- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.201
Günaydın hamişler. Hayırlı cumalar herkese
Kendi doktorun detaylı usg ye gereksiz diyorsa demek ki o da aynı cihazla detaylı bakıyor. Doktor beni tanıdığı uzman perinatologa yönlendirdi. Ben yaptırdım 300tl ye. İçimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ama şimdi olsa gitmeme gerek yok derdim sanırım. İşin aslı doktoruna güvenen yaptırmayabilir.
3 boyutlu ultrasonda göreceğiz diye hevesle gidiyoruz ama bebek sistematik olarak ölçülürken uygulanan baskıdan kaçıp gömdü kendini. Net olmayan bir resim alabildik. Eşim de hatta 'doktorun makinasıyla aynı buradaki' dedi.
Her şeyine baktı tabi. Beyin loblarına, bacak kol ölçülerine, parmaklarına, iç organlarına. Allah'a çok şükür hiç bir problem yokmuş.
Resimleri de paylaşamamıştım. İşte bu da benim oğluşum
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin. bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hastalarımıza şifa derdi olanlara deva olsun inşallah. Rabbim vatanımızı korusun kötü emelleri olanlara fırsat vermesin. ülkemizde refah huzur iyilikle dolsun.
Sunlarin guzelligine bakin ama yaa almadim tuttum kendimi
gözün aydın temiz çıkmış şükür
Günaydın hepinize hayırlı cumalar olsun... Ben emzirme pedi cok kullanmistim onlardan alin bol bol camasiriniza sut bulasmiyor tertemiz kaliyor.. Emzirme sutyeniylede rahat etmistim...
Ben ogluma emzik kalmistim 8 sene once aventin hem 3 hem 6 ayligini oyle kapaklarinda duruyolar saklamisim hic kullanmadigi icin bayatlama bozulma. Fln olmusmudur acaba bilemedim.. Oglum hic almadi emzik kullanamamisti... Bu bebegimi nasipse emzigide alistirmak istiyorum pes etmeyecegim :) ve emziriken bir olcude olsa mama vericem... Herseyi tattirin arkadaslar bebeklerinize istahsiz. Olmasinlar... Ben oglumda annem bisiler tatirmak isterdi hayir derdim kizardim o anne sutu iciyor derdim ne deliymisim 8 yasinda hala bisi yemiyo...
Bide gülsuyu alicam oglumu her sabah gulsuyuyla silerdim o minnak parmaklarinin arasi pamukcuk olurdu :) o mis yuzunu heryerini silerdim mis gibi kokardi kuzum benim... Ay ben bebek sevmeyi cok ozlemisim yaa hergun degisik degisik giydir fln ayyy yerim ben onlarii yaa
Ay valla bende artik boyle dusunuyorum. Sanki 3.cu kesin kiz olacakmis gibi 3.yu istiyorum ve aslan gibi 2 abisi olacak koruyup.kollayacak diyorum buda bi teselli uontemi sanirim rabbim herkese ne uygunsa onu veriyo oglanlar icin iyi oldu bnce suleriz sehzadeler gibiiKiz ceydaaa cok guzellerrr.... Ogkum zamaninda bu kdr süslü guzel seyler yoktu simdi hersey aylarina gore... Kizim olsun suslemek cok istiyodum ama suara erkek kıyafetleri daha cok hosuma gider oldu benim yaaa.... Ozlemisim herhalde ilk basta kiz demeyince sasirmistim uzulmustum degisik olmadi diye ama simdi iyiki oglus gelio diyorum... Bak bide soyle dusun ogluslara arkadas geldi birlikte cok guzel oynarlar ilerde ne kdr guzel olur dusunsene ayni cins... 3.belki kiz. Olursa 2 abisi olur :))
Ay valla bende artik boyle dusunuyorum. Sanki 3.cu kesin kiz olacakmis gibi 3.yu istiyorum ve aslan gibi 2 abisi olacak koruyup.kollayacak diyorum buda bi teselli uontemi sanirim rabbim herkese ne uygunsa onu veriyo oglanlar icin iyi oldu bnce suleriz sehzadeler gibii
Merhaba anneler;
Bu ayın 21inde detaylı utrasona girdim, ragyolog amniyo sıvın fazla dedi, doktoruma sordum takip ederiz dedi, pekte önemsemedi geçiştirdi, şimdi netten bakıyorumda hiç iyi şeyler yazmıyor, bnm gibi sıvısı fazla olan varmı aramızda...
Canim isparta dan gelmisti gulsuyu bebisime sakladim .popisini bile onunla silicem ben islak mendil kullanmayi dusunmuyorum ilk dogdugund
Korkma canim al aliyorum bnde ama daha 3 takim aldim baskada hicbisey almadim topluca alayim.birazini diyorumAynen cnm benim daha guzel oynarlar... Abileri guzelce oynatir kardeslerini bizde rahat ederiz :))) bende bugun ari mayali ve inekli zibin takim gibi aldim kuzuma cok sekerler biara resim eklerim ilk alisverisimi yaptim :) digerleri sonra ins korkuyorum erkenden almaya nedense
Korkma canim al aliyorum bnde ama daha 3 takim aldim baskada hicbisey almadim topluca alayim.birazini diyorum
Benim oglum 2 hafta onde gidiyor. Sata gore 12 temmuz gelisimine gore 1 temmuz dogum gozukuyo. Kendi haftasindaki bebeklerdwen 2 jafta buyuk gidiyo tombik. Insallah boyke gitmez. Senin enson kontrolun kac haftalikken oldu kac gr diKizlar bide bisi sorucam
Sizlerin bebislerin sat ve ultrasonda gunleri aynimi cikio... Benim mesela onde cikio... Ben onu bi anlayamadim onde cikinca erkenmi yumurtlamis oluyorum acaba bilen varmi....
Benim oglum 2 hafta onde gidiyor. Sata gore 12 temmuz gelisimine gore 1 temmuz dogum gozukuyo. Kendi haftasindaki bebeklerdwen 2 jafta buyuk gidiyo tombik. Insallah boyke gitmez. Senin enson kontrolun kac haftalikken oldu kac gr di
Bilmiyorum canım dr birşey söylemedi. Idrar torbasina kafasını yaslamış dedi.Masallah canim cok guzeller ya. R3nkli gorunce sasiriyo insan. Bas asagi mi duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?