• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Arkadaşlar benim göğüs uçlarım çok küçük. Serçe parmagimin ucu kadar bile değil. Emzirme videoları izleyince şok oldum. Meme ucunun çocuğun boğazına kadar gitmesi gerekiyormuş. Yoksa yara oluyormus. Ne olacak benim halim :KK43: yarayi gectim cocuk nasil emecek? Aranizda tecrübeli anneler de var. Benim gibi olup sonra göğüs ucu buyuyen var mi?

Merak etmeyin o oyle bi emcekki uclari kocaman cikicak... :)

Arkadaşlar benim göğüs uçlarım çok küçük. Serçe parmagimin ucu kadar bile değil. Emzirme videoları izleyince şok oldum. Meme ucunun çocuğun boğazına kadar gitmesi gerekiyormuş. Yoksa yara oluyormus. Ne olacak benim halim :KK43: yarayi gectim cocuk nasil emecek? Aranizda tecrübeli anneler de var. Benim gibi olup sonra göğüs ucu buyuyen var mi?

Ve asla aciyo yara oldu diye biraktirmayin pes etmeyin ben dislerimi sikardim oglum emerken acimdan ama. Birsure sonra alisiyor

Senin işin biraz daha zor. Ama merak etme uçları büyük olsa da yara oluyor zaten. Benimkiler büyük hatta daha da büyüdüler ama yine de yara olacak. Ablam ikinci çocuğunu emzirirken bile oldu. Çok sabır gerekiyor.

Ablamlar bana sürekli şimdiden E vitamini sürmeye başla diyorlar. Sürekli uyarıyorlar. Yara olsa da çabuk geçiyormuş dokuyu güçlendiriyormuş. Kremler falan işe yaramıyormuş. Hep unutuyorum almayı.

Senin işin biraz daha zor. Ama merak etme uçları büyük olsa da yara oluyor zaten. Benimkiler büyük hatta daha da büyüdüler ama yine de yara olacak. Ablam ikinci çocuğunu emzirirken bile oldu. Çok sabır gerekiyor.

Ablamlar bana sürekli şimdiden E vitamini sürmeye başla diyorlar. Sürekli uyarıyorlar. Yara olsa da çabuk geçiyormuş dokuyu güçlendiriyormuş. Kremler falan işe yaramıyormuş. Hep unutuyorum almayı.

Benimkiler kuruyo koyulastigi icin belli oluyo ben zeytinyagi suruyorum. Son ay daha yogunlastirmak lazimmis. Tecrubeli annelerden destek bekliyoruz

sen gene iyisin:) benimde memelerim gömülü çıkmıyor ben de kara kara düşünüyorum nası emecek diye ama sağma makinası alacam elektiriklilerden yapacak bişi yok emmesi zor olacak allah yardımcımız olsun
Aslında bir alet varmış. 6. Aya kadar kullanilmasi gerekiyormuş. Göğüs ucunu emer gibi cekip çıkarıyormuş. Ama ben nerdeyse 6 aylik oldum. Gec kaldim onu kullanmak için :(

Aslında bir alet varmış. 6. Aya kadar kullanilmasi gerekiyormuş. Göğüs ucunu emer gibi cekip çıkarıyormuş. Ama ben nerdeyse 6 aylik oldum. Gec kaldim onu kullanmak için :KK43:

Olmadı silikon gogus uclari var cnm onlardan alirsin ben oğlumda almistim ama hic kullanmadim gerek kalmamisti...

Kızlar sizce bunların hepsi lazım mi? Gereksiz olanlar var mi?

