• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Benim 17 ydi sanirim 290 gr di cnm... Ozeldeki dr boyu uzun olucak dedi bana ozele gittigimde 16 haftadayken 18 e yakin cikti bacak boyu sordugumda oyle demisti... Kilosu kac dogar bilmem oglum 3 bucuk dogmustu
Yaa o zaman benim cokmuki kilosu cok degil sanki doktorun korkuttugu kadar. 23+1 790 gr
20+1 de 470 gr di galiba

Kızlar göğüslerimin arasında kırmızı benekler çıktı. Büyüdükleri için pişik oldu sandım başta ama elleyince çok kaşınıyor. Mantar mi acaba? Hangi dr'a gitmeliyim sizce?

Benim oglumdayken olmustu dr gitmemistim ben kizarmisti sonra boyle yanmis gibi izi kalmıştı cok sukur gecti sonra temiz tutmaya ve cok terli birakmamaya calis cnm ilerlerse dr git tabiki

Kizlar bizim şeker kizimiz büyüdüde harekerleri disardan belli oluyo . masallah kipir kipir cok farkli bi duyguymus. Bazen oyle bi geriliyo ki derim geriliyo. Nerse yatiyo nerde duruyo belli oluyo artik. Bekleyen annişlere soyleyim dedim sabrin sonu selametmis yahu. Sanki elimi uzatsam tutcam

Sen gittinmi tatlim cinsiyet ogrenmeye gidicektin...

Bizimkinide hissediyorum artik gezinio icerde ama gumbur gumbur tekme yok bu kuzumda oglum gibi cok sakin hareket edio ve kasigimda hissediyorum ya asagidami tasiyorum acaba bebegi dr bisi demedi ama bu haftalarda ustte olmasi gerekmezmi

Bizimkinide hissediyorum artik gezinio icerde ama gumbur gumbur tekme yok bu kuzumda oglum gibi cok sakin hareket edio ve kasigimda hissediyorum ya asagidami tasiyorum acaba bebegi dr bisi demedi ama bu haftalarda ustte olmasi gerekmezmi
Ben baya mideme bile tekme yiyorum.
Ama bnde asagida hissediyorum hatta ayagimidir artik neresiyse asagidan cikacak nerdeyse 10 dk bir tuvalete gidiyorum.

Cnm dr un gerekli gormediyse yaptrmana gerek yok o zmn... Ama farkli dr da gidiosan onunda bi fikrini al derim..

Valla ben sirf bebeği 3 boyutlu göreyim diye girdim. Onda da gitmiş kafasini mesaneyle plesanta arasina sokmuş. Hicbirsey görünmedi canim dogru dürüst. O kadar para verdigime pisman oldum desem yeridir. Ha çocuğun organlarinda falan birsey cikmadi da zaten normal usg'de de dr fark ediyor. Sen bilirsin yine de.

Günaydın hamişler. Hayırlı cumalar herkese :anneadayı:

Kendi doktorun detaylı usg ye gereksiz diyorsa demek ki o da aynı cihazla detaylı bakıyor. Doktor beni tanıdığı uzman perinatologa yönlendirdi. Ben yaptırdım 300tl ye. İçimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ama şimdi olsa gitmeme gerek yok derdim sanırım. İşin aslı doktoruna güvenen yaptırmayabilir.
3 boyutlu ultrasonda göreceğiz diye hevesle gidiyoruz ama bebek sistematik olarak ölçülürken uygulanan baskıdan kaçıp gömdü kendini. Net olmayan bir resim alabildik. Eşim de hatta 'doktorun makinasıyla aynı buradaki' dedi.
Her şeyine baktı tabi. Beyin loblarına, bacak kol ölçülerine, parmaklarına, iç organlarına. Allah'a çok şükür hiç bir problem yokmuş.
Resimleri de paylaşamamıştım. İşte bu da benim oğluşum:KK28:
Kızlar. ..Ben de sanırım yaptirmamaktan yanayım, ayın 4.ünde devlet hastanesindeki doktoruma gitcem, ona da bir sorcam, ama yaptırmak istemiyorum galiba...Teşekkürler tavsiyeleriniz icin;)
Bu da benim kız. .biraz çirkin teyzeleri ama büyüdükçe serpilecek, güzelleşecek insallah;)

