- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.901
Dr un sorun olmaz dediyse icini ferah tut cnm...
Dr sorun olmaz demis canim bi sorun olmaz. Gecmis olsun normal dogum benimde tercihim. Allahim cumlesiyle bizlerede yardim etsin insallah.
Ben cuma gunu seker yuklemesi yaptiricam kizlar anne baba tarafi full seker hastasi
Normal dogum icin yuruyus yapiyrm demissin cnm ben her gun yspamiyorum. Ama hareket halindeyim hep evimin isi misafir hafta sonlarida piknik vs ole geciyor znamn yeterli olurmu sence . bide fazla kg almya basladm ben bana tavsiyn nedr zinDela
Olur. Cnm ben oglumda hast vs hep yuruyrek gidiodum arabamiz yoktu o zmn merdivenlerim coktu hep cikioduk mecbur... Oglumda bende cok. Kilo aldim cnm ama kolay dogurdum gene sen cok almaya basladiysan dikkat et cnm biraz hamurisi fln yeme en azindan...
Tamam tatlis ama asiri yemiyorum ki normal yemem gerektigi kadar vitaminler mi bu kadar hizli kilo aldiriyo saskinim harbiden
Bebekte buyuyo cnm normal bence ben 5.ayimda 5 kilo birden almistim dr banada kizmisti... Ama bunda suan iyi gidiyorum ama yiyemedigimden henuz
bnde kullanıhorym decavit. Neden bırakmayı duşunuyosunDecavit ve monovit kullanan varmi acaba biraksam mi ya
canm bnde kullanıyorum vitamin, du sağlık ocağında kontrol ettim 3. Aydan beri 4 kilo almışım sadece. Çok da mutlu oldumTamam tatlis ama asiri yemiyorum ki normal yemem gerektigi kadar vitaminler mi bu kadar hizli kilo aldiriyo saskinim harbiden
Ben önümüzdeki pazartesi 22. haftamda akrapol hast. 200 tl. ye yaptırıcam.Ayrıntılı ultrasonun fiyatlarını araştırdınız mı ? Ankara'da olanlar nerede yaptırmayı düşünüyor ?
Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar beni şeker ölçümü yapmamız lazım diye.şimdi bu şeker yüklemesi yapılıyoya onu mu yapacaklar yoksa sadece kandan bi ölçüm mü olacak
Decavit ve monovit kullanan varmi acaba biraksam mi ya
Decavit ve monovit kullanan varmi acaba biraksam mi ya
Şimdi gittim kan değerlerime falan baktılar tahlil yaptılar çok şükür şeker yüklemesi değilmiş korkmuştumBenim bilgim yok. Hamileliğimin başında orada kandan açlık şekerimi ölçtürmüştüm. Sağlık ocağından şeker yüklemesi yapıldığını duymadım ama olabilir de. Bence onu tekrar ara bir sor.
Ben decavit ve ferrum fort içiyorum şu anda. 13.haftadan itibaren 9 kilo aldım. Multivitamin mi yapıyor bilmiyorum ama bırakamam yediğim besinlere güvenemiyorum malesef.
Benim bilgim yok. Hamileliğimin başında orada kandan açlık şekerimi ölçtürmüştüm. Sağlık ocağından şeker yüklemesi yapıldığını duymadım ama olabilir de. Bence onu tekrar ara bir sor.
Ben decavit ve ferrum fort içiyorum şu anda. 13.haftadan itibaren 9 kilo aldım. Multivitamin mi yapıyor bilmiyorum ama bırakamam yediğim besinlere güvenemiyorum malesef.
Canim masallah senin fizigin guzel. Boy da var . yirtilmalar basladi ya o yuzden uzuluyorum. Bunlar dah ne diyolar son aylarda daha cok alicakmisiz korkuyorumBen kullaniyorum cnm decavit bide arti olarak balik hapi kullanmaya basladim. Bende kilo yapmafi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?