- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.401
Canım selamlar bende cumartesi gittim 18+0 dı 214 gram 17 cm di boyu Çok anormal bi fark değil heralde bu cnm değilmi
Günaydın anneler. 5 gündür şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Doktor zinnat isimli antibiyotik verdi başta kullanmamak için direndim ama kullanmazsam enfeksiyonun bebeğim için daha zararlı olduğunu söyledi. mecburen kullanıyorum B kategorisinde bir ilaç inşallah zararı olmaz. Aranızda hiç hamileyken antibiyotik kullanan oldumu? İlaca rağmen düzelme olmuyor şiddetli öksürük var özellikle geceleri yattığımda öksürük nöbeti tutuyor.
evet haklısın. Bnle aynı olan bi arkadaşımda bugun hiç hissetmediğini soledi.. Valla benmkş gumbur gumbur vuruyo. Çok bariz hissedilioBen hala hissedemiyorum sanırım kiloda bunda etkili zayıf olanlar daha erken hissediyor
hiç korkma canm, kişden kişşye değişir bu. Bnce en çok 2 hftaya sende hissedersinBenimki hiç hareket etmiyor ya
Genelde aynı dönem hamile kaldıklarımız cinsiyet olarak hep erkek diyor :) keşke konunun başına ankette koysaymışız erkek Bebek çoğunlukta gözüküyorKızlar bizde bugun cinsiyetimizi oğrendikoğluşumuz geliyo
Genelde aynı dönem hamile kaldıklarımız cinsiyet olarak hep erkek diyor :) keşke konunun başına ankette koysaymışız erkek Bebek çoğunlukta gözüküyor
Shirine-alish kurdele hayırlı olsun oğluşlarınızı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
hakkaten çoğu oğlan. bu sene erkek senesi demekki
Çok teşekkür ederimShirine-alish kurdele hayırlı olsun oğluşlarınızı sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
hakkaten çoğu oğlan. bu sene erkek senesi demekki
Bn Nivea nin güneş kremi mi kullaniyorumHanımlar hayırlı günler biraz konu dışı olacak....sizde yazın GUNES KREMI kullanan var mi????????benim var kullandigim ama değiştirmek istiyorum ve yaz gelmeden uyguna alırım şimdi diye düşündüm. O yüzden bana tavsiye edeceğiniz gunes kremi var mi
Memnun musun ben sebamed kullandım güzel ama güneşte gozlerimi çok yakıyor alerji oluyorBn Nivea nin güneş kremi mi kullaniyorum
ben solante acne kullanıyorum mükemmel bi krem sivilce oluşumunuda engelliyo aynı zamanda, acıbadem hastanesinde gitttiğim cilt doktoru önermişti biraz tuzlu ama baya büyük boyutu uzun süre giderHanımlar hayırlı günler biraz konu dışı olacak....sizde yazın GUNES KREMI kullanan var mi????????benim var kullandigim ama değiştirmek istiyorum ve yaz gelmeden uyguna alırım şimdi diye düşündüm. O yüzden bana tavsiye edeceğiniz gunes kremi var mi
Canım bana resmini atar misinben solante acne kullanıyorum mükemmel bi krem sivilce oluşumunuda engelliyo aynı zamanda, acıbadem hastanesinde gitttiğim cilt doktoru önermişti biraz tuzlu ama baya büyük boyutu uzun süre gider
Çünkü bayağı değişik var internette 50 faktör veya akne için filan diyorben solante acne kullanıyorum mükemmel bi krem sivilce oluşumunuda engelliyo aynı zamanda, acıbadem hastanesinde gitttiğim cilt doktoru önermişti biraz tuzlu ama baya büyük boyutu uzun süre gider
Ayy ne guzel ya :) ben sadece bi kez cok bariz hissettim. ddaha hafif hafif vuruyo kızım seninki erkek bebek mi ondan mi cok hareketli acaba erkek bebeklerin daha hareketli olduğunu duymustumevet haklısın. Bnle aynı olan bi arkadaşımda bugun hiç hissetmediğini soledi.. Valla benmkş gumbur gumbur vuruyo. Çok bariz hissedilio
evet erkek.. Aa onla ilgisi olabilir hakkaten.. Çok mantıklkAyy ne guzel ya :) ben sadece bi kez cok bariz hissettim. ddaha hafif hafif vuruyo kızım seninki erkek bebek mi ondan mi cok hareketli acaba erkek bebeklerin daha hareketli olduğunu duymustum
bn kesinlikle yaptırıcam, onemli olmasa tum jinekologlar istemez.. Bnce sende yaptrIyi akşamlar kizlar nasilsinz. Bende gunes kremi arastriyorum yuzde leke kalmamasi acisindan.
Yarin sabah 4 boyutlu usg ye giricem.
Bide 24. Haftada seker yuklemesi var. Siz yaptiracak misiniz. Yaptrmayanlar varda kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?