Eklentiler

• 20160323_184954_HDR-1.jpg
    20160323_184954_HDR-1.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 40
Canım bebek emzirme dönemin başlayınca göğüs uçların belirgin olur benim de yok gibiydi.hatta emzirme dönemi bitince o belirginlik de neredeyse kaybolur ayrıca göğüs uçları büyük olup yara olanlar da var yara olma sürecinde doktorlar her ne kadar bir biri bir biri deseler de ben eğer bir göğüs ucuma krem sürmüşsen üç biri üç biri şeklinde yapardım ki ilaç yarayı tedavi edecek vakit bulsun diye böyle yapınca daha çabuk geçiyor zaten acısı hafifletip geçmeye başlayınca bir biri bir biri tekrar düzen kurarsınız

Kızlar merhaba öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben birşey sormak istiyorum ilk gebeliğim daha oğlumu hiç hissetmedim yarın 20. Hafta bitiyor.Siz ne zaman hissettiniz ilk gebelikte kontrollerde ultrasonda çok hareketli bu arada çok sabırsızlanıyorum o yüzden sormak istedim teşekkürler şimdiden

Kızlar sizce bunların hepsi lazım mi? Gereksiz olanlar var mi?
Canim ben biberon emzik kullanmayi dusunmedigim icin almicam. Koruyucu yastiklar da sana kalmis bisi. Bi de yazin sicakta nalyondan ibaret mevlut takimlarini giydirmeyi düşünmüyorum. Ben alirken bile en renksiz boyasiz şeyi almaya çalışıyorum.

çook sevindim canım. allah devamını getirsin inşallah. ben de pazartesi giricem ayrıntılı usg. inşallah senin gibi yüzüm gülerek çıkarım darısı başıma.

İnş canım :) ayrıntılı usg den sonra daha da depresti annelik duygularım o günden beri verdikleri cd yi kaç kez izledik bilmiyorum elleri ayakları o kadar güzeldi ki :)) ve inanır misin güldü bize ya ciddi ciddi güldü cok başka bi duygu ya çok Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins :)

canım öncelikle hiç korkma çünkü göğüs yarası olacaksa normal göğüslülerde de oluyor. benim göğüs ucu sorunum falan yoktu ama yanlış emzirme tekniğinden ilk çocuğumda bir yara oldu ve bir ay tam 30 gün dişlerimi sıkarak emzirdim kızımı. sonra kendiliğinden geçti. yani çoğu kadında oluyor zaten. badem yağı zeytinyağı ne varsa kullandım pek fayda etmedi. bir de göğüs yarası olmaması için önlemi önceden almak yani doğumdan önce almak gerekiyormuş. eczanelerde tamamen bitkisel kremler var onları araştırabilirsin. bir de eğer göğsün yara olursa sana tavsiyem sakın eczanelerdeki anesstol, silverdin vs. ilaçlardan alıp sürme. çünkü bebeğini emzirmek için bunları göğsünden iyice temizlemek gerekiyormuş. bunun için de sürekli göğsünü yıkaman gerekiyor. bu da tamamen yararının artmasına sebep oluyor. onun için tamamen bitkisel ürünlerden faydalan bence ve göğüs yarası için en iyi ilaç anne sütünün kendisiymiş, bebeğini emzirdikten sonra kalan sütünü göğüs etrafına sürüyorsun, en iyi koruyucu buymuş canım. bunlar benim bildiklerim.

Kızlar merhaba öncelikle hepinizin bebişi hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben birşey sormak istiyorum ilk gebeliğim daha oğlumu hiç hissetmedim yarın 20. Hafta bitiyor.Siz ne zaman hissettiniz ilk gebelikte kontrollerde ultrasonda çok hareketli bu arada çok sabırsızlanıyorum o yüzden sormak istedim teşekkürler şimdiden
Ben sanirim ilk olarak 18.haftamda hissetmistim..Simdi daha sık ama surekli hissedemiyorum..Gercekten de Kelebegin kanat cirpmasi gibi :) Ztn 20.haftadan sonra daha ii hissedebilecez..Azcik daha sabret ;)

Ben sanirim ilk olarak 18.haftamda hissetmistim..Simdi daha sık ama surekli hissedemiyorum..Gercekten de Kelebegin kanat cirpmasi gibi :) Ztn 20.haftadan sonra daha ii hissedebilecez..Azcik daha sabret :KK66:
Anladım canım o kadar bende hissediyorum sanki ama aceba gaz sancısımı yada kalp atışı gibi geliyor emin olamıyorum teşekkür ederim cevapladığın için

Back