• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?
Canım benim doktor ayın 3une randevu verdi, rahim ağzı olcumu yapicam dedi, vaginal muayene olucak dedi, erken doğum riskini olcuyormuş. .Ben de heyecanlıyım, korkuyorum biraz...

Hayirlisi olsun cnm... Benim dr 3 lu ve 4 luye gerek yok dedi... Ozelede gidiyorum orasi yaparmi bilmiyorum... Decaviti tok karina aliyorum cnm kahvalti sonrasi
inşAllah hepimiz için :) ben de özele gidiyorum devlete 2kez gittim bir ilk öğrendiğimde kan vermek için 2.muayine için.2sinde de pişiman oldum :(( şimdi sadece özele gidiyorum.2li test yapmak istedim gerek duymadi dr 4lu yapariz dedi 8i bir daha gidicem.şuan şükür her şey iyi.

inşAllah hepimiz için :) ben de özele gidiyorum devlete 2kez gittim bir ilk öğrendiğimde kan vermek için 2.muayine için.2sinde de pişiman oldum :KK43:( şimdi sadece özele gidiyorum.2li test yapmak istedim gerek duymadi dr 4lu yapariz dedi 8i bir daha gidicem.şuan şükür her şey iyi.

Ben 2 liyi yaptrdim cnm guzel ciktigu icin gerek yok dedi digerlerine devletteki dr um ama ozeldeki dr belki bakar 4 boyutlu ayrıntılı ultrason diye biliyorum ama emin değilim

Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da yaptırırız inşallah. Ben 40 nı beklemeyebilirim bile. Tabi muayene eden doktorun demesine bağlı.

Gönderdiğin linke baktım e-bebek te indirimde şu anda aynı civarda fiyatı.

Ben de 2 gündür giyim alışverişine başladım. Dün ve bugün internetten bir şeyler aldım. Gördükçe alasım geliyor. :KK23:
Alt açma almayacağım gereksiz diyordum ama tozlu da çok şirin modeller vardı dayanamadım aldım. :KK37:
Kullanmayacağım zaman yıkayıp odasına duvara asarım.

güle güle kullanın cnm. alt açmanın fotosunu eklermisin bizde görelim ;)

cnm yaa biliyorum durumunu o yüzden seni etiketledim birkaç kere. çok geçmiş olsun. bu zamanda su boşalması oluyormuymuş. peki şimdi suyun nasıl. Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ne ise sana onu yaşatsın inşallah.
Amniyosentez testi yapilanlarda su boşalması riski var. Yaptirmadan önce iyi düşünmek lazım. Ben iyiyim vücut olarak. Ama psikolojik olarak berbat durumdayım

Amniyosentez testi yapilanlarda su boşalması riski var. Yaptirmadan önce iyi düşünmek lazım. Ben iyiyim vücut olarak. Ama psikolojik olarak berbat durumdayım

Rabbim yardımcın olsun Dualarım sninle cnm. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir evla nasip etsin inşallah.

O ne cnm uktrasondami olcuo dr. Bana hic bisi demediler... Ben decavit iciyorum cnm vitamin olarak... Cok sukur mide bulantisi yapmadı tok karina iciyorum
Evet canım ultrason muayenesi biterken yanindaki yardimcisi bayana 'canan hanim serviks 31 mm kaydet' dedi. Ben de merak edip araştırdım. Internette 18-24. Haftalar arasinda serviks uzunlugu 25 mm' den kisa çıkarsa erken doğum riski yüksek oluyormuş. Hatta 30 mm alti da risk olurmus. Benim de 31 mm olduğu için burada bi sorayim dedim. Ben biraz kendim duydum arastirdim. Dr bana da birsey söylemedi işte ama hep merak

Doktor bir şeyler ölçüp bilgisayara giriyor iki hafta önce gittim serviks ölçtü mü bilmiyorum. Çıkan değer için ne dedi sana?

Ben iki hafta sonra gidicem detaylı ultrason için belki o zaman ölçer.
"zinedila, post: 45344775, member: 51127"]O ne cnm uktrasondami olcuo dr. Bana hic bisi demediler... Ben decavit iciyorum cnm vitamin olarak... Cok sukur mide bulantisi yapmadı tok karina iciyorum[/QUOTE]
Ultrason muayenesi biterken yanindaki yardimcisi bayana 'canan hanim serviks 31 mm kaydet' dedi. Ben de merak edip araştırdım. Internette 18-24. Haftalar arasinda serviks uzunlugu 25 mm' den kisa çıkarsa erken doğum riski yüksek oluyormuş. Hatta 30 mm alti da risk olurmus. Benim de 31 mm olduğu için burada bi sorayim dedim. Ben biraz kendim duydum arastirdim. Dr bana da birsey söylemedi işte ama hep merak :)

Canım benim doktor ayın 3une randevu verdi, rahim ağzı olcumu yapicam dedi, vaginal muayene olucak dedi, erken doğum riskini olcuyormuş. .Ben de heyecanlıyım, korkuyorum biraz...
Evet canım işte o muayene galiba ama bana ultrasonla karindan bakti, vajinal yapmadi. Bana birsey de demedi. Serviks 31 mm deyince o neymis diye kendim arastirdim internetten. Korkma canım insallah sıkıntı yoktur.

Benimde 32 mm çıktı fazla gezme ağır kaldırma yavaş yürüyüşler yap dedi bende korkudan pek iş felan yapmıyorum genelde uzanıyorum
Hadi ya :( Bana birşey demedi. Gerçi ben de ağır kaldırmıyorum. Kendimi yormuyorum ama havalar guzellesince bol bol yürüyüş yapacaktim. Onu bi sorayim dr'a o zaman canm.

Hadi ya :KK43: Bana birşey demedi. Gerçi ben de ağır kaldırmıyorum. Kendimi yormuyorum ama havalar guzellesince bol bol yürüyüş yapacaktim. Onu bi sorayim dr'a o zaman canm.
Aman canım sakın ha öyle yürüyüşler yapma beni çok sıkı tembihledi çünkü..sende sorarsın zaten doktoruna..bende bidahaki kontrolde tekrar sorcam bi değişme var mı diye :110:

Arkadaslar son kontrolumde bebeğin bacak boyu bir hafta geriden geliyor dedi.down sendromu için tarama testlerini yapmadığım için net bişey soyleyemeyecegini ifade etti. Ben de acilen ayrıntılı ultrason a girmek istiyorum endişe ediyorum durum ne acaba diye. Ayrıntılı ultrason a giren var mı Nerede ne kadar fiyatlar bilgisi olan var mı acilen yardimci olursaniz sevinirim...

Back