Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Hayırlı sabahlar hanımlar. Sağlığınız huzurunuz hiç eksik olmasın, derdi olanlar deva hasta olanlar şifa bulsun inşallah

ben ilk çocuğumdada yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım inşallah. tabii bu herkesin kendi tercihi. hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun canlarım.

iyi çok şukur.. Dr bi sorun yok diyosa iri doğmasını skıntı yapma.. Zaten daha çok var doğuma,belki o arada dengeler

iyi çok şukur.. Dr bi sorun yok diyosa iri doğmasını skıntı yapma.. Zaten daha çok var doğuma,belki o arada dengeler
Evet bi sıkınti yok dedi. Seker yuklemesi mutlaka yapalim iri bebeklerin oluyormus madem dedi. ilkinde bi sorun yoktu sukur ama ben normal dogumu denemk istiyorum o yuzden iri olmasini pek istemiyorum

Evet bi sıkınti yok dedi. Seker yuklemesi mutlaka yapalim iri bebeklerin oluyormus madem dedi. ilkinde bi sorun yoktu sukur ama ben normal dogumu denemk istiyorum o yuzden iri olmasini pek istemiyorum
bnde onu dicektim, normal doğumda skıntı yapmıosa onemli değil diye

cnm ben ayda bir gidiyorum . ama devlete de gidiyorum cnm. geçen hafta iki kere gitiş oldumn hem pazartesi hem cuma. cuma günü 18+3 ve 237 gr dı. 18-19 cm civarıydı oğluşum. :) senin cinsiyet bellimiydi cnm.
Maşallah :) benimki erkek canm:)) seninkinn cinsiyeti neydi

Merhaba arkadaşlar
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı.
Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü.
Uc gündür hastanedeydim. Bugün çıktım.
Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama
Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor.

Çok üzüldüm canım ya.
Şu anda kaçıncı haftadasın? ne kadar bekleyebilirmişsin doktor süre verdi mi?
Bir yakınım da bir bebeğini böyle kaybetti. Şimdi maşallah nur topu gibi çocuğu var.
Allah'ın takdiri böyle olması gerekiyormuş demek ki. Allah size sağlık sıhhat versin yine olur inşallah.

Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım . Doktorum kesinlikle yaptırman gerekir diyor ama Bebek için endişeleniyorum ya birşey olursa diye
Ben seker yükleme testiyle sunu soyleyeyim. Hayatinizda hic seker tuketmesiyseniz yani profiteroller baklavalar ya da en basitinden meyve suyu icmediyseniz evet yaptrimayin bu seker cocuga zarar verebilir .ama biz gunluk hayatimizda zaten hergun seker yukleme testi yapiyoruz. Yani seker yukleme testi cocugu zehirliyor denmesi cok talihsiz bir aciklama. Eger seker yukleme testi yaptrmazsaniz ama gebelik sekeriniz yuksekse gozardi edilebilecek tibbi durumlar erken dogumdan bebeginiz gelisme geriliginden erken doguma hatta bebek kaybina kadar gidebilecek surec. Kesinlikle bu testi yaptirin.

çok uzuldum durumunuza 2 kaybım var benmde o yuzden bu kayıp haberleri ve olumsuz durumlar beni derinden yaralıyor.. Rabbim yardımcınız olsun.. Tek dr.la hareket etmeyin ama birkaç dr.a daha sorun.. Allahtan umşt kesilmez. İnşllh iyiye doner durumunuz.

Kızlar kararımı verdim oğluma yenidoğan sünneti yaptıracağım. Sağlıklı olduğu bütün herkesçe kabullenilmiş. İyileşme süresi daha kısa sürede oluyormuş.
Dikkat edilmesi gereken noktalar belli bir kilonun üstünde olması ve 7 ila 10 gün sonra yapılması. Sebebi de böbrek ve karaciğer fonksiyonlarının düzene girmesiymiş.
Biraz da psikolojik sebeplerden ötürü istiyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Daha önce yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…