• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Dr un sorun olmaz dediyse icini ferah tut cnm...

Dr sorun olmaz demis canim bi sorun olmaz. Gecmis olsun normal dogum benimde tercihim. Allahim cumlesiyle bizlerede yardim etsin insallah.
Ben cuma gunu seker yuklemesi yaptiricam kizlar anne baba tarafi full seker hastasi

İnsan yine de tedirgin oluyor işte. İnşallah olmaz. Allah hepimize kolay sağlıklı doğum nasip etsin.

Doktor bana ailede şeker hastası var mı diye sormadı. Direk 'şeker yüklemesi yapmıyorum şeker taraması yapıyorum' dedi. :KK64:

Normal dogum icin yuruyus yapiyrm demissin cnm ben her gun yspamiyorum. Ama hareket halindeyim hep evimin isi misafir hafta sonlarida piknik vs ole geciyor znamn yeterli olurmu sence . bide fazla kg almya basladm ben bana tavsiyn nedr zinDela

Olur. Cnm ben oglumda hast vs hep yuruyrek gidiodum arabamiz yoktu o zmn merdivenlerim coktu hep cikioduk mecbur... Oglumda bende cok. Kilo aldim cnm ama kolay dogurdum gene sen cok almaya basladiysan dikkat et cnm biraz hamurisi fln yeme en azindan...

Olur. Cnm ben oglumda hast vs hep yuruyrek gidiodum arabamiz yoktu o zmn merdivenlerim coktu hep cikioduk mecbur... Oglumda bende cok. Kilo aldim cnm ama kolay dogurdum gene sen cok almaya basladiysan dikkat et cnm biraz hamurisi fln yeme en azindan...

Tamam tatlis ama asiri yemiyorum ki normal yemem gerektigi kadar vitaminler mi bu kadar hizli kilo aldiriyo saskinim harbiden

Tamam tatlis ama asiri yemiyorum ki normal yemem gerektigi kadar vitaminler mi bu kadar hizli kilo aldiriyo saskinim harbiden

Bebekte buyuyo cnm normal bence ben 5.ayimda 5 kilo birden almistim dr banada kizmisti... Ama bunda suan iyi gidiyorum ama yiyemedigimden henuz

ben de 51 ile hamile kaldım şuan 56 falan çıkıyorum. 5 ay 5 kilo nasıl sizce? kızımda toplamda 15 kilo almıştım. sanki bunda biraz daha fazla alıcam gibi duruyor. bu arada internetten bebek alışverişi yapan varmı? bildiğiniz güvendiğiniz bir site. benim bulunduğum yerde 2 3 tane bebek mağazası var. o yüzden seçenek az. şimdiden çok alışveriş yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. ama biraz fikrim olması açısından internete de bakıyorum.

Kızlar bugün sağlık ocağından aradılar beni şeker ölçümü yapmamız lazım diye.şimdi bu şeker yüklemesi yapılıyoya onu mu yapacaklar yoksa sadece kandan bi ölçüm mü olacak

Benim bilgim yok. Hamileliğimin başında orada kandan açlık şekerimi ölçtürmüştüm. Sağlık ocağından şeker yüklemesi yapıldığını duymadım ama olabilir de. Bence onu tekrar ara bir sor.

Decavit ve monovit kullanan varmi acaba biraksam mi ya

Ben decavit ve ferrum fort içiyorum şu anda. 13.haftadan itibaren 9 kilo aldım. Multivitamin mi yapıyor bilmiyorum ama bırakamam yediğim besinlere güvenemiyorum malesef.

Benim bilgim yok. Hamileliğimin başında orada kandan açlık şekerimi ölçtürmüştüm. Sağlık ocağından şeker yüklemesi yapıldığını duymadım ama olabilir de. Bence onu tekrar ara bir sor.

Ben decavit ve ferrum fort içiyorum şu anda. 13.haftadan itibaren 9 kilo aldım. Multivitamin mi yapıyor bilmiyorum ama bırakamam yediğim besinlere güvenemiyorum malesef.
Şimdi gittim kan değerlerime falan baktılar tahlil yaptılar çok şükür şeker yüklemesi değilmiş korkmuştum ;)

Meraba kizlar. Suan doktordan dönüyorum. Ilk gebeligimde gittigim ama sonra işten ayrılan bi dr vardi ona gttim. Normal dogumu.konusmak icin. bebek 2 hafta onden gidiyomus. Suyumda fazlaymis aclik tokluk şekeri bakti. Yarin sonuc gostericem. Niye boyle oluyo bilmiyorum cok yemiyorumda. Vitamin iciyomusun dedi hayr dedim bi tane bile içmedim kilo yapıyor bosuna diye. Bide icsen demekki 1 ay onden gidecek dedi

Kizlar bide benimde yuruyuse zamanim yok ama tempolu bi yürüyüştenmi bahsediyosunuz eger faydasi oluyosa gercekten zaman ayirayim. Cunku bi tek.oglani okula goturup getirirken yürüyorum. Apartman merdivenlerinimi ciksam acaba hergun 1 kez 11 katli nede olsa

Ay cnm ya vitaminlerden sanirsam bende 62ile hamile kalmistim 7kilo almisim toplamda.

IMG_20160316_160423.jpg IMG_20160316_160322.jpg
IMG_20160316_160423.jpg
IMG_20160316_160322.jpg
IMG_20160316_160024.jpg
IMG_20160316_160104.jpg
IMG_20160316_160423.jpg
IMG_20160316_160322.jpg
IMG_20160316_160252.jpg
IMG_20160316_160225.jpg
IMG_20160316_160200.jpg
IMG_20160316_160148.jpg
IMG_20160316_160104.jpg