• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar sizce bunların hepsi lazım mi? Gereksiz olanlar var mi?

Canım ben emzirme minderi almayacağım. Normal yastık da işimi görür.
Güvenli yatış yastığı ve boğulma önleyici yastık almayacağım. Arkasına yerleştireceğim ince bir battaniye veya yastık da aynı hesaba gelir.
Portbebe almayacağım. Ana kucağı yeterli bence.
Oyun parkı almayacağım.
Altın yastığı almayacağım. Ama emin değilim. :KK64:

Taşıma koltuğunu anlamadım.
Bir de bu listeye göğüs kalkanı eklersen iyi olur. Yara olduğu zaman hava alıp daha çabuk iyileşmesini sağlıyormuş.

Kızlar merhaba öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben birşey sormak istiyorum ilk gebeliğim daha oğlumu hiç hissetmedim yarın 20. Hafta bitiyor.Siz ne zaman hissettiniz ilk gebelikte kontrollerde ultrasonda çok hareketli bu arada çok sabırsızlanıyorum o yüzden sormak istedim teşekkürler şimdiden
canım bende hissetmiyorum daha sıkma canını daha vakti var demekki ama meraktan da catlıyorum herkes hareket ediyor yazmış bende tık yok vardır bi bildiği ufaklığın

kızlar herkesin hamilik haftası farklı ağustos ayına kayanlarla temmuz olanların bebişi hissetmesi farklı olur. endişe etmeyin. bir hafta sonra anlarsınız eskaramda bi hafta yazmış ;) ama çok tatlı oluyo geiziniyor içinde uğğğ çıksın yiycez onları:KK46::KK72:

Oh ne güzel. Ben de dün denk geldim mevlit kıyafetlerine. Kararsızım alsam almasam mı diye. Mevliti ne zaman yaparım aldığım küçük gelir mi diye düşündüm. Malum çabuk büyüyorlar. Çok güzeller heveslendim ama doğumdan sonraya mı bıraksam?

Benim çocuğumun Allah nasip ederse toraman ve iri olacağını düşünüyorum:) Anası 180 babası 187 ve hiçte hafifsiklet değiliz:p Ben dayanamıyorum işte, özellikle vesvese hallerinde içim açılıyor gördüğüm şeylere. Bu kadar zaman sonra sahip olmuşken mutsuz olmak ne mümkün. Aldım valla mevlüt kıyafetinide, İnsanlar genelde ''Yaa almayın, 7 aydan sonra alın '' diye kem küm ediyorlar hiiiç aldırmıyorum onlara. Allah'ın izniyle bebeğime hiç bir şey olmayacak diyorum ben. Geçen son vesvesemde de şeker malzemelerini aldım ve hemen bir tane denedim. Harika oldu. İşte böyle böyle mutlu ediyorum aslında kendimi, ehh o kadar eziyetten sonra hakettim bunu diye düşünüyorum:)

mevlüt kıyafetlerinizi paylaşabilirmisiniz hanımlarr bide nerden ne kadara aldığınızı

Şehzade mevlit kıyafeti aldım canım ben. Bir bebek sitesinde bulmuştum hoşuma gitmişti, satıldığını görünce beklemek yerine hemen araştırıp aynısını buldum. 89.90 TL'na aldım. Burada marka belirtebiliyor muyuz?

günaydın kızlar cuma dr gidicem kalbine bakılıcak ufaklığın dua edin olurmu bişi cıkmasın biraz tedirginim normal sanırım
pazarteside tetanıoz aşısı olacağım kolu kullanmada sıkıntı oluyormu yada tan etki falan varmı biliyormusunuz

İnşallah her şey güzel gider de güler yüzle gelirsin buraya paylaşmaya:)

Ben dün 2. dozu vuruldum ama bende öyle ağrı, ateş yapmadı. Az kullaılan koa yapıyorlar zaten ama ben de ağır vs taşımadım, kolumun üzerine yatmadım. 3. gün ağrı oldu hemen kompres yaptım ve üzerine masaj yaptım geçti.

Benim çocuğumun Allah nasip ederse toraman ve iri olacağını düşünüyorum:) Anası 180 babası 187 ve hiçte hafifsiklet değiliz:p Ben dayanamıyorum işte, özellikle vesvese hallerinde içim açılıyor gördüğüm şeylere. Bu kadar zaman sonra sahip olmuşken mutsuz olmak ne mümkün. Aldım valla mevlüt kıyafetinide, İnsanlar genelde ''Yaa almayın, 7 aydan sonra alın '' diye kem küm ediyorlar hiiiç aldırmıyorum onlara. Allah'ın izniyle bebeğime hiç bir şey olmayacak diyorum ben. Geçen son vesvesemde de şeker malzemelerini aldım ve hemen bir tane denedim. Harika oldu. İşte böyle böyle mutlu ediyorum aslında kendimi, ehh o kadar eziyetten sonra hakettim bunu diye düşünüyorum:)

Şehzade mevlit kıyafeti aldım canım ben. Bir bebek sitesinde bulmuştum hoşuma gitmişti, satıldığını görünce beklemek yerine hemen araştırıp aynısını buldum. 89.90 TL'na aldım. Burada marka belirtebiliyor muyuz?

