• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben cindiyetinden de emin olmak istiyorum canim ne dersin pakize hn daha mi iyi. Bebisimi de bi kontrol etsin istiyorum hersey yolundmi degilmi diye

Valla canım ben çok arastirdim ikisinin geçmişi de çok iyi sadece pakize hanım yaş olarak daha büyük o yüzden daha tecrübeli olabilir . Ben ikisine de gittim pakize hanıma isinamadim heyecanımi paylasamadim ben sprnadan bisey soylemedi ama bahar hanım çok içten uzun uzun ilgilendi herseyi anlattı detaylı bi şekilde. Çok memnun kaldim . Şu anda koru hastanesine devam ediyorum ama dr la ilgili sorun olduğundan değil hastane çok yoğun hep çok sıra bekledim fenalastim o yüzden daha sakin bi hastaneye geçiş yaptım . Ayrıca bahar hanım 12.haftada kıza benziyor dedi ve bu hiç değişmedi bence o da çok iyi bi dr karar senin ;)

Ceyda senin bebişinin hareketleri nasil. Benimki disardan da hissediliyo ve durmuyo masallah diyimde rahatsiz etmeye basladi desem kizmayin. Cunku sanki icerden elini yumruk yapip karnimi icerdn ittiriyo soldan saga sagdan sola ozellikle sabah ve geceleyin

Ay masallah kuzuya benimkinde tik yok cok yavas hareket edio gezinio kayiyo sadece :)

Oglumdan sonra bu cok yavas gelio evhamlaniyorum bazen

Ay masallah kuzuya benimkinde tik yok cok yavas hareket edio gezinio kayiyo sadece :)

Oglumdan sonra bu cok yavas gelio evhamlaniyorum bazen

Oglusuna da masallah canim benim 2gundur boyle haftamla aakali galiba bebiste buyudu daha guclu hissediyorum hareketlerini. Merak etme sende boyle hissedeceğin gunler yakindir

Valla canım ben çok arastirdim ikisinin geçmişi de çok iyi sadece pakize hanım yaş olarak daha büyük o yüzden daha tecrübeli olabilir . Ben ikisine de gittim pakize hanıma isinamadim heyecanımi paylasamadim ben sprnadan bisey soylemedi ama bahar hanım çok içten uzun uzun ilgilendi herseyi anlattı detaylı bi şekilde. Çok memnun kaldim . Şu anda koru hastanesine devam ediyorum ama dr la ilgili sorun olduğundan değil hastane çok yoğun hep çok sıra bekledim fenalastim o yüzden daha sakin bi hastaneye geçiş yaptım . Ayrıca bahar hanım 12.haftada kıza benziyor dedi ve bu hiç değişmedi bence o da çok iyi bi dr karar senin :KK66:
Tmm cnm tsk ediyorum

arkadaşlar dijital süt sağma makinesi kullanan varmı daha önce. özellikle çalışan bayanlar için gerekli olduğunu düşünüyorum. kızımda ben almamıştım çünkü onda ücretsiz izin almıştım. ama bu bebeğimde sanırım alamayacağım ücretsiz izin, sizce bu süt sağma makinesinden almak gereklimidir?

arkadaşlar dijital süt sağma makinesi kullanan varmı daha önce. özellikle çalışan bayanlar için gerekli olduğunu düşünüyorum. kızımda ben almamıştım çünkü onda ücretsiz izin almıştım. ama bu bebeğimde sanırım alamayacağım ücretsiz izin, sizce bu süt sağma makinesinden almak gereklimidir?
Valla kuzenim elektronik olanindan kullandi 4ayda bozudu en guzeli manueller diyo ama yine de kullanmadan bilemeyiz

Ceyda senin bebişinin hareketleri nasil. Benimki disardan da hissediliyo ve durmuyo masallah diyimde rahatsiz etmeye basladi desem kizmayin. Cunku sanki icerden elini yumruk yapip karnimi icerdn ittiriyo soldan saga sagdan sola ozellikle sabah ve geceleyin
Benimkide hissediliyo canim ozellikle uzaninca karnim sallaniyor. Bide gogus altima kadar hisseiliyo hareketleri nasil okadar yukarida oynuyor.
bide senin bebis kac gram canm

Valla kuzenim elektronik olanindan kullandi 4ayda bozudu en guzeli manueller diyo ama yine de kullanmadan bilemeyiz
sağol canım. ben öncekinde çok az da olsa manuel kullandım çok canı acıtıyor bir de yavaş yavaş azıcık süt geliyor o yüzden pek hoşlanmadım. ama dediğin gibi 4 ayda bozulacaksa yazık olur.

