- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.921
Teyzeler bunlarda bizim cicilerimiz. Nevresimimizi de bugun aldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah güle güle giyinsin bebişin çok güzeller.bende oğluşuma aldım bişeyler çok tatlılar.Teyzeler bunlarda bizim cicilerimiz. Nevresimimizi de bugun aldik
Canim masallah senin fizigin guzel. Boy da var . yirtilmalar basladi ya o yuzden uzuluyorum. Bunlar dah ne diyolar son aylarda daha cok alicakmisiz korkuyorum
Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796732 Eki Görüntüle 1796731 Eki Görüntüle 1796721 Eki Görüntüle 1796722 Eki Görüntüle 1796723 Eki Görüntüle 1796724 Eki Görüntüle 1796725 Eki Görüntüle 1796728 Eki Görüntüle 1796731 Eki Görüntüle 1796732
Bende fotoğraf atcam ama toplu nasıl koycam kızlar
Tamam cnm öyle sadece bi tane yükleniyo sanıyordum tşklrAltta dosya yukleden cnm birini ekledimi bidaha dosya yukle de bitene kdr oyle yap
Tamam cnm öyle sadece bi tane yükleniyo sanıyordum tşklr
Kizlar dayanamadim toplu alişveris yapacaktik valla tutamiyorum kendimi her gittigimde bisey alip geliyorum.
Bide agirlasirsam istediklerimi alamam diye korkuyorum. İlla ki kendim gorup begenip alicam
Kizlar dayanamadim toplu alişveris yapacaktik valla tutamiyorum kendimi her gittigimde bisey alip geliyorum.
Bide agirlasirsam istediklerimi alamam diye korkuyorum. İlla ki kendim gorup begenip alicam
maşallah heprssi birbirinden güzel güle güle giyinisin kuzucukTeyzeler bunlarda bizim cicilerimiz. Nevresimimizi de bugun aldik
Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin
Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin
Tesekkur ederiz teyzeleri daha iyileri sizin kuzularinizin olsun. Saglicakla giysinler insallah.maşallah heprssi birbirinden güzel güle güle giyinisin kuzucuk
Canim benimde kontrolum var yarin eger bebisimi gostermezlerse lokman hekime gitmeyi dusunuyodum. Sen hangi dr a gittin memnusum
Tesekkur ederiz teyzeleri daha iyileri sizin kuzularinizin olsun. Saglicakla giysinler insallah.
Canım Macir pakize hanıma gidiyor bende bahar hanıma gidiyordum. Bahar hanım çok sıcak xok candan pakize hanım biraz mesafeli soğuk ama işinin Ehli en xok onun hastası var