- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
kızlar bu mesajlarımızın altında gözüken yazı nasıl yapılıyor bilen varmı
Evet canım 18 ekim son adet tarihim. Benim de biraz kafam karıştı bu aşamada.
İlk muayenede 4 haftalık dedi. 4+2 deydi zaten.
Bizi bir dahaki cuma gününe yani 10 gün sonraya çağırmıştı aslında ama biz 8 gün sonra 5+3 de kalp atışlarını ultrasonda gördük.
5+6 da kalp atışlarını duyduk. Doktor 6 haftalık ölçtü. Sanırım benimki önden gidiyor.
Sen en son ne zaman gittin doktora? Duyma ihtimalin yüksek bu hafta da duyabilirsin bence. Doktorlar kesin olsun diye fazladan bekletiyor.
kızlar bu mesajlarımızın altında gözüken yazı nasıl yapılıyor bilen varmı
Günaudın anneler:) nasıl gidiyor hamileliğiniz bakalım bizde 7. Haftamızdayız çok şükür :)
cnm hangi ildesin hangi hastaneye gidiyorsun
Kizlarr bugun doktora gittim 6+4 teyim kese gorundu yolk kesesi de gorundu ama bebis gozukmedi. 10 gun sonra tekrar cagirdi. Sizlerin ne zaman gozukmustu
Ben İstanbulda'yım.
Doktor arayışım hala devam ediyor karar veremiyorum. Çalıştığım için akşam kontrole gitmek istedim ama çoğu özel hastane dışarıdan gelen poliklinik doktorlarını nöbetçi tutuyor. İlk bayrampaşadaki Baypark Hospital'a gittim. Oradaki doktor içime sinmedi.
Sonra kendi doktorları olduğu için en son bayrampaşa Kolan hastanesinde dr.Ayhan Öztürk'e gittim. Kafam karışık.
Yaa bizede bu haftasonu için duyarız dediKızlar ben mideden çok çekiyorum bu aralar. Dün çok fena mide ağrısı çektim. İşyerindeydim bir de akşama kadar eziyet gibi. Sanıyorum en son içtiğim süt hafifletti.
Ara ara mide bulantısı yokluyor. Zaten her sabah bulantı oluyor. Çok zormuş ya.
Zaten kese göründükten sonra beta hcg ye bakan doktorları anlamıyorum ben. Yaklaşık 10-15 gün sonra kalp atışı görülebilecekken neden sürekli tahlil yaptırırlar ki? Benim ilk gittiğim doktor da kanama olmadığı sürece göreceğimiz bu kadar demişti. 10 gün kalp atışını gördük.
Ben sizden 2 gün önce görünüyorum mesela ama siz kalp atışını duymuşsunuz bizim dr haftaya dediKızlar ben mideden çok çekiyorum bu aralar. Dün çok fena mide ağrısı çektim. İşyerindeydim bir de akşama kadar eziyet gibi. Sanıyorum en son içtiğim süt hafifletti.
Ara ara mide bulantısı yokluyor. Zaten her sabah bulantı oluyor. Çok zormuş ya.
Zaten kese göründükten sonra beta hcg ye bakan doktorları anlamıyorum ben. Yaklaşık 10-15 gün sonra kalp atışı görülebilecekken neden sürekli tahlil yaptırırlar ki? Benim ilk gittiğim doktor da kanama olmadığı sürece göreceğimiz bu kadar demişti. 10 gün kalp atışını gördük.
Kızlar meraba. 8+1 deyiz az once doktordan geldik. Kollari oluşmuş oynatiyormus hatta usg de gore 1 hafta onden gidiyor. Progestan kullaniyorum ben kesenin etrafinda kan vardı.
bu arada 5 haftalikti kesede bebekte gozuktu benim. 6+1 de kalp atışını duyduk
Kesenin dışında kan hafif bi birikimi varmış kese yerlesirken olabiliyomus onun verdi canimgeçmiş olsuunnn .:) bende 6+0 da gitmiştimç bende kalp atışını duymuştum cnm. progestronu neden kullanıyorsun cnm
Kesenin dışında kan hafif bi birikimi varmış kese yerlesirken olabiliyomus onun verdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?