Eklentiler

• 2016-03-25_23.18.29.jpg
    2016-03-25_23.18.29.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar. ..Ben de sanırım yaptirmamaktan yanayım, ayın 4.ünde devlet hastanesindeki doktoruma gitcem, ona da bir sorcam, ama yaptırmak istemiyorum galiba...Teşekkürler tavsiyeleriniz icin:KK66:
Bu da benim kız. .biraz çirkin teyzeleri ama büyüdükçe serpilecek, güzelleşecek insallah:KK66:

Ayy masallah yerimm sanki. Ikiz gibi çıkmış... Nezahat hanima gideceksen yaptir der bana yaptrmami soyledi ayin 2 sinde yaptiricam bende nasipse

Ben baya mideme bile tekme yiyorum.
Ama bnde asagida hissediyorum hatta ayagimidir artik neresiyse asagidan cikacak nerdeyse 10 dk bir tuvalete gidiyorum.

Seninki baya hareketli masallah... Benim oglum oyleydi annemle kayinvaldem karnini delip cikicak derlerdi... Bu yavrum bugun hic oynamadi mesela yada ben hissetmedim bilmiyorum kayiyo gezinio bu :)

Ben daha girmedim cnm dr una guveniosan kafana takma nette herseyin en kotusu yazio hic okuma onlari
canim zaten onlar bizim gebelik haftamizi da üç asagi bes yukari hesapliyolar.bebegin büyüklüğünü rahim agzi genisligini...herseyi.sakin kendini bunaltma.zaten hassas donemimizdeyiz.dusunup de gerilme üzülme.sıkıntı yoksa da kendisi sıkılıyor insan

Kizlar bide bisi sorucam

Sizlerin bebislerin sat ve ultrasonda gunleri aynimi cikio... Benim mesela onde cikio... Ben onu bi anlayamadim onde cikinca erkenmi yumurtlamis oluyorum acaba bilen varmi....
benim dr bizden bir hafta geri hesapliyo.ayni degil canim.ama ben arada bi baska dr a gitmistim o tam hesaplanmıştı.ama cok ciddiye almadim.sonucta cihaza bakip ortalama bisey söylüyorlar

Benim oglumdayken olmustu dr gitmemistim ben kizarmisti sonra boyle yanmis gibi izi kalmıştı cok sukur gecti sonra temiz tutmaya ve cok terli birakmamaya calis cnm ilerlerse dr git tabiki
Canim benimde gogsum ve omuzlarimda var simdi gobegime indi sirtimda da var onlardan dr a gosterdim yedigin bisey alerji yapiyodur dedi. Dayanamiycak kadar cok rahatsiz edici bi kasinti varsa test yapip ilac vereyim dedi. İstemedim bende gebelikten dolayi

Yok kuzum normal benim bu hafta dolanmaya baslasi yukari cikti yani gayet normal kasiğinda hissetmen. Göbek deliğimin tam yaninda kivrilip bekliyo bile arada

Ayy masallah yerimm sanki. Ikiz gibi çıkmış... Nezahat hanima gideceksen yaptir der bana yaptrmami soyledi ayin 2 sinde yaptiricam bende nasipse
Evet canım nezahat hanima gidicem, testler var yapılacak hem onları yaptiriyim hem de soruyim diyorum...
Sen nerde yaptırcaksin detayliyi?

Kızlar. ..Ben de sanırım yaptirmamaktan yanayım, ayın 4.ünde devlet hastanesindeki doktoruma gitcem, ona da bir sorcam, ama yaptırmak istemiyorum galiba...Teşekkürler tavsiyeleriniz icin:KK66:
Bu da benim kız. .biraz çirkin teyzeleri ama büyüdükçe serpilecek, güzelleşecek insallah:KK66:

Yaradana kurban olurum. Masallah annesi yanlis gormediysem pamuk gibi yanaklari var ay tam isirmalik

benim dr bizden bir hafta geri hesapliyo.ayni degil canim.ama ben arada bi baska dr a gitmistim o tam hesaplanmıştı.ama cok ciddiye almadim.sonucta cihaza bakip ortalama bisey söylüyorlar

Canim benimde devlette 1hafta geriden geliyo dediler ozelde tam haftasiyla uyumlu dedi dr. Ozelde bastan topuga olcum yapildigi icin tam cikiyomus . devlette bastan poppya olculuyomus CRL diye yaziyo usg kagidinda. Benim son adet tarihim 5ekim ,iliskiye girdigim tarih ,ayrica yumurtlama da o gune denk geliyo 12ekim. Bu tarihi baz alarak 12temmuz dedi tum dr lar dogum tarihine

Back