• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın hamişler. Hayırlı cumalar herkese :anneadayı:

Kendi doktorun detaylı usg ye gereksiz diyorsa demek ki o da aynı cihazla detaylı bakıyor. Doktor beni tanıdığı uzman perinatologa yönlendirdi. Ben yaptırdım 300tl ye. İçimde şüphe kalmasın diye yaptırdım ama şimdi olsa gitmeme gerek yok derdim sanırım. İşin aslı doktoruna güvenen yaptırmayabilir.
3 boyutlu ultrasonda göreceğiz diye hevesle gidiyoruz ama bebek sistematik olarak ölçülürken uygulanan baskıdan kaçıp gömdü kendini. Net olmayan bir resim alabildik. Eşim de hatta 'doktorun makinasıyla aynı buradaki' dedi.
Her şeyine baktı tabi. Beyin loblarına, bacak kol ölçülerine, parmaklarına, iç organlarına. Allah'a çok şükür hiç bir problem yokmuş.
Resimleri de paylaşamamıştım. İşte bu da benim oğluşum:KK28:

Masallah cnm oglusa... Bende detayliyi daha cok gorucem diye yaptrmak istiyorum :) 2 sinde gidicez nasipse ins hersey yolunda cikar hayirlisiyla

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK200::KK19:
Rabbim cümlemizin duasını kabul eylesin. bebiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. hastalarımıza şifa derdi olanlara deva olsun inşallah. Rabbim vatanımızı korusun kötü emelleri olanlara fırsat vermesin. ülkemizde refah huzur iyilikle dolsun. :KK36:

:KK61:
Amin cnmm artik masum insanlar ölmesin :KK61:

Sunlarin guzelligine bakin ama yaa almadim tuttum kendimi

Kiz ceydaaa cok guzellerrr.... Ogkum zamaninda bu kdr süslü guzel seyler yoktu simdi hersey aylarina gore... Kizim olsun suslemek cok istiyodum ama suara erkek kıyafetleri daha cok hosuma gider oldu benim yaaa.... Ozlemisim herhalde ilk basta kiz demeyince sasirmistim uzulmustum degisik olmadi diye ama simdi iyiki oglus gelio diyorum... Bak bide soyle dusun ogluslara arkadas geldi birlikte cok guzel oynarlar ilerde ne kdr guzel olur dusunsene ayni cins... 3.belki kiz. Olursa 2 abisi olur :))

Günaydın hepinize hayırlı cumalar olsun... Ben emzirme pedi cok kullanmistim onlardan alin bol bol camasiriniza sut bulasmiyor tertemiz kaliyor.. Emzirme sutyeniylede rahat etmistim...

Ben ogluma emzik kalmistim 8 sene once aventin hem 3 hem 6 ayligini oyle kapaklarinda duruyolar saklamisim hic kullanmadigi icin bayatlama bozulma. Fln olmusmudur acaba bilemedim.. Oglum hic almadi emzik kullanamamisti... Bu bebegimi nasipse emzigide alistirmak istiyorum pes etmeyecegim :) ve emziriken bir olcude olsa mama vericem... Herseyi tattirin arkadaslar bebeklerinize istahsiz. Olmasinlar... Ben oglumda annem bisiler tatirmak isterdi hayir derdim kizardim o anne sutu iciyor derdim ne deliymisim 8 yasinda hala bisi yemiyo :KK43:...

Bide gülsuyu alicam oglumu her sabah gulsuyuyla silerdim o minnak parmaklarinin arasi pamukcuk olurdu :) o mis yuzunu heryerini silerdim mis gibi kokardi kuzum benim... Ay ben bebek sevmeyi cok ozlemisim yaa hergun degisik degisik giydir fln ayyy yerim ben onlarii yaa

Canim isparta dan gelmisti gulsuyu bebisime sakladim .popisini bile onunla silicem ben islak mendil kullanmayi dusunmuyorum ilk dogdugund

Merhaba anneler;

Bu ayın 21inde detaylı utrasona girdim, ragyolog amniyo sıvın fazla dedi, doktoruma sordum takip ederiz dedi, pekte önemsemedi geçiştirdi, şimdi netten bakıyorumda hiç iyi şeyler yazmıyor, bnm gibi sıvısı fazla olan varmı aramızda...

Kiz ceydaaa cok guzellerrr.... Ogkum zamaninda bu kdr süslü guzel seyler yoktu simdi hersey aylarina gore... Kizim olsun suslemek cok istiyodum ama suara erkek kıyafetleri daha cok hosuma gider oldu benim yaaa.... Ozlemisim herhalde ilk basta kiz demeyince sasirmistim uzulmustum degisik olmadi diye ama simdi iyiki oglus gelio diyorum... Bak bide soyle dusun ogluslara arkadas geldi birlikte cok guzel oynarlar ilerde ne kdr guzel olur dusunsene ayni cins... 3.belki kiz. Olursa 2 abisi olur :))
Ay valla bende artik boyle dusunuyorum. Sanki 3.cu kesin kiz olacakmis gibi 3.yu istiyorum ve aslan gibi 2 abisi olacak koruyup.kollayacak diyorum buda bi teselli uontemi sanirim rabbim herkese ne uygunsa onu veriyo oglanlar icin iyi oldu bnce suleriz sehzadeler gibii :KK48:

