Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Mrb kızlar bnde ağustos annesi olacağım ins.erkek bebek bekleyen anneler isim ne düşünüyorsunuz içime sinen bi isim bulamıyorum

Selam hamişler nasılsınız?
Bugün detaylı ultrason sonucumuzu kendi doktorumuza göstermeye gittik.. Sağ rahim damarımda darlık varmış 'baskıdan olabilir bir tehlikesi yok' dedi doktor. Perinatolog söylememişti bunu. İnşallah sorun olmaz.

Şeker yüklemesini doktorum yapmıyormuş. Sadece şeker taraması yapacakmış 28.haftada. Rahatladım açıkcası doktor yapalım deyip ben yaptırmasaydım aklımda şüphe kalacaktı.

Epilepsi hastası olmam normal doğuma engel değilmiş. Doğum zamanı nörologla da konsültasyon yapacakmış.

Mrb kızlar bnde ağustos annesi olacağım ins.erkek bebek bekleyen anneler isim ne düşünüyorsunuz içime sinen bi isim bulamıyorum

O soru benim de kafamı çok meşgul ediyor. Bir türlü karar veremiyorum. Ne kadar zormuş isim seçmek.
*Kerem (ben ısrar ediyorum)
Aras
Anıl
Sarp
Selim
Deniz (eşim ısrar ediyor)
Bu isimler arasında kararsızlık yaşıyorum.

Senin seçeneklerin neler?

Cnm walla ben aren yada ayaz istiyorum simdilik ama. Esim ben oglum ben koyucam diyor... Daha o yuzden belirleyemedik....

Bugun devlette randevum vardi oglum olacagi kesinlesti... Bende gordum bir pipi :) cok. Sukur bebegim saglikli ve cok sekerdi elleri hep yanaklarinda kuzumun:) 290 gr olmus kuzucum ayina gore cok iyi herseyi dedi dr. Um.... Ayrintili ultrasonu soyledi ama. Orda yapılmiomus zaten ozel dr da gidiyorum orda yaptiricam nasipse

Bu sol tarafimda alt taraftaki agriyida soyledim normal dedi baski oluyordur asagiya dedi... Balik yiyemedigim icin balik yagi verdi... Seker yuklemesinide sordum 25 haftadan sonra dedi

Dr un sorun olmaz dediyse icini ferah tut cnm...

Dr sorun olmaz demis canim bi sorun olmaz. Gecmis olsun normal dogum benimde tercihim. Allahim cumlesiyle bizlerede yardim etsin insallah.
Ben cuma gunu seker yuklemesi yaptiricam kizlar anne baba tarafi full seker hastasi

Hayirlisi tatlim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Kizlar selamm nasilsiniz.
ben isim konusunda.karar veremedim Miraç düşünüyorum aslinda ama eşim pek istemiyor.
zinedila hayrlisi olsun oğluşun bize iki.oglan kismetmis canim saglikli.olsunlar insallah.
Normal dogum yapanlar bana tavsiye verebilirlermi. Kendimi normal.doguma.hazrlamak icin ne yapmaliyim kizlar

Cnm walla ben yuruyorum firsat buldukça kendimi yormadan.. Oglumda yurumustum merdiven inip cikmistim cok faydasi olmusti..
Tsk ederim cnm bu arada saglikki olsunlar en onemlisi o cnm

Normal dogum icin yuruyus yapiyrm demissin cnm ben her gun yspamiyorum. Ama hareket halindeyim hep evimin isi misafir hafta sonlarida piknik vs ole geciyor znamn yeterli olurmu sence . bide fazla kg almya basladm ben bana tavsiyn nedr zinDela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…