Aynen benim alacagimda sehzade kiyafeti ama ben 34 e buldum... 69 ada var ama bu benim alacagim daha rahat olucak çocuk icin sıkılsın istemedim... Sabirsizlaniyorum bende almak icin daha almadım

Aynen benim alacagimda sehzade kiyafeti ama ben 34 e buldum... 69 ada var ama bu benim alacagim daha rahat olucak çocuk icin sıkılsın istemedim... Sabirsizlaniyorum bende almak icin daha almadım

Ben bunu aldım, bir tek pantolonun beli dar gelebilir diye düşündüm ama gerisi olur herhalde. Ben kırkıncı gününde mevlit yapacağım.

Xk6BY5.jpg

Bu şekeride kendim yaptım, kurdalesi falan ters ama ilk yapım işte :)

7gDoYl.jpg

Ben bunu aldım, bir tek pantolonun beli dar gelebilir diye düşündüm ama gerisi olur herhalde. Ben kırkıncı gününde mevlit yapacağım.

Xk6BY5.jpg

Bu şekeride kendim yaptım, kurdalesi falan ters ama ilk yapım işte :)

7gDoYl.jpg

güle güle giysin cnm. şekerde süper olmuş . ellerine sağlık. malzemelerini nerden aldın cnm. bide kaça mal ettin.

güle güle giysin cnm. şekerde süper olmuş . ellerine sağlık. malzemelerini nerden aldın cnm. bide kaça mal ettin.

Çok teşekkür ederim, Rabbim hepimize o güzel günleri gösterir inşallah. Canım aslında maliyet düşürülebilir ama ben tek yerden alayım diye hepsini bir aldım. Bebeb biblosu hariç malzemeler, 54 tl tuttu. Bu ürünlerle 70-80 arası şeker kesin çıkıyor. Bebek biblosunda fiyatlar çok değişiyor benim bu aldığım 0.87krş.tu

Kizlar ciktim hastaneden temiz cikti bunu da atllattk çok sukur. 29nisana randevu verdi. Cok hizli kilo aldiğimi soyledim vutaminlerle alakali olabilir mi dedim alakasi yok dedi. Guldu dr bozuldum :63: uff napcaz boyle

Geçtiğimiz hafta doktorum yok diye mecbur başka doktora geçmiştim. Adam ultrasonda bebeğe bakarken beni yerin dibine gömdü yani, çok moralim bozuldu, çok ağladım. Şeker uzak dur, makarnayı böreği az ye, karbonhidrat yeme ağzına asla ekmem koyma vs. vs... Ayrıca hamileliğim boyunca sadece 2 kilo aldım, zaten ben kiloluyum yani. Sonra aklıma çok kilolu olup doğuran arkadaşlarımı getirip rahatladım biraz. Dün doktorumla konuşurken psikolojim yerine geldi:) Burada da hatta obez hamile kalanlar kısmına baktım ama konu çok eskiydi, mesaj yazanlarda aktif değillerdi.

Bolca yoğurt yemek kiloyu dengeliyormuş demişti bir diyetisyen,zaten çocuk içinde çok faydalıymış.Bir de rivayete göre yemeklerden sonra sol tarafına doğru uzanınca sen değil bebek kilo alıyormuş ama rivayet işte:) Hiç canını sıkma sen, yemeğine dikkat ve moralini hep iyi tut.

canım bende hissetmiyorum daha sıkma canını daha vakti var demekki ama meraktan da catlıyorum herkes hareket ediyor yazmış bende tık yok vardır bi bildiği ufaklığın
Bende aynı ama ultrasonda taklalar atıyor resmen bakalım önümüzdeki hafta kontrolüm var.Çok merak ediyorum ilk tekme nasıl gelcek diye teşekkür ederim yazdığın için demekki yalnız değilim rahatladım biraz

Merak etme 1 hafta sonra farkı anlarsın. :KK45:
Ayyyy hadi inşallah zaten baktım topik genelde 23 haftada olan arkadaşlar var hemen sormak istedim birde tecrübeli anneler varsa diye hep 20.haftayı bekledim bu hafta hiçbişey olmayınca endişelendim teşekkürler kızlar cevaplar için

kızlar herkesin hamilik haftası farklı ağustos ayına kayanlarla temmuz olanların bebişi hissetmesi farklı olur. endişe etmeyin. bir hafta sonra anlarsınız eskaramda bi hafta yazmış :KK66: ama çok tatlı oluyo geiziniyor içinde uğğğ çıksın yiycez onları:KK46::KK72:
Ayyy dmi ya hemde nasıl yiycem 5 sene bekledim yaşlandım walla şimdi bide tekmesini bekliyorum Sağlıkla gelsinlerde arkadaşım yarın 21 oluyoruz bakalım

Back