- 21 Eylül 2008
- 227
- 162
- 303
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.421
Evet cnm.bugun yapilmasina karar verdik doktorla 24. Haftada yapilacakbn kesinlikle yaptırıcam, onemli olmasa tum jinekologlar istemez.. Bnce sende yaptr
iyi çok şukur.. Dr bi sorun yok diyosa iri doğmasını skıntı yapma.. Zaten daha çok var doğuma,belki o arada dengelerSelam kizlar bugun detayli usg ye girdim. Bi sorun olmadigini soylediler cok sukur. Cok net gordum bebisimi. Ama 2 hafta onden gidiyo4 450 gr civari 24 cm boy cikti. Iri bi bebek olacak sanirim. Ilk oglumda 4 kilo dogmustu. Cok iri olmamasi icin bisey yapilabilirmi acaba ben cok iri dogsun istemiyorum.
Evet bi sıkınti yok dedi. Seker yuklemesi mutlaka yapalim iri bebeklerin oluyormus madem dedi. ilkinde bi sorun yoktu sukur ama ben normal dogumu denemk istiyorum o yuzden iri olmasini pek istemiyorumiyi çok şukur.. Dr bi sorun yok diyosa iri doğmasını skıntı yapma.. Zaten daha çok var doğuma,belki o arada dengeler
canım özel mesaj attım linkini yalnız benim cildim yağlı ve akneli olduğu için dr bana acnes versiyonunu yazmıştı. Sen cilt tipine göre başka versiyonunuda kullanabilirsinCanım bana resmini atar misin
bnde onu dicektim, normal doğumda skıntı yapmıosa onemli değil diyeEvet bi sıkınti yok dedi. Seker yuklemesi mutlaka yapalim iri bebeklerin oluyormus madem dedi. ilkinde bi sorun yoktu sukur ama ben normal dogumu denemk istiyorum o yuzden iri olmasini pek istemiyorum
Selam kızlar
Bebişinin cinsiyetini yeni öğrenen hamişler hayırlı olsun. Erkek bebek patlaması olmuş resmen.
B bebegim seni bekliyorum Bebek araban gerçekten çok kullanışlı görünüyor videoyu bana da atmıştın da sormayı unuttum fiyatı ne kadar?
canımmm çok şıkk. Çok beğendimm. Ne kadara aldınız. Bide bizim şuan almaya gerek var mı. Sonuçta 6-7 aylıkken kullanılıo galiba e o aylarda kışa denk gelio demi..
Maşallah :) benimki erkek canm:)) seninkinn cinsiyeti neydicnm ben ayda bir gidiyorum . ama devlete de gidiyorum cnm. geçen hafta iki kere gitiş oldumn hem pazartesi hem cuma. cuma günü 18+3 ve 237 gr dı. 18-19 cm civarıydı oğluşum. :) senin cinsiyet bellimiydi cnm.
hakkaten temmuz annelerinin çoğu erkekMaşallah :) benimki erkek canm:)) seninkinn cinsiyeti neydi
Merhaba arkadaşlar
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı.
Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü.
Uc gündür hastanedeydim. Bugün çıktım.
Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama
Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor.
Ben seker yükleme testiyle sunu soyleyeyim. Hayatinizda hic seker tuketmesiyseniz yani profiteroller baklavalar ya da en basitinden meyve suyu icmediyseniz evet yaptrimayin bu seker cocuga zarar verebilir .ama biz gunluk hayatimizda zaten hergun seker yukleme testi yapiyoruz. Yani seker yukleme testi cocugu zehirliyor denmesi cok talihsiz bir aciklama. Eger seker yukleme testi yaptrmazsaniz ama gebelik sekeriniz yuksekse gozardi edilebilecek tibbi durumlar erken dogumdan bebeginiz gelisme geriliginden erken doguma hatta bebek kaybina kadar gidebilecek surec. Kesinlikle bu testi yaptirin.Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım . Doktorum kesinlikle yaptırman gerekir diyor ama Bebek için endişeleniyorum ya birşey olursa diye
Canm kesinlikle yaptirin derim bi ustteki mesajda nedenini acikladim.Iyi akşamlar kizlar nasilsinz. Bende gunes kremi arastriyorum yuzde leke kalmamasi acisindan.
Yarin sabah 4 boyutlu usg ye giricem.
Bide 24. Haftada seker yuklemesi var. Siz yaptiracak misiniz. Yaptrmayanlar varda kafam karıştı
çok uzuldum durumunuzaMerhaba arkadaşlar
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı.
Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü.
Uc gündür hastanedeydim. Bugün çıktım.
Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama
Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?