• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

hayırlı olsun cnm. hoşgeldin topiğimize :) kendinizi tanıtırmısın. nerdensinizi kimlerdensiniz :)) şaka şaka. hcg değerlerini gittiğin dokotru hastaneyi hangi ilden olduğunu :)
Teşekkür ederim :) ben kayserideyim dunyam hastanesine gidiyorum Zemine Şengül'e tesadüf gittik hic arastirmadan degistirecem ama karar veremiyorum. Bi de bi sürü test yaptirdik ama beta istemedi benden.

Ya ben taze de değil bi tane kızım var ama onda birsey anlamadım hiç birşey hissetmedim yılbaşına denk geldi günüm 3 gün geçti test alamadım heryer kapalı doktor lar izinde yılbaşı izni nde bunda daha çok bilinçli gidiyorum ama sabırsız :)),
İnşallah bunda bi sıkıntı olmaz da doya doya yaşarsın hamileliği :)

Kızlar ben mideden çok çekiyorum bu aralar. Dün çok fena mide ağrısı çektim. İşyerindeydim bir de akşama kadar eziyet gibi. Sanıyorum en son içtiğim süt hafifletti.
Ara ara mide bulantısı yokluyor. Zaten her sabah bulantı oluyor. Çok zormuş ya.

Birde benim dr bhcg takibi yapmiyo Kanaman olmadigi sürece düşük yok demektir değere bakmaya gerek yok diyo iki haftadır kan rahlil yapmadılar bana

Zaten kese göründükten sonra beta hcg ye bakan doktorları anlamıyorum ben. Yaklaşık 10-15 gün sonra kalp atışı görülebilecekken neden sürekli tahlil yaptırırlar ki? Benim ilk gittiğim doktor da kanama olmadığı sürece göreceğimiz bu kadar demişti. 10 gün kalp atışını gördük.

Kızlar ben mideden çok çekiyorum bu aralar. Dün çok fena mide ağrısı çektim. İşyerindeydim bir de akşama kadar eziyet gibi. Sanıyorum en son içtiğim süt hafifletti.
Ara ara mide bulantısı yokluyor. Zaten her sabah bulantı oluyor. Çok zormuş ya.

Zaten kese göründükten sonra beta hcg ye bakan doktorları anlamıyorum ben. Yaklaşık 10-15 gün sonra kalp atışı görülebilecekken neden sürekli tahlil yaptırırlar ki? Benim ilk gittiğim doktor da kanama olmadığı sürece göreceğimiz bu kadar demişti. 10 gün kalp atışını gördük.
Eskaram sen en son 18 ekimde mi adet gördün? Benim bebise doktor 2 gün geriden sayıyor. Siz kaçıncı haftada kalp atislarini duydunuz? Bana tee haftaya salıya gün verdi. Ben dayanamiyorum bu cumartesi gitcem. Insallah duyarım.

Eskaram sen en son 18 ekimde mi adet gördün? Benim bebise doktor 2 gün geriden sayıyor. Siz kaçıncı haftada kalp atislarini duydunuz? Bana tee haftaya salıya gün verdi. Ben dayanamiyorum bu cumartesi gitcem. Insallah duyarım.

Evet canım 18 ekim son adet tarihim. Benim de biraz kafam karıştı bu aşamada.
İlk muayenede 4 haftalık dedi. 4+2 deydi zaten.
Bizi bir dahaki cuma gününe yani 10 gün sonraya çağırmıştı aslında ama biz 8 gün sonra 5+3 de kalp atışlarını ultrasonda gördük.
5+6 da kalp atışlarını duyduk. Doktor 6 haftalık ölçtü. Sanırım benimki önden gidiyor.

Sen en son ne zaman gittin doktora? Duyma ihtimalin yüksek bu hafta da duyabilirsin bence. Doktorlar kesin olsun diye fazladan bekletiyor.

Back