• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydınlar herkese cinsiyetimizi öğrendik kızım oluyor 4 lü taramaya gerek duymadı 2 li taraman iyi çıkmıştı dedi
gene herşeyine baktı yalnız ben çok kilo almışım 14 kilo almısım kortizondan çok kızdı almamn gerkir dedi doğuma kadar
dedi ama nasıl olacak bilmiyorum birde 4 lü tarama yapmadı ya bi kağıt imzalattılar bana normal herhalde
Bende yaptırmayı istemedim ikili iyi çıkınca bana da imza attırdılar procedure galiba

Kızlar lutfen içimi ferahlatacak bişyler soyleyin, lutfennn.. Dun çok kotu griptim, acile gittim parol ağrı kesici serum taktı ve ondan sonra bebeğimin hareketlerini çoook yavaş hissediyorum, bugunde aynı.. Tekme atıyor ama hergune oranla çok çok yavaş.. Korkmalı mıyım sizce.. Lutfennnn içimi ferahlatın.. Ağrım kanamam falan yok
Canım daha küçük bebeklerimiz merak etme birkaç gün hissetmediğin bile olur

Kızlar bu arada unutmadan soyleyim tabiki heryer de birçok şey yazıyor ama doğum çantasına mutlaka kolonya koyun cunki kolonya gerçekten çok iyi bir mikrop kırıcı sabunun öldürmediği virüslere bile zarar veriyor üstüne sabun kullanırsınız üstelik çok sıcak ta doğum yapınca cam açsak kapı açsak hasta oluyoruz oğlum temmuz 26 doğumlu oradan biliyorum ve koltuk altına kolonya sürmek acayip rahatlatıyor aklıma geldi alayim diye düşündüm de

Kızlar lutfen içimi ferahlatacak bişyler soyleyin, lutfennn.. Dun çok kotu griptim, acile gittim parol ağrı kesici serum taktı ve ondan sonra bebeğimin hareketlerini çoook yavaş hissediyorum, bugunde aynı.. Tekme atıyor ama hergune oranla çok çok yavaş.. Korkmalı mıyım sizce.. Lutfennnn içimi ferahlatın.. Ağrım kanamam falan yok

Cnm benim korkma allahin izniyle bisi olmaz gem harekette ediomus icini rahatlatcaksa bi dr gitseydin keske ultrasonda gorurdun

Canım daha küçük bebeklerimiz merak etme birkaç gün hissetmediğin bile olur

Cnm benim korkma allahin izniyle bisi olmaz gem harekette ediomus icini rahatlatcaksa bi dr gitseydin keske ultrasonda gorurdun

ayy sağolun kızlar.. Gerçkten çok korktum, hatta vicdan azabı yaşadım o serumu vurdum diye. Haklısınız gunu gunune uymuyo bebişlerin.. Hareket edio yine ama hergunki gibi gumbur gumbur değil,işte

Hamilelere verilen en hafif ilacı vermiş canım korkma. Bebişlerin de günü gününü tutmuyor. Bazen ben de az hissediyorum.

Ay canim kiyamam şimdiden annelik vazifeni ustlenmis bebegini merak ediyorsun
İyidir annesi sen uzulme. Parol harici ilac vermiyorlar zaten .demekki baya hastasinki gerekli gordu doktorm benim hafif atlatmistim dr cok agrin olursa kullan parol demisti. O uyuyordur. Sicacik yerinde. Cok sıkma bebisi uzme olmadi bi cikolata ye bakalim neler oldugunu gorursun annesi

annelik boyle bişy işte, en ufak bişye tereddut duyabiliyosun. Oğluşum hareket edio ama belki bugun yorgundur :) çok gumbur gumbur değil tekmeleri.. Sağolun kızlar valla içimi rahatlattınız

Allahın izniyle bişi olmaz içini ferah tut bende parol kullanmıtım nezle oldumda bişi olmadı pozitif düşün belki hastasın içerde oda uyuyordur. çok geçmiş olsun
haklısın canm, bnde mantıklı buldum soylediğini . Şimdiden bu tereddutler başladıysa kim bilir geriye kalan 4 ay ne yapıcaz :D

Kizlar konumuzla alakasiz ama sizden bi ricam olacak.
Abilerim bekar hayirli birer kismet bulmalari için dua edermisiniz. Annem cok uzuluyor yaslari da iyi ama bi turlu cesaret edemiyorlar evlenmeye. Annelerin duasi kabul olurmuş . allah rizasi icin duanizi esirgemeyin.

Kizlar konumuzla alakasiz ama sizden bi ricam olacak.
Abilerim bekar hayirli birer kismet bulmalari için dua edermisiniz. Annem cok uzuluyor yaslari da iyi ama bi turlu cesaret edemiyorlar evlenmeye. Annelerin duasi kabul olurmuş . allah rizasi icin duanizi esirgemeyin.

Eh bir yandan haklılar tabi ne diyim. Evlilik zor iş. :KK48:
Allah hayırlı kısmet çıkarsın karşılarına inşallah. Haklarında hayırlısı olsun.

Kızlaaar hani bir kaç gün önce göbek çizgisinden bahsetmiştim ya. İşte o bende peyda oldu. :KK45:
Belli belirsiz tam ortadan aşağı inen gebelik çizgim var. Bakalım daha da koyulaşacak mı rengi?:KK48:

Benim oglumda yoktu o cizgim demekki her erkek bebek bekleyende olmuyo... Bunda sanki hafif var gibi yok gibi tam anlayamadım goz yanilmasimi :))

Oh oh gozunuz aydin canim sendemi kiz annesi olucan cok sevindim. Bizde anneannemizle alisveristedik. Eve donuyoruz muffin battaniye aldik cok amacliymis leke tutmazmis. Banyodan sonra yaglarken felan lazim olacak 2tanesi 8tl ye aldik lcw dan. Penye battaniye aldik eve gidince aticam fotolari cok ciciler. Allahim isteyen her kuluna nasip etsin annelik bambaşka biseymis
tsk canım kı elif hanım geliyor nasipse sanada hayırlı olsun ben hiç bişi almadım 7 ci ayda başlıycaz bakalım

Back