- 28 Nisan 2008
- 260
- 501
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.241
Aynen canım yanak onlar, sanki bana benziyor koca yanak kısmı, gözler ve koca burun baba gibiYaradana kurban olurum. Masallah annesi yanlis gormediysem pamuk gibi yanaklari var ay tam isirmalik
kizlar ya soyle adam akıllı bi liste olustursak tam manasiyla neler alicaz diye ozellikle doguma giderken.hastane çıkışı cok fuzuli oluyor dediler.ama bu bizim ilk teyzeleri hic bi deneyimimiz yok
Kız çok tatli ne cirkini bildigin kiz . allahim yarabbim mucizeAynen canım yanak onlar, sanki bana benziyor koca yanak kısmı, gözler ve koca burun baba gibi
En güzel kısımlarımızı alacağına en çirkin yerlerimiz benzicek galiba
İşin şakası tabi, sağlıklı doğsun da başka bişey istemiyorum....
Ben baya mideme bile tekme yiyorum.
Ama bnde asagida hissediyorum hatta ayagimidir artik neresiyse asagidan cikacak nerdeyse 10 dk bir tuvalete gidiyorum.
kizlar ya soyle adam akıllı bi liste olustursak tam manasiyla neler alicaz diye ozellikle doguma giderken.hastane çıkışı cok fuzuli oluyor dediler.ama bu bizim ilk teyzeleri hic bi deneyimimiz yok
Sagol cnm tesekkur ederim haklisin . sende moralini bozma salla. Nasilsa hep burdayiz dogumdan sonra da. Birburimize destek olur veririz allahin izniyle
Nerden aldın cnm
Canım bende oldukça kilolu yum merak etme ben bu halde daha önce doğum yaptım hiç bir şey olmaz
Cok hos cnm benim nasipse alacagimda bu... En alttaki krem rengili olan..... Bende sus yapmak istiyorum kendim yunden ornekler buldum degisik olsun istiyorum sizede resim atayim nasil sizce fikir verin :)
O mavi tulumu o kucuk askilara giydirip tullerle suslemeyi dusunuyorum
aynı şekilde düşünyorum ben de cnm:)Canım ben emzirme minderi almayacağım. Normal yastık da işimi görür.
Güvenli yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık almayacağım. Arkasına yerleştireceğim ince bir battaniye veya yastık da aynı hesaba gelir.
Portbebe almayacağım. Ana kucağı yeterli bence.
Oyun parkı almayacağım.
Altın yastığı almayacağım. Ama emin değilim.
Taşıma koltuğunu anlamadım.
Bir de bu listeye göğüs kalkanı eklersen iyi olur. Yara olduğu zaman hava alıp daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş.
Evet canım nezahat hanima gidicem, testler var yapılacak hem onları yaptiriyim hem de soruyim diyorum...
Sen nerde yaptırcaksin detayliyi?
20+1 iken 47p idi benim. Senin gayet iyi bnce. Biseye dikkat ediyomusun tombis olmamasi icin21+6 dayız kilomuz 440 gr çıktı nasıl şimdilik durum ? Tombiş bir Bebek olsun istemiyorum normal doğum istediğimden
Maşallah canim bebisine.. benimde kizim olacak Allahin izniyle. Seninle hemen hemen ayniyiz. disatdan sadece ben gördüm eşim kardesim belli olmuyo diyolar. Seninde sıkıntılarin var mi agri gibi sanci gibi benim cok agrim oluyo dr normal diyo ama bana fazla gibi geliyo. Bi de bebek sag veya soldayken o taraf daha siskin gibi geliyo mu sana ? Esime soyleyince cok evhamlisin diyoKizlar bizim şeker kizimiz büyüdüde harekerleri disardan belli oluyo . masallah kipir kipir cok farkli bi duyguymus. Bazen oyle bi geriliyo ki derim geriliyo. Nerse yatiyo nerde duruyo belli oluyo artik. Bekleyen annişlere soyleyim dedim sabrin sonu selametmis yahu. Sanki elimi uzatsam tutcam
Tombiş olmaması için pek dikkat etmiyorum . Sadece şekerli şeyler , tatlılar ve hamur işinden mümkün olduğunca uzak duruyorum . Tam buğday ekmeğinden gün boyunca en fazla 3 dilim yemeye çalışıyorum .Bol bol meyve yemeye çalışıyorum20+1 iken 47p idi benim. Senin gayet iyi bnce. Biseye dikkat ediyomusun tombis olmamasi icin
Canim cok fazla ayakta kalinca oluyo benim agrilarim. Belim sirtim ve ayaklarimin alti agriyo, birde sağ kasiğimda bisey batiyor yuruyunce minik minik adimlarla yurumek zorunda kaliyorum.Maşallah canim bebisine.. benimde kizim olacak Allahin izniyle. Seninle hemen hemen ayniyiz. disatdan sadece ben gördüm eşim kardesim belli olmuyo diyolar. Seninde sıkıntılarin var mi agri gibi sanci gibi benim cok agrim oluyo dr normal diyo ama bana fazla gibi geliyo. Bi de bebek sag veya soldayken o taraf daha siskin gibi geliyo mu sana ? Esime soyleyince cok evhamlisin diyo
Oh o h super vallahrekese iyi pazarrlar benimde ablam temizlik yapıyor sağolsun bana iş yaptırmıyor :)
Ben de bugun farkli bir dr a gorundum..Sanirim iki dr la devam edecem..Bu dr cok da tecrubeli benim aklima gelmeyen sorulara bile cvp verdi..Bebisimi de ilk kez renkli gordummm elleri ayaklari yuzuuu bambaska bi duyguuu..Allahim herkese nasip etsinn..Benim sat ve ultrason gunlerim aynii..20 haftalik Kilosu da 360 gr..Sali gunu ayrintili ultrasona girecem carsamba da kendi druna gidecem..İnsallah guzel sonuclar alirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?