• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

bende istanbuldayım aklımda 5 hastane var hepsine dolaşacağım sonrasında karar vereceğim :)

Ben de bir hastaneye daha gideceğim. Bakalım o nasıl çıkacak?

Yaa bizede bu haftasonu için duyarız dedi

Ben sizden 2 gün önce görünüyorum mesela ama siz kalp atışını duymuşsunuz bizim dr haftaya dedi

Bence fazladan süre veriyorlar. Bence de bekle kesin olsun.
Biz 8 gün sonra gidip kalp atışını gördük. 3 gün sonra da duyduk. Yani beklesek de olurmuş da eşimi tutamadım.

Allahımmm kızlar çok kötü hissediyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Çok bunalıyorum. Eşim ve ailem başka şehirlerde. Burada yalnızım. Öğretmenim. Ama çalışmak da istemiyorum. Hiç birseyden zevk alamaz oldum. Bazen nefes alamiyor gibi oluyorum ya da çarpıntı hissediyorum. Çocuğu istedim ama şimdiden depresyona girdim galiba :( yardim edin. Ne yapmaliyim?

Allahımmm kızlar çok kötü hissediyorum. Sürekli uyumak istiyorum. Çok bunalıyorum. Eşim ve ailem başka şehirlerde. Burada yalnızım. Öğretmenim. Ama çalışmak da istemiyorum. Hiç birseyden zevk alamaz oldum. Bazen nefes alamiyor gibi oluyorum ya da çarpıntı hissediyorum. Çocuğu istedim ama şimdiden depresyona girdim galiba :KK43: yardim edin. Ne yapmaliyim?

Al benden de o kadar. Benim yalnızlıktan değil de mide bulantılarım çok. Çalışmak çok zor geliyor.
Hamileliğin keyifli anlarıyla tanışmak istiyorum artık. Mutlaka her dönemin zorluğu var ama şu pis mide bulantılarından kurtulmak istiyorum. Yanımdakilerin parfüm kokusundan fenalık geliyor.

Çarpıntı bebeğine daha fazla oksijen sağlamak için canım. Öğretmensen çalışma saatlerin uygundur. Evde oturma çık yürüyüş yap.

kızlar hepinizde mide bulantısı fazla galıba. ben 6. haftada idrar yolu enfeksıyonu ve grıp oldum serum falan yedım 1 hafta mıde bulantısı cektım ama ıyılesınce gecti. şimdi hafıf bulantım tıksınmem var kusma falan yok.
ama mıde gazım var ne yesem tadı ağzıma gelıyor ve sıskınlık yapıyor. ınsallah gecer bulantılarınız.

kızlar hepinizde mide bulantısı fazla galıba. ben 6. haftada idrar yolu enfeksıyonu ve grıp oldum serum falan yedım 1 hafta mıde bulantısı cektım ama ıyılesınce gecti. şimdi hafıf bulantım tıksınmem var kusma falan yok.
ama mıde gazım var ne yesem tadı ağzıma gelıyor ve sıskınlık yapıyor. ınsallah gecer bulantılarınız.
Bende 20 gündür ağır griptim. 15 günü de şiddetli öksürük ile geçti sabah dört gibi uyuyabiliyordum

Back