- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #3.761
Canım sen zayifsin maşallah boy kg kacFotograf kalitesini dusurunce oldu
iste buda ben ve gobüşümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen zayifsin maşallah boy kg kacFotograf kalitesini dusurunce oldu
iste buda ben ve gobüşümm
Bana vermedi ler. İkisi farklı şeyler ayrı ayrı girdim ikisinedeKızlar ayrıntılı ultrasonla 3 boyutlu ultrason ayni sey mi? Haftaya ayrintili ultrasona gircem de bebişin fotosunu falan veriyorlar değil mi?
Kızlar yeni foto atıyom kizmi erkekmi sizce bi tahmin yurutun
Yok canimm ya keske zayf olsam. 63 ile hamile kaldim. Suan 68 kiloyum. Boyumda 1.68.Canım sen zayifsin maşallah boy kg kac
Kaçıncı haftada öğrenmiştim cnmBence erkek.
Benim erkek ve göbeğim böyle.
Kaçıncı haftada öğrenmiştim cnm
benim %99 kız denmişti bacak arasından gormustu dr
ben de tam olarak seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. böyle evham yapan tek kişi olmadığım için senin yazdıklarını okuyunca sevindim sanki. benim de 2. bebiş ve herşeyden çok korkuyorum. bazı günler sabahtan akşama kadar oynadığını hisseemiyorum ve çok tedirgin oluyorum. ilkinde çooook rahattim keşke yine o zamanki gibi cahil olsaydım diyorum bazen.Insallah cnm 2.bebis ama sanki. Ilk gibi evham yapio korkuyorum.. Oglumda hic korkmadim anlamadim hamileligimi... Cahildim herhalde :)))
Yok canimm ya keske zayf olsam. 63 ile hamile kaldim. Suan 68 kiloyum. Boyumda 1.68.
bebisim erkek ondan sivri heralde karnim yayik olaydi iyidi:))
ben de tam olarak seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. böyle evham yapan tek kişi olmadığım için senin yazdıklarını okuyunca sevindim sanki. benim de 2. bebiş ve herşeyden çok korkuyorum. bazı günler sabahtan akşama kadar oynadığını hisseemiyorum ve çok tedirgin oluyorum. ilkinde çooook rahattim keşke yine o zamanki gibi cahil olsaydım diyorum bazen.
Benimki de aynı böyle doktor kız dedi
ayyy canm benm gobiş hiç yok sizinkinin yanında yaa.. Benmki de erkek ve ilk bebeğim.. Sizin ilk çocuk mu
ayyy canm benm gobiş hiç yok sizinkinin yanında yaa.. Benmki de erkek ve ilk bebeğim.. Sizin ilk çocuk mu
Benimki de aynı böyle doktor kız dedi
Burayada eklesene cnmm benim :)
oyle mi oluyo muş.. Bn hemn çıksın istiyorum yaaIcin genistir cnm... O. Zmn hemen cikmazmis karin