• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlar dayanamadim toplu alişveris yapacaktik valla tutamiyorum kendimi her gittigimde bisey alip geliyorum.
Bide agirlasirsam istediklerimi alamam diye korkuyorum. İlla ki kendim gorup begenip alicam

Merak etme kuzum alirsin... Internet var kiz ben cogu seyini nasipse ordan alicam begendiklerim var ama az daha gecsin diye bekliorum park yatagini fln o zmn alicam nasipse.... Zaten demistim ya cogu sey fazlasiyla var abisinden

Kizlar dayanamadim toplu alişveris yapacaktik valla tutamiyorum kendimi her gittigimde bisey alip geliyorum.
Bide agirlasirsam istediklerimi alamam diye korkuyorum. İlla ki kendim gorup begenip alicam

Güle güle giysin kuzucuk. :KK68:

Ben de dayanamıyorum. Kendimize diye çıkıp yine bebek mağazalarında buluyoruz kendimizi eşimle.
Bence şimdiden parça parça alman daha iyi. Toplu halde almak hem çok yorucu hem de bir şeyleri unutursun. Yine toplu alışveriş yapılacak zaten. Ufak tefek şeyler bu şekilde alınmalı.

Ben de 1 aydır hem mağazalardan hem de internetten aldım bir kaç şey. Geçen saydım 40 parçayı geçmiş. Ki daha da çok var.

Bebek arabasını doğumdan sonra almak mantıklı mı kızlar? İlk başta kangru ve ana kucağıyla falan idare edemez miyim?

Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin

Kızlar hepinize iyi geceler ne çok yazmışsınız oku oku bitiremedim bu arada çok alış veriş yapmayın bebekler çabuk büyüyor çoğu hiç giyilmiyor boy boy alın.bir sürü de hediye geliyor
Bu arada biz bugün nihayet ayrıntılı ultrason a gittik ankara da sincan lokman hekim de doktor girişi ile birlikte 270 gibi birşey ödedik.şükür bebeğin durumu iyi bir tek idrar yolu ve mesane arası biraz geniş ama bizi korkutan boyutta değil bazen doğuma kadar bazen doğum sonrası iki üç hafta da kendisi geçiyor dedi norm malden kalınlık 5-10 arası olursa bizim için sıkıntı dedi bizim ki 3 küsür du bu arada uzun uğraşlar sonucu kızımızın olacağını öğrendik yalnız bir tek sorun çıktı eşim biraz önde plasenta previa marginalmis hemm dr um hem radyolog muhtemelen bir müddet sonra yukarı çıkar dedi ama çok tedirgin oldum dua edin

Gözünaydın canım. Maşallah sorun çıkmamış diyebiliriz.
Ablamın da plasenta aşağıdaydı doktor kendisini yormamasını, dinlenmesini söylemişti. Çoğu kişide yukarı çıkıyormuş zaten. Sen dikkatli ol sadece.

Ben bebeğe bir şeyler alırken hangi ayda ne kadar olur, hangi mevsim olur diye hesap yapıyorum ama muhtemelen yine de giydiremediğim şeyler olacaktır.

Canim benimde kontrolum var yarin eger bebisimi gostermezlerse lokman hekime gitmeyi dusunuyodum. Sen hangi dr a gittin memnusum

Canim benimde kontrolum var yarin eger bebisimi gostermezlerse lokman hekime gitmeyi dusunuyodum. Sen hangi dr a gittin memnusum

Canım Macir pakize hanıma gidiyor bende bahar hanıma gidiyordum. Bahar hanım çok sıcak xok candan pakize hanım biraz mesafeli soğuk ama işinin Ehli en xok onun hastası var

Canım Macir pakize hanıma gidiyor bende bahar hanıma gidiyordum. Bahar hanım çok sıcak xok candan pakize hanım biraz mesafeli soğuk ama işinin Ehli en xok onun hastası var

Ben cindiyetinden de emin olmak istiyorum canim ne dersin pakize hn daha mi iyi. Bebisimi de bi kontrol etsin istiyorum hersey yolundmi degilmi diye

Ceyda senin bebişinin hareketleri nasil. Benimki disardan da hissediliyo ve durmuyo masallah diyimde rahatsiz etmeye basladi desem kizmayin. Cunku sanki icerden elini yumruk yapip karnimi icerdn ittiriyo soldan saga sagdan sola ozellikle sabah ve geceleyin

Back