• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Maşallah inşallah yarın bende gidicem hem heyecanlı hem de çok gerginim

Ben de cok gergindim once devlet hastanesine gittim keseyi gordu ama bebegi goremedi. 10 gun sonra gel dedi. Ben de ordan cikip ozele gittim. Sanirim aletler cok daha yeni oldugu icin ozelde hem bebegi gorduk hem de kalp atislarini duyduk. Yalniz benim 4cm lik dermoid kistim ve 3 cm lik myomum var. Iki doktor da ona kafayi takti. Rahmin kanlanmasi arttigi için myomla bebek yarisa girecekmis. Myom da buyuyecekmis. 4. Ayda cok asiri agrilarim olcakmis. Yarisi bebek kazanacakmis. Yalniz kolumu asla kaldirip uzanarak bisey almamam gerektigini soylediler yoksa kistin patlama ihtimali varmis

günaydın kızlar buraya yeni geldim daha önce bir düşük bir kimyasal yasadım simdı hamıleyım 4 haftalık kese gozuktu fakat 15 gün sonra kalp atısını duyacakmısız ? sizce 4 haftada kese gozukmesı normal mi ? bide olan belirtilerim kayboldu iştahım kapandı resmen :/

Ben de cok gergindim once devlet hastanesine gittim keseyi gordu ama bebegi goremedi. 10 gun sonra gel dedi. Ben de ordan cikip ozele gittim. Sanirim aletler cok daha yeni oldugu icin ozelde hem bebegi gorduk hem de kalp atislarini duyduk. Yalniz benim 4cm lik dermoid kistim ve 3 cm lik myomum var. Iki doktor da ona kafayi takti. Rahmin kanlanmasi arttigi için myomla bebek yarisa girecekmis. Myom da buyuyecekmis. 4. Ayda cok asiri agrilarim olcakmis. Yarisi bebek kazanacakmis. Yalniz kolumu asla kaldirip uzanarak bisey almamam gerektigini soylediler yoksa kistin patlama ihtimali varmis
Geçmiş olsun canım inşallah öyle zorlanmadan geçiverir hemen :( bende devlete gidiyorum malesef bulunduğum yerde özel hastane yok :(

Kızlar bir haftadır bulantıyla kusmalarla uğraşıyorum zaten iştahım kesildi yediklerim de hep çıkıyo sürekli açım ve hiç keyfim yok resmen yaşam belirtim kalmadı hiç bişey yapamıyorum kolumu kaldıracak mecalim yok.aç kalmamın bebişe bi zararı olur mu acaba? 12. haftadan sonra geçer bulantı diyorlar inş öyle olur yoksa çok kötü böyle

Son düzenleme:

canım çok dikkat et kendine . hiç bir iş yapma . geekirse ilk 3 ay eşin yapsın yapabiliyorsa. inşallah dedikleri gibi olmaz. miyom büyümez. Rabbimin herşeye gücü yeter.

günaydın kızlar buraya yeni geldim daha önce bir düşük bir kimyasal yasadım simdı hamıleyım 4 haftalık kese gozuktu fakat 15 gün sonra kalp atısını duyacakmısız ? sizce 4 haftada kese gozukmesı normal mi ? bide olan belirtilerim kayboldu iştahım kapandı resmen :/

hoşgeldin cnm. hayırlı olsun. 4 haftada kese görünür cnm. merak etme. zaten iştahın kapanması normal hamilesin. benimde ağzımın tadı gititi

hoşgeldin cnm. hayırlı olsun. 4 haftada kese görünür cnm. merak simsi zaten iştahın kapanması normal hamilesin. benimde ağzımın tadı gititi
Canimm cok sevindirdin beni bende daha once kotu tecrubeler yqsadigim icin erken gelmisti basta bilmiyoken istahim acilmisti ama simdi yok denecek kadar az dua et arkadasim sen kac haftalik hamilesin

Canim eşim sagolsun cok yardimci oluyor evde bi iş yapmiyorum ama benim işim cok sıkıntılı. Sabah 9dan aksam 4e kadar bir saniye bile oturmadan kosturmaca icinde calisiyorum egilip kalkiyorum bu tempoda nasil idare edicem bilmiyorum bu ay rapor aldim oteki ay alamam B bebegim seni bekliyorum

Canim eşim sagolsun cok yardimci oluyor evde bi iş yapmiyorum ama benim işim cok sıkıntılı. Sabah 9dan aksam 4e kadar bir saniye bile oturmadan kosturmaca icinde calisiyorum egilip kalkiyorum bu tempoda nasil idare edicem bilmiyorum bu ay rapor aldim oteki ay alamam B bebegim seni bekliyorum

canım yaa Allah yardımcın olsun. Rabbim sizi korusun inşallah

Geçmiş olsun canım inşallah öyle zorlanmadan geçiverir hemen :KK43: bende devlete gidiyorum malesef bulunduğum yerde özel hastane yok :KK43:

Canim burda da ozel hastane yok da ozel muayenehanesi olan toplam iki kisi var. Devlet hastanesindeki cihazlar bayagi bir eski. Bi de cok olumsuz konusuyo doktorlar insanin morali bozuluyor. 10 gun sonra goremezsek bebegi aliriz dedi. 2 saat sonra kalp atislarini duydum sukurler olsun

Canim burda da ozel hastane yok da ozel muayenehanesi olan toplam iki kisi var. Devlet hastanesindeki cihazlar bayagi bir eski. Bi de cok olumsuz konusuyo doktorlar insanin morali bozuluyor. 10 gun sonra goremezsek bebegi aliriz dedi. 2 saat sonra kalp atislarini duydum sukurler olsun

nerde yaşıyorsun cnm

Aynı canım bende doktorumu değiştirdim öncekine ne kadarlık diyorum belli olmuyor diyor :) çok şükür şimdiki iyi ama bakalım

Back