- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #4.161
Kızlar sizce bunların hepsi lazım mi? Gereksiz olanlar var mi?
Anladım canım o kadar bende hissediyorum sanki ama aceba gaz sancısımı yada kalp atışı gibi geliyor emin olamıyorum teşekkür ederim cevapladığın için
inşaallah canım allahın izniyle iyi çıkar yaz sonucu öğreninceKizlar seker yuklemesi yaptirmistim sonuclari almaya geldim dualarinizi esirgemeyin. Bizde ırsi umarim sonuc temiz cikar
canım bende hissetmiyorum daha sıkma canını daha vakti var demekki ama meraktan da catlıyorum herkes hareket ediyor yazmış bende tık yok vardır bi bildiği ufaklığınKızlar merhaba öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben birşey sormak istiyorum ilk gebeliğim daha oğlumu hiç hissetmedim yarın 20. Hafta bitiyor.Siz ne zaman hissettiniz ilk gebelikte kontrollerde ultrasonda çok hareketli bu arada çok sabırsızlanıyorum o yüzden sormak istedim teşekkürler şimdiden
Oh ne güzel. Ben de dün denk geldim mevlit kıyafetlerine. Kararsızım alsam almasam mı diye. Mevliti ne zaman yaparım aldığım küçük gelir mi diye düşündüm. Malum çabuk büyüyorlar. Çok güzeller heveslendim ama doğumdan sonraya mı bıraksam?
mevlüt kıyafetlerinizi paylaşabilirmisiniz hanımlarr bide nerden ne kadara aldığınızı
günaydın kızlar cuma dr gidicem kalbine bakılıcak ufaklığın dua edin olurmu bişi cıkmasın biraz tedirginim normal sanırım
pazarteside tetanıoz aşısı olacağım kolu kullanmada sıkıntı oluyormu yada tan etki falan varmı biliyormusunuz
Benim çocuğumun Allah nasip ederse toraman ve iri olacağını düşünüyorum:) Anası 180 babası 187 ve hiçte hafifsiklet değilizBen dayanamıyorum işte, özellikle vesvese hallerinde içim açılıyor gördüğüm şeylere. Bu kadar zaman sonra sahip olmuşken mutsuz olmak ne mümkün. Aldım valla mevlüt kıyafetinide, İnsanlar genelde ''Yaa almayın, 7 aydan sonra alın '' diye kem küm ediyorlar hiiiç aldırmıyorum onlara. Allah'ın izniyle bebeğime hiç bir şey olmayacak diyorum ben. Geçen son vesvesemde de şeker malzemelerini aldım ve hemen bir tane denedim. Harika oldu. İşte böyle böyle mutlu ediyorum aslında kendimi, ehh o kadar eziyetten sonra hakettim bunu diye düşünüyorum:)
Şehzade mevlit kıyafeti aldım canım ben. Bir bebek sitesinde bulmuştum hoşuma gitmişti, satıldığını görünce beklemek yerine hemen araştırıp aynısını buldum. 89.90 TL'na aldım. Burada marka belirtebiliyor muyuz?
Aynen benim alacagimda sehzade kiyafeti ama ben 34 e buldum... 69 ada var ama bu benim alacagim daha rahat olucak çocuk icin sıkılsın istemedim... Sabirsizlaniyorum bende almak icin daha almadım
Ben bunu aldım, bir tek pantolonun beli dar gelebilir diye düşündüm ama gerisi olur herhalde. Ben kırkıncı gününde mevlit yapacağım.
Bu şekeride kendim yaptım, kurdalesi falan ters ama ilk yapım işte :)
güle güle giysin cnm. şekerde süper olmuş . ellerine sağlık. malzemelerini nerden aldın cnm. bide kaça mal ettin.
Kizlar ciktim hastaneden temiz cikti bunu da atllattk çok sukur. 29nisana randevu verdi. Cok hizli kilo aldiğimi soyledim vutaminlerle alakali olabilir mi dedim alakasi yok dedi. Guldu dr bozuldumuff napcaz boyle
Bende aynı ama ultrasonda taklalar atıyor resmen bakalım önümüzdeki hafta kontrolüm var.Çok merak ediyorum ilk tekme nasıl gelcek diye teşekkür ederim yazdığın için demekki yalnız değilim rahatladım birazcanım bende hissetmiyorum daha sıkma canını daha vakti var demekki ama meraktan da catlıyorum herkes hareket ediyor yazmış bende tık yok vardır bi bildiği ufaklığın
Ayyyy hadi inşallah zaten baktım topik genelde 23 haftada olan arkadaşlar var hemen sormak istedim birde tecrübeli anneler varsa diye hep 20.haftayı bekledim bu hafta hiçbişey olmayınca endişelendim teşekkürler kızlar cevaplar içinMerak etme 1 hafta sonra farkı anlarsın.
Ayyy dmi ya hemde nasıl yiycem 5 sene bekledim yaşlandım walla şimdi bide tekmesini bekliyorum Sağlıkla gelsinlerde arkadaşım yarın 21 oluyoruz bakalımkızlar herkesin hamilik haftası farklı ağustos ayına kayanlarla temmuz olanların bebişi hissetmesi farklı olur. endişe etmeyin. bir hafta sonra anlarsınız eskaramda bi hafta yazmışama çok tatlı oluyo geiziniyor içinde uğğğ çıksın yiycez onları
Aldim cnm sukur temiz ciktitolgaseda cnm sonucunu aldınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?