agri gibi sanci gibi benim cok agrim oluyo dr normal diyo ama bana fazla gibi geliyo. Bi de bebek sag veya soldayken o taraf daha siskin gibi geliyo mu sana ? Esime soyleyince cok evhamlisin diyo

20+1 iken 47p idi benim. Senin gayet iyi bnce. Biseye dikkat ediyomusun tombis olmamasi icin
Tombiş olmaması için pek dikkat etmiyorum . Sadece şekerli şeyler , tatlılar ve hamur işinden mümkün olduğunca uzak duruyorum . Tam buğday ekmeğinden gün boyunca en fazla 3 dilim yemeye çalışıyorum .Bol bol meyve yemeye çalışıyorum

Canim cok fazla ayakta kalinca oluyo benim agrilarim. Belim sirtim ve ayaklarimin alti agriyo, birde sağ kasiğimda bisey batiyor yuruyunce minik minik adimlarla yurumek zorunda kaliyorum.
Bebek buyudu ya ondan canim. Ben dün dustayken bile oldu gobegini ortalayip bakarsan bebeğin durdugu tarafi net gorebiliyorsun. Bazen de toplaniyo sisiyo oldugu taraf. Normal bunlar koca kiz oldular tatlim üzulecek evham yapacak birsey yok aksine ben seviniyorum ,oksuyorum oyle toplaninca . hersey yolunda canim bence

Cnm öncelikle gözün aydın. ikinci gittiğin doktor nerde acaba hangi hastanede. Daha doğrusu istanbuldamisin cnm

Kızlar herkesehayırlı akşamlar. İki gündür giremedim hep yattım. Cuma gecesi öyle bir şey yasadimki nasıl kelimelere dokecegim bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek yedik uzandim koltukta uyuya kalmışım. Sonra kendimi halinin üzerinde yatarken buldum. Gözümü açtım eşime tam seslenecegim beynimi biri almış yerden yere vuruyor sanki. Bağırmaya başladım eşime yardım et çok kötüyüm diye. Tam geçti derken eşim geldi yanıma bi daha aynı şey oldu ve cok uzun sürdü beni alıp yerden yere vurdular sanki ve o anda şiddetli bulantı başladı. Eşime bağırıyorum beni tut Kaldir sabitlendi falan deliye döndüm. Bedenime sahip çıkamadım eğer oturuyo pozisyonunda olsaydım yere oraya buraya şiddetle carpabilirdim. Neyse. Hemen eşimden kab istedim kusma geldi. Olduğum yerde istifa ettim hemde çoook uzun sürdü. Koltuğa oturttu beni. Öne doğru eğilerek oturabildim. Hala bulantı devam ediyordu. Azıcık arkama yaslanalim dedim yine aynısı olmaya başladı. Bi saat kadar bulantılarla öylece oturdum. Sonra yatağıma götürdü yavaş yavaş . Tam y atayım dedim yine başladı. Kalktık salona tam gireceğim olduğum yerde tekrar kusmaya başladım. Kabus gibi bir gece geçirdim vekendimi çok bitkin hissediyordum. İki gündür yatıyorum hep. Bi daha tekrarlamadıtekrarlamasinda. Gerçekten çok korktum.
O yüzden giremedim. Sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…