Ben cindiyetinden de emin olmak istiyorum canim ne dersin pakize hn daha mi iyi. Bebisimi de bi kontrol etsin istiyorum hersey yolundmi degilmi diye
Canım pakize hanım bana 14 haftamda kız ama çok küçük yanılma payı veriyor um dedi aslında 11 de gördü galiba emin olmak için bekletti onun haricî biraz ciddi bir bayan fakat o yoğunluktan dolayı ben hoş görüyorum ama ne sorarsam sorayim hani çekinerek filan ne demek yani sorun filan diyerek o yoğunlukta beni geri çevirmiyor yapısı öyle galiba ama hiç olmadık bir anda müthiş enerji yolluyor bana mesela bebekteki idrar kanalı genişliğinin zaten az olduğunu muhtemelen doğuma kadar değilse ilk iki üç hafta da kendisi geçeceğini ve işte bende eşimin alt ucu rahim ağzına yaklanmış tedirgin olacak birşey yok büyük ihtimal bebek ve rahim büyüdük ce yukarı çıkacak diye üzmedi beni ben etrafımdan duyduklarım ve okuduklarım ile tedirgin oldum umreye gideceğimi biliyor iyi yolculuklar dedi şu cihazdan geç birşey olmaz filan ben sormadan bir sürü konuştu hani bazı bir doktor var ya en ufak sorunu en büyüğünden başlayarak anlatıyor bu öyle değil yani zamanla yol alıyor mesala benim eşim ilerleme yapmazsa diyecek bana şimdi şunlar şunlar olabilir bu şekilde yol alırız rahat ve tecrübeli bunun haricinde bahar hanım güler yüzlü nazik ve anne sormadan birçok şeyi uzun uzun anlatıyor genelde pakize hanım gibi sırası da yok fakat ikisine de acil git hangi yoğunluk olursa olsun geri çevirmiyor yardımcı oluyorlar

ben hep randevulu gittim hiç çok beklemedim bir kere doktorum acil doğumdan çağırıldı o zaman bir saat filan bekledik hatta randevu saatinden yarim saat filan sonra evde oluyoruz batıkentte. Normalde her gittiğimde bana usg çıktısı verdi eşimi çağırıp ona da gösterdi ayrıntılı usg için 5 tane foto verdiler cd vermediler eşim çekebilir mı dedim tabi e dediler biz çektik. Benim yazın temmuzda 12 haftalık bebeğimi n kalbi durdu ve bunu pakize hanım gördü tamam çok ciddi soğuk bir kadın filan da o esnada üzüntüsü çabası ilgisi o kadar gerçekti ki artık ben onu teselli ettim tamam yapacak birşey yok siz rahat olun ben iyiyim çok şükür çocuklarımız var filan diye şimdi ve bebeğimi çok ilgi ile inceliyor büyümüş gelişmesi normal derken mutlu olduğunu hissediyorum

ben hep randevulu gittim hiç çok beklemedim bir kere doktorum acil doğumdan çağırıldı o zaman bir saat filan bekledik hatta randevu saatinden yarim saat filan sonra evde oluyoruz batıkentte. Normalde her gittiğimde bana usg çıktısı verdi eşimi çağırıp ona da gösterdi ayrıntılı usg için 5 tane foto verdiler cd vermediler eşim çekebilir mı dedim tabi e dediler biz çektik. Benim yazın temmuzda 12 haftalık bebeğimi n kalbi durdu ve bunu pakize hanım gördü tamam çok ciddi soğuk bir kadın filan da o esnada üzüntüsü çabası ilgisi o kadar gerçekti ki artık ben onu teselli ettim tamam yapacak birşey yok siz rahat olun ben iyiyim çok şükür çocuklarımız var filan diye şimdi ve bebeğimi çok ilgi ile inceliyor büyümüş gelişmesi normal derken mutlu olduğunu hissediyorum
Masallah canim aranizdaki iliskininde ilerlemesinden kaynaklaniyordur iliskinin boyutu. Ama ozellerde genelde cok ilgili dr.lar. ilginden ve vakit ayirip anlattigndan dolayi cok teskkur ederim cnm cok sagol

Selam kızlar
bebisimgel nickli üyeden (yanlışsam düzeltin) haberiniz var mı? En son amniyo sentez sonuçları kötü çıkmıştı ya hani ne durumda şimdi acaba?

merhaba arkadaşlar, bende bugün 21+5 de detaylı usg ye girmiş bulunmaktayım Hamd olsun kızımın herşeyi normal çıktı :nazar::nazar::nazar: Perinatologumuzun adı Fehmi Yazıcıoğlu idi, güleryüzlü kibar bi doktordu anlayacağımız dilden herşeyi anlattı memnun kaldık.3 hafta sonra şeker yüklemesi ile kan uyuşmazlığımız için bir test yapılacakmış ozamana kadar göremeyeceğim kızımı :110: Umarım herkes iyi haberler alır kontrollerinde :KK68:

Back