• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

IMG_20160311_131632.jpg
IMG_20160311_131626.jpg

Kaçıncı haftada öğrenmiştim cnm
benim %99 kız denmişti bacak arasından gormustu dr

Hadi ya tutturamadım desene.
Bize 13. haftada erkek demişti. 3 boyutlu renkli ultrasonu açmıştı. 3 gün önce de söyledi.
Ama herkesin vücut tipi farklı. Bebeğin yerleşmesi de etkiliyordur bence şekli.

Insallah cnm 2.bebis ama sanki. Ilk gibi evham yapio korkuyorum.. Oglumda hic korkmadim anlamadim hamileligimi... Cahildim herhalde :)))
ben de tam olarak seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. böyle evham yapan tek kişi olmadığım için senin yazdıklarını okuyunca sevindim sanki. benim de 2. bebiş ve herşeyden çok korkuyorum. bazı günler sabahtan akşama kadar oynadığını hisseemiyorum ve çok tedirgin oluyorum. ilkinde çooook rahattim keşke yine o zamanki gibi cahil olsaydım diyorum bazen.

Yok canimm ya keske zayf olsam. 63 ile hamile kaldim. Suan 68 kiloyum. Boyumda 1.68.
bebisim erkek ondan sivri heralde karnim yayik olaydi iyidi:))

Cnm karın seklide belli olmuyoki bak eskramin yayik kiz karni gibi ama erkek... Hicbisiye inanmiom artik ben :)

ben de tam olarak seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum. böyle evham yapan tek kişi olmadığım için senin yazdıklarını okuyunca sevindim sanki. benim de 2. bebiş ve herşeyden çok korkuyorum. bazı günler sabahtan akşama kadar oynadığını hisseemiyorum ve çok tedirgin oluyorum. ilkinde çooook rahattim keşke yine o zamanki gibi cahil olsaydım diyorum bazen.

Ewet aynen cnm bilmekte iyi degil bazen

Bugun saglik ocagina gittim bende o gicik dr degistirdim... Cok sukur istedigim dr a gecirdiler cok doluymus ama hic memnun değilim hamileyim fln dedimki zaten anladilar :)

Yeni dr um seker gibi hemsiremide sevdim 20 haftada asi olmaya gidicem ve o zmndan sonra kalp atislatini dinliceklermis bebegimin .. Bebegi hissetmeye basladimmi gunluk en az 7-8 kere hissetmek gerekirmis eger hissedemessek tatli seyler yiyip sola yatmamiz gerekiomus... Daha ben hissedemedim dedim normal bende 2.yi hissedememistim dedi rahatladim biraz...

Bide oglumu bugun yuruyerek goturdum okula arabayla gitmeyelim dedik hava guzel diye ama o catimidir nedir orasi cok agridi gene cok yavas yuruyebildim cok kasiyo bacagimi muhakkak sormaliyim dr a onu.. Simdi boyleysem son aylar naparim yoksa... Ins onemli bisi degildir o agri

Back