• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

benimde ilk başlarda böyle olmuştu cnm sonra batmalar geçti. aynen senin gibi sağlı sollu vuruyordu :)

sağlıklıca olsun canımcım :)
ara da bel ağrım oluyor :)
hayırlısıyla bekliyoruz bakalım..
zaman bazen hiç geçmiyor; beta 1500 ve kesemizi görüp kalbimizin atışını duyaydık :) evelallah ın izni ileee sğalıklıca hayırlısıylaaaaa

Arkadaşlar su anda 6. Haftadayiz. Kasiklarimda hafif sanci ve kramplar oluyor sanki adet olacakmış gibi. Bunlar normal mi? Bir arkadaşım gebelikte böyle sancı olması iyi birsey degil dedi. Korktum :( sizde de kramp sanci oluyor mu hafif hafif?

Mrb kızlarrrr bende 12 kasımda öğrendim hamileliğimi 12 sinda hcg 181 14 ünde 430 çıktı yayın 17 sinde 1777 çıktı ve kese göründü yarın doktora gidicem inşallah kalp atışlarında duyarım yalnız geçenlerde 3gün kadar kahverengi lekelenmem oldu şimdi geçti ve ara ara karnimin sol alt kisminda sancim oluyo sizede olmusmuydu acaba
Benim de sol kasikta sancim oluyor canım inşallah normaldir

kızlar bişey sorucam. 24 kasımda hamile oldugumu ögrendşm beta değeri 1364 ancak doktor yeniden randevu al bakalım ne kadarlık diye dedi pazartesiye randevum var ancak geceleri uyku sorunu kasıklarda özellikle geceleri agrı ve yarımsaatte bir idrara çıkma var bunla rnormalmi?
Normal canım aynen öyle oluyor :)

Arkadaşlar su anda 6. Haftadayiz. Kasiklarimda hafif sanci ve kramplar oluyor sanki adet olacakmış gibi. Bunlar normal mi? Bir arkadaşım gebelikte böyle sancı olması iyi birsey degil dedi. Korktum :KK43: sizde de kramp sanci oluyor mu hafif hafif?

Kasıkta ağrı idrar yolu enfeksiyonu na bağlıyorlar cnm.

Back