Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar bu mesajlarımızın altında gözüken yazı nasıl yapılıyor bilen varmı

Eğer hamilelik takvimini kastediyorsan; mobilden giriyorsan profilinden kişisel bilgiler bölümüne gir. Aşağıda hamilelik takvimi bölümü var. Oraya tahmini doğum tarihini biliyorsan yaz. Bilmiyorsan internetten hesapla.

cnm hangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsun

cnm hangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsun

Ben İstanbulda'yım.
Doktor arayışım hala devam ediyor karar veremiyorum. Çalıştığım için akşam kontrole gitmek istedim ama çoğu özel hastane dışarıdan gelen poliklinik doktorlarını nöbetçi tutuyor. İlk bayrampaşadaki Baypark Hospital'a gittim. Oradaki doktor içime sinmedi.
Sonra kendi doktorları olduğu için en son bayrampaşa Kolan hastanesinde dr.Ayhan Öztürk'e gittim. Kafam karışık.

bende istanbuldayım aklımda 5 hastane var hepsine dolaşacağım sonrasında karar vereceğim :)

Yaa bizede bu haftasonu için duyarız dedi
Ben sizden 2 gün önce görünüyorum mesela ama siz kalp atışını duymuşsunuz bizim dr haftaya dedi

Kızlar meraba. 8+1 deyiz az once doktordan geldik. Kollari oluşmuş oynatiyormus hatta usg de gore 1 hafta onden gidiyor. Progestan kullaniyorum ben kesenin etrafinda kan vardı.
bu arada 5 haftalikti kesede bebekte gozuktu benim. 6+1 de kalp atışını duyduk

geçmiş olsuunnn .:) bende 6+0 da gitmiştimç bende kalp atışını duymuştum cnm. progestronu neden kullanıyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…