- 12 Kasım 2015
- 68
- 59
- 8
- 32
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
Günaydın canım :)GÜNAYDINLAAARRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım :)GÜNAYDINLAAARRR
Maşallah inşallah yarın bende gidicem hem heyecanlı hem de çok gerginimKizlar doktora gittim kalp atislarini duyduk cok sukur 6+4 teyim ama doktor 6+1 olarak ölçtu
Maşallah inşallah yarın bende gidicem hem heyecanlı hem de çok gerginim
Geçmiş olsun canım inşallah öyle zorlanmadan geçiverir hemen bende devlete gidiyorum malesef bulunduğum yerde özel hastane yokBen de cok gergindim once devlet hastanesine gittim keseyi gordu ama bebegi goremedi. 10 gun sonra gel dedi. Ben de ordan cikip ozele gittim. Sanirim aletler cok daha yeni oldugu icin ozelde hem bebegi gorduk hem de kalp atislarini duyduk. Yalniz benim 4cm lik dermoid kistim ve 3 cm lik myomum var. Iki doktor da ona kafayi takti. Rahmin kanlanmasi arttigi için myomla bebek yarisa girecekmis. Myom da buyuyecekmis. 4. Ayda cok asiri agrilarim olcakmis. Yarisi bebek kazanacakmis. Yalniz kolumu asla kaldirip uzanarak bisey almamam gerektigini soylediler yoksa kistin patlama ihtimali varmis
Ben de cok gergindim once devlet hastanesine gittim keseyi gordu ama bebegi goremedi. 10 gun sonra gel dedi. Ben de ordan cikip ozele gittim. Sanirim aletler cok daha yeni oldugu icin ozelde hem bebegi gorduk hem de kalp atislarini duyduk. Yalniz benim 4cm lik dermoid kistim ve 3 cm lik myomum var. Iki doktor da ona kafayi takti. Rahmin kanlanmasi arttigi için myomla bebek yarisa girecekmis. Myom da buyuyecekmis. 4. Ayda cok asiri agrilarim olcakmis. Yarisi bebek kazanacakmis. Yalniz kolumu asla kaldirip uzanarak bisey almamam gerektigini soylediler yoksa kistin patlama ihtimali varmis
günaydın kızlar buraya yeni geldim daha önce bir düşük bir kimyasal yasadım simdı hamıleyım 4 haftalık kese gozuktu fakat 15 gün sonra kalp atısını duyacakmısız ? sizce 4 haftada kese gozukmesı normal mi ? bide olan belirtilerim kayboldu iştahım kapandı resmen :/
Canimm cok sevindirdin beni bende daha once kotu tecrubeler yqsadigim icin erken gelmisti basta bilmiyoken istahim acilmisti ama simdi yok denecek kadar az dua et arkadasim sen kac haftalik hamilesinhoşgeldin cnm. hayırlı olsun. 4 haftada kese görünür cnm. merak simsi zaten iştahın kapanması normal hamilesin. benimde ağzımın tadı gititi
Canimm cok sevindirdin beni bende daha once kotu tecrubeler yqsadigim icin erken gelmisti basta bilmiyoken istahim acilmisti ama simdi yok denecek kadar az dua et arkadasim sen kac haftalik hamilesin
Canim eşim sagolsun cok yardimci oluyor evde bi iş yapmiyorum ama benim işim cok sıkıntılı. Sabah 9dan aksam 4e kadar bir saniye bile oturmadan kosturmaca icinde calisiyorum egilip kalkiyorum bu tempoda nasil idare edicem bilmiyorum bu ay rapor aldim oteki ay alamam B bebegim seni bekliyorum
Geçmiş olsun canım inşallah öyle zorlanmadan geçiverir hemen bende devlete gidiyorum malesef bulunduğum yerde özel hastane yok
Canim burda da ozel hastane yok da ozel muayenehanesi olan toplam iki kisi var. Devlet hastanesindeki cihazlar bayagi bir eski. Bi de cok olumsuz konusuyo doktorlar insanin morali bozuluyor. 10 gun sonra goremezsek bebegi aliriz dedi. 2 saat sonra kalp atislarini duydum sukurler olsun
Aynı canım bende doktorumu değiştirdim öncekine ne kadarlık diyorum belli olmuyor diyor :) çok şükür şimdiki iyi ama bakalımCanim burda da ozel hastane yok da ozel muayenehanesi olan toplam iki kisi var. Devlet hastanesindeki cihazlar bayagi bir eski. Bi de cok olumsuz konusuyo doktorlar insanin morali bozuluyor. 10 gun sonra goremezsek bebegi aliriz dedi. 2 saat sonra kalp atislarini duydum sukurler olsun
nerde yaşıyorsun cnm
Karsta yaşıyorum canim görev nedeniyle
Diş hekimiyim canimoğğğ işin zormuş cnm. öğretmen misin
Diş hekimiyim canim