- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #4.261
Hakikaten kabus gibi. Gecmis olsun canimKızlar herkesehayırlı akşamlar. İki gündür giremedim hep yattım. Cuma gecesi öyle bir şey yasadimki nasıl kelimelere dokecegim bilmiyorum. İşten geldikten sonra yemek yedik uzandim koltukta uyuya kalmışım. Sonra kendimi halinin üzerinde yatarken buldum. Gözümü açtım eşime tam seslenecegim beynimi biri almış yerden yere vuruyor sanki. Bağırmaya başladım eşime yardım et çok kötüyüm diye. Tam geçti derken eşim geldi yanıma bi daha aynı şey oldu ve cok uzun sürdü beni alıp yerden yere vurdular sanki ve o anda şiddetli bulantı başladı. Eşime bağırıyorum beni tut Kaldir sabitlendi falan deliye döndüm. Bedenime sahip çıkamadım eğer oturuyo pozisyonunda olsaydım yere oraya buraya şiddetle carpabilirdim. Neyse. Hemen eşimden kab istedim kusma geldi. Olduğum yerde istifa ettim hemde çoook uzun sürdü. Koltuğa oturttu beni. Öne doğru eğilerek oturabildim. Hala bulantı devam ediyordu. Azıcık arkama yaslanalim dedim yine aynısı olmaya başladı. Bi saat kadar bulantılarla öylece oturdum. Sonra yatağıma götürdü yavaş yavaş . Tam y atayım dedim yine başladı. Kalktık salona tam gireceğim olduğum yerde tekrar kusmaya başladım. Kabus gibi bir gece geçirdim vekendimi çok bitkin hissediyordum. İki gündür yatıyorum hep. Bi daha tekrarlamadıtekrarlamasinda. Gerçekten çok korktum.
O yüzden giremedim. Sizlerde ne var ne yok