• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar daha önce bel ve bacak ağrımdan bahsetmiştim. Cumartesi detaylı ultrason için gittiğim uzman perinatolog bacak ve kalça ağrısına hiç bir şey yapılamayacağını söyledi. Doktorum magnezyum vermişti ama perinatolog magnezyum veya kalsiyumun hafifletmeye yaramadığını söyledi. Doğumdan sonra otomatikman geçen bir şeymiş.

Şeker yüklemesi isteyen doktorların gerekçesini ben de merak ediyorum. Benim daha zamanım gelmedi soranlar beni de bilgilendirirseniz sevinirim.

Günaydınlar herkese cinsiyetimizi öğrendik kızım oluyor 4 lü taramaya gerek duymadı 2 li taraman iyi çıkmıştı dedi
gene herşeyine baktı yalnız ben çok kilo almışım 14 kilo almısım kortizondan çok kızdı almamn gerkir dedi doğuma kadar
dedi ama nasıl olacak bilmiyorum birde 4 lü tarama yapmadı ya bi kağıt imzalattılar bana normal herhalde

Günaydınlar herkese cinsiyetimizi öğrendik kızım oluyor 4 lü taramaya gerek duymadı 2 li taraman iyi çıkmıştı dedi
gene herşeyine baktı yalnız ben çok kilo almışım 14 kilo almısım kortizondan çok kızdı almamn gerkir dedi doğuma kadar
dedi ama nasıl olacak bilmiyorum birde 4 lü tarama yapmadı ya bi kağıt imzalattılar bana normal herhalde

Hayırlı olsun canım maşallah.
İkili sonucun iyiyse üçlü ve dörtlüye gerek görmüyorlar. Ama bana kağıt imzalatmadılar o kısmı anlamadım.
İlk haftalara göre fazla almışsın gerçekten. Kortizonlu ilacı neden kullanıyordun?

Kızlar lutfen içimi ferahlatacak bişyler soyleyin, lutfennn.. Dun çok kotu griptim, acile gittim parol ağrı kesici serum taktı ve ondan sonra bebeğimin hareketlerini çoook yavaş hissediyorum, bugunde aynı.. Tekme atıyor ama hergune oranla çok çok yavaş.. Korkmalı mıyım sizce.. Lutfennnn içimi ferahlatın.. Ağrım kanamam falan yok

Kızlar lutfen içimi ferahlatacak bişyler soyleyin, lutfennn.. Dun çok kotu griptim, acile gittim parol ağrı kesici serum taktı ve ondan sonra bebeğimin hareketlerini çoook yavaş hissediyorum, bugunde aynı.. Tekme atıyor ama hergune oranla çok çok yavaş.. Korkmalı mıyım sizce.. Lutfennnn içimi ferahlatın.. Ağrım kanamam falan yok
Allahın izniyle bişi olmaz içini ferah tut bende parol kullanmıtım nezle oldumda bişi olmadı pozitif düşün belki hastasın içerde oda uyuyordur. çok geçmiş olsun

Hamilelere verilen en hafif ilacı vermiş canım korkma. Bebişlerin de günü gününü tutmuyor. Bazen ben de az hissediyorum.

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Ben de epilepsi ilacı içiyorum. Tedirgindim ama doktorlar rahatlattı biraz.
Süresi var mı ilacın?
37 ci haftaya kadar içiçekmişim 14 kilo aldım çok kızdı ödem su hepsi tutmuşsun dedi çalışıyorum sürekli yürüyüş yaapmıyorum masa başı iş tuz sıfır olacak malum yemek dışarda yeniyor kokudan yemek yapmıyorum vs vs pozitifim sadece aldım kilolar rahatsız ediyor kilolu hamile kaldım ben 75 le hamile kadım şuan 89 kiloyum dğumada 100-110 la girecem sanırım:) tek iyi tarafı sağlıcakla kucağımıza almak için bol dua dr verdiyse korkma benimde kortizonu dr umverdi beyin cerrahıma sordum oda içiçeksin diyince başladım artık

Oh oh gozunuz aydin canim sendemi kiz annesi olucan cok sevindim. Bizde anneannemizle alisveristedik. Eve donuyoruz muffin battaniye aldik cok amacliymis leke tutmazmis. Banyodan sonra yaglarken felan lazim olacak 2tanesi 8tl ye aldik lcw dan. Penye battaniye aldik eve gidince aticam fotolari cok ciciler. Allahim isteyen her kuluna nasip etsin annelik bambaşka biseymis

Ay canim kiyamam şimdiden annelik vazifeni ustlenmis bebegini merak ediyorsun
İyidir annesi sen uzulme. Parol harici ilac vermiyorlar zaten .demekki baya hastasinki gerekli gordu doktorm benim hafif atlatmistim dr cok agrin olursa kullan parol demisti. O uyuyordur. Sicacik yerinde. Cok sıkma bebisi uzme olmadi bi cikolata ye bakalim neler oldugunu gorursun annesi

Back