- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
ooo yeni sayfa yapmışsınız hayırlı olsun
bayağı oldu aslında şimdi aklıma geldi sizleri çağırmak :)) hoşgeldin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo yeni sayfa yapmışsınız hayırlı olsun
bayağı oldu aslında şimdi aklıma geldi sizleri çağırmak :)) hoşgeldin cnm
bende istanbuldayım aklımda 5 hastane var hepsine dolaşacağım sonrasında karar vereceğim :)
Yaa bizede bu haftasonu için duyarız dedi
Ben sizden 2 gün önce görünüyorum mesela ama siz kalp atışını duymuşsunuz bizim dr haftaya dedi
Ben de bir hastaneye daha gideceğim. Bakalım o nasıl çıkacak?
hangisine cnm
hangisine cnm
Yaptim canm simdicanım hala hamilelik takvimini oluşturmamışsın
Allahımmm kızlar çok kötü hissediyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Çok bunalıyorum. Eşim ve ailem başka şehirlerde. Burada yalnızım. Öğretmenim. Ama çalışmak da istemiyorum. Hiç birseyden zevk alamaz oldum. Bazen nefes alamiyor gibi oluyorum ya da çarpıntı hissediyorum. Çocuğu istedim ama şimdiden depresyona girdim galiba yardim edin. Ne yapmaliyim?
Kizlar izmirde olaniniz varmı
Bende 20 gündür ağır griptim. 15 günü de şiddetli öksürük ile geçti sabah dört gibi uyuyabiliyordumkızlar hepinizde mide bulantısı fazla galıba. ben 6. haftada idrar yolu enfeksıyonu ve grıp oldum serum falan yedım 1 hafta mıde bulantısı cektım ama ıyılesınce gecti. şimdi hafıf bulantım tıksınmem var kusma falan yok.
ama mıde gazım var ne yesem tadı ağzıma gelıyor ve sıskınlık yapıyor. ınsallah gecer bulantılarınız.
Cok gecmis olsun canim. Oksururken cok zorlaniyorum kasiklarima vuruyo. Sendede oluyomuBende 20 gündür ağır griptim. 15 günü de şiddetli öksürük ile geçti sabah dört gibi uyuyabiliyordum
Tebrikler cnm darısı bizim basimiza:)Kizlar doktora gittim kalp atislarini duyduk cok sukur 6+4 teyim ama doktor 6+1 olarak ölçtu
Tebrikler cnm darısı bizim basimiza:)
Cok gecmis olsun canim. Oksururken cok zorlaniyorum kasiklarima vuruyo. Sendede oluyomu
11 ekim canım benim de biz artık 7 yi bitircez :)bendeee :) hemen hemen aynıyız sat 17 ekimdi senin ?