- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Teşekkür ederim :) ben kayserideyim dunyam hastanesine gidiyorum Zemine Şengül'e tesadüf gittik hic arastirmadan degistirecem ama karar veremiyorum. Bi de bi sürü test yaptirdik ama beta istemedi benden.hayırlı olsun cnm. hoşgeldin topiğimize :) kendinizi tanıtırmısın. nerdensinizi kimlerdensiniz :)) şaka şaka. hcg değerlerini gittiğin dokotru hastaneyi hangi ilden olduğunu :)
İnşallah bunda bi sıkıntı olmaz da doya doya yaşarsın hamileliği :)Ya ben taze de değil bi tane kızım var ama onda birsey anlamadım hiç birşey hissetmedim yılbaşına denk geldi günüm 3 gün geçti test alamadım heryer kapalı doktor lar izinde yılbaşı izni nde bunda daha çok bilinçli gidiyorum ama sabırsız :)),
Birde benim dr bhcg takibi yapmiyo Kanaman olmadigi sürece düşük yok demektir değere bakmaya gerek yok diyo iki haftadır kan rahlil yapmadılar bana
Ayy inşallah değildir canımKasıkta ağrı idrar yolu enfeksiyonu na bağlıyorlar cnm.
Evet canim ayni gun bizimcnm bizim 4 kişi aynı gün değilmiydik 23 .07
merhaba kızlar. bende kasımda öğrendim hamile olduğumu. Şu anda 8 haftalık hamileyim
Evet canim ayni gun bizim
Ayy inşallah değildir canım
İnşallah cnm.
Degistirmedim canimm son adet tarihin 17 ekim degil mi senin de. Senin kac haftalik oldu simdi:))
Eskaram sen en son 18 ekimde mi adet gördün? Benim bebise doktor 2 gün geriden sayıyor. Siz kaçıncı haftada kalp atislarini duydunuz? Bana tee haftaya salıya gün verdi. Ben dayanamiyorum bu cumartesi gitcem. Insallah duyarım.Kızlar ben mideden çok çekiyorum bu aralar. Dün çok fena mide ağrısı çektim. İşyerindeydim bir de akşama kadar eziyet gibi. Sanıyorum en son içtiğim süt hafifletti.
Ara ara mide bulantısı yokluyor. Zaten her sabah bulantı oluyor. Çok zormuş ya.
Zaten kese göründükten sonra beta hcg ye bakan doktorları anlamıyorum ben. Yaklaşık 10-15 gün sonra kalp atışı görülebilecekken neden sürekli tahlil yaptırırlar ki? Benim ilk gittiğim doktor da kanama olmadığı sürece göreceğimiz bu kadar demişti. 10 gün kalp atışını gördük.
Aynen canım bulantılarla cebelleşiyorum :))@sabahseheri , alatumangelus , @bugza , S Septembre , @avukatbusra , @ogrencideneme , @minnaks , @Esra0907 , @aclya
nerelerdesiniz hanımlar kayboldunuz. yoksa mide bulantılarıyla mı uğraşıyorsunuz :)
tesekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inşallah. ilk bebişlerniz miHayırlı olsun cnm Tebrikler
son adet tarihim 6 ekim kı
tesekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inşallah. ilk bebişlerniz mi
5.5 yaşında 1 oğlum var allah uzun ömür versin hepsine. rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsın.12 yaşında bir kızım var Allahın izniyle. Sizlerin ?
Eskaram sen en son 18 ekimde mi adet gördün? Benim bebise doktor 2 gün geriden sayıyor. Siz kaçıncı haftada kalp atislarini duydunuz? Bana tee haftaya salıya gün verdi. Ben dayanamiyorum bu cumartesi gitcem. Insallah duyarım.
hayırlısı olsun ne guzel siz 3. ayı devırmıssınızmerhaba hanımlar
bugün biz 12. haftadayız
bizimle aynı zamanda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?