• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın anneler. 5 gündür şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Doktor zinnat isimli antibiyotik verdi başta kullanmamak için direndim ama kullanmazsam enfeksiyonun bebeğim için daha zararlı olduğunu söyledi. mecburen kullanıyorum B kategorisinde bir ilaç inşallah zararı olmaz. Aranızda hiç hamileyken antibiyotik kullanan oldumu? İlaca rağmen düzelme olmuyor şiddetli öksürük var özellikle geceleri yattığımda öksürük nöbeti tutuyor.

Cnm çok geçmiş olsun. Hamileliğin bsşında bende bir ay uğraştım grip nezle öksürük olmuştum ama antibiyotik kullanmadım. Tuz su karbonat karıştırıp gargara yaptım sürekli. Ada çayı pişir ama içme çayın ağzını açıp odaların içinde gezdir. Bol c vitamini al cnm. Kivi portakal falan tüket cnm.

Genelde aynı dönem hamile kaldıklarımız cinsiyet olarak hep erkek diyor :) keşke konunun başına ankette koysaymışız erkek Bebek çoğunlukta gözüküyor

Shirine-alish Shirine-alish kurdele kurdele hayırlı olsun oğluşlarınızı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
hakkaten çoğu oğlan. bu sene erkek senesi demekki ;)

hakkaten bu sene erkek senesi galiba :-) ben de zaten bi oğlum olmasını çok istiyodum şukur rabbim gonlume gore verdi.. Bi sonraki ay alışverişe başlicam inşllh :49:

Hanımlar hayırlı günler biraz konu dışı olacak....sizde yazın GUNES KREMI kullanan var mi????????benim var kullandigim ama değiştirmek istiyorum ve yaz gelmeden uyguna alırım şimdi diye düşündüm. O yüzden bana tavsiye edeceğiniz gunes kremi var mi

Hanımlar hayırlı günler biraz konu dışı olacak....sizde yazın GUNES KREMI kullanan var mi????????benim var kullandigim ama değiştirmek istiyorum ve yaz gelmeden uyguna alırım şimdi diye düşündüm. O yüzden bana tavsiye edeceğiniz gunes kremi var mi
Bn Nivea nin güneş kremi mi kullaniyorum

ben solante acne kullanıyorum mükemmel bi krem sivilce oluşumunuda engelliyo aynı zamanda, acıbadem hastanesinde gitttiğim cilt doktoru önermişti biraz tuzlu ama baya büyük boyutu uzun süre gider

Iyi akşamlar kizlar nasilsinz. Bende gunes kremi arastriyorum yuzde leke kalmamasi acisindan.
Yarin sabah 4 boyutlu usg ye giricem.
Bide 24. Haftada seker yuklemesi var. Siz yaptiracak misiniz. Yaptrmayanlar varda kafam karıştı

evet haklısın. Bnle aynı olan bi arkadaşımda bugun hiç hissetmediğini soledi.. Valla benmkş gumbur gumbur vuruyo. Çok bariz hissedilio:-)
Ayy ne guzel ya :) ben sadece bi kez cok bariz hissettim. ddaha hafif hafif vuruyo kızım seninki erkek bebek mi ondan mi cok hareketli acaba erkek bebeklerin daha hareketli olduğunu duymustum

Iyi akşamlar kizlar nasilsinz. Bende gunes kremi arastriyorum yuzde leke kalmamasi acisindan.
Yarin sabah 4 boyutlu usg ye giricem.
Bide 24. Haftada seker yuklemesi var. Siz yaptiracak misiniz. Yaptrmayanlar varda kafam karıştı
bn kesinlikle yaptırıcam, onemli olmasa tum jinekologlar istemez.. Bnce sende yaptr

Back