Ay valla bende artik boyle dusunuyorum. Sanki 3.cu kesin kiz olacakmis gibi 3.yu istiyorum ve aslan gibi 2 abisi olacak koruyup.kollayacak diyorum buda bi teselli uontemi sanirim rabbim herkese ne uygunsa onu veriyo oglanlar icin iyi oldu bnce suleriz sehzadeler gibii :KK48:

Aynen cnm benim daha guzel oynarlar... Abileri guzelce oynatir kardeslerini bizde rahat ederiz :))) bende bugun ari mayali ve inekli zibin takim gibi aldim kuzuma cok sekerler biara resim eklerim ilk alisverisimi yaptim :) digerleri sonra ins korkuyorum erkenden almaya nedense

Bnde kizlar oglumun poposununislak mendille silmek.zorunda oldugumda bile ilik suda yikar oyle silerdim. Gulsuyuyla heryerini silerdim parmak aralari kokuyor niyeyse:)))
Ayy bnde cok heveslendim simdi

Merhaba anneler;

Bu ayın 21inde detaylı utrasona girdim, ragyolog amniyo sıvın fazla dedi, doktoruma sordum takip ederiz dedi, pekte önemsemedi geçiştirdi, şimdi netten bakıyorumda hiç iyi şeyler yazmıyor, bnm gibi sıvısı fazla olan varmı aramızda...

Ben daha girmedim cnm dr una guveniosan kafana takma nette herseyin en kotusu yazio hic okuma onlari

Aynen cnm benim daha guzel oynarlar... Abileri guzelce oynatir kardeslerini bizde rahat ederiz :))) bende bugun ari mayali ve inekli zibin takim gibi aldim kuzuma cok sekerler biara resim eklerim ilk alisverisimi yaptim :) digerleri sonra ins korkuyorum erkenden almaya nedense
Korkma canim al aliyorum bnde ama daha 3 takim aldim baskada hicbisey almadim topluca alayim.birazini diyorum

Korkma canim al aliyorum bnde ama daha 3 takim aldim baskada hicbisey almadim topluca alayim.birazini diyorum

Aynen cnm internetten alicam nasipse begendigim seyler var... Mevlut kiyafeti vs. Kendime yavas yavas pijama takimi fln almak. Istiyorum mevlut icin gecelik vs... Ayy sanki ilk bebek gibi ne alicagimi bilmiyorum yaa...

Kizlar bide bisi sorucam

Sizlerin bebislerin sat ve ultrasonda gunleri aynimi cikio... Benim mesela onde cikio... Ben onu bi anlayamadim onde cikinca erkenmi yumurtlamis oluyorum acaba bilen varmi....

Kizlar bide bisi sorucam

Sizlerin bebislerin sat ve ultrasonda gunleri aynimi cikio... Benim mesela onde cikio... Ben onu bi anlayamadim onde cikinca erkenmi yumurtlamis oluyorum acaba bilen varmi....
Benim oglum 2 hafta onde gidiyor. Sata gore 12 temmuz gelisimine gore 1 temmuz dogum gozukuyo. Kendi haftasindaki bebeklerdwen 2 jafta buyuk gidiyo tombik. Insallah boyke gitmez. Senin enson kontrolun kac haftalikken oldu kac gr di

Ben de bugun farkli bir dr a gorundum..Sanirim iki dr la devam edecem..Bu dr cok da tecrubeli benim aklima gelmeyen sorulara bile cvp verdi..Bebisimi de ilk kez renkli gordummm elleri ayaklari yuzuuu bambaska bi duyguuu..Allahim herkese nasip etsinn..Benim sat ve ultrason gunlerim aynii..20 haftalik Kilosu da 360 gr..Sali gunu ayrintili ultrasona girecem carsamba da kendi druna gidecem..İnsallah guzel sonuclar alirim..

Benim oglum 2 hafta onde gidiyor. Sata gore 12 temmuz gelisimine gore 1 temmuz dogum gozukuyo. Kendi haftasindaki bebeklerdwen 2 jafta buyuk gidiyo tombik. Insallah boyke gitmez. Senin enson kontrolun kac haftalikken oldu kac gr di

Benim 17 ydi sanirim 290 gr di cnm... Ozeldeki dr boyu uzun olucak dedi bana ozele gittigimde 16 haftadayken 18 e yakin cikti bacak boyu sordugumda oyle demisti... Kilosu kac dogar bilmem oglum 3 bucuk dogmustu

Kizlar bizim şeker kizimiz büyüdüde harekerleri disardan belli oluyo . masallah kipir kipir cok farkli bi duyguymus. Bazen oyle bi geriliyo ki derim geriliyo. Nerse yatiyo nerde duruyo belli oluyo artik. Bekleyen annişlere soyleyim dedim sabrin sonu selametmis yahu. Sanki elimi uzatsam tutcam

Back