• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Puset olarak hangi marka alacaksiniz kızlar? Ben kendim ufak tefek bir bayanım. O yüzden hem hafif hem de kullanışlı bir model arıyorum. Fiyat olarak da 2000 liraya kadar bütçe ayirabilirim. Var mi bana önerisi olan? Quinny zapp-buzz-mood modellerine baktim internetten ama biraz ağır diyorlar. Siz neleri düşünüyorsunuz?

cnm ben peg perego travel sistem aldım. çok rahat kullanımı var . aşağıda linkini ekledim cnm

GÜNAYDIN ANNLELER

Hafta sonu ankaradaki anne-bebek fuarına gittim öyle ağam şağam bir fuar değildi ama gitmişken eli boş dönmeyelim dedik eşimle birkaç kıyafet aldık oğluşumuza nasıl duygulandık minnacık kıyafetler, kucağımıza almak için öyle sabırsızlanıyoruz ki, Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah..

Bir de bugün 3lü test sonucum için randevum var gitmişken artan akıntım içinde tahlil istiycem doktorumdan enfeksiyon diye korkuyorum, iyi haftalar herkese Hoppa

Hayırlı sabahlar ve iyi haftasonları hamişler. Dün doktora gittik oğluşumuzu gördük. 18+3 tü dün ve 237 gr 18~19 cm. Ama kesenin arkasına geldi tam göremedik. Hiçbirşey yiyip içmememe rağmen iyi gidiyor dedi doktor. Biliyırsunuz hap yutamıyorum yutsamda bulantı yapıyor ve hergün kusuyorum. Balık et yemiyorum. Doktor Bulantın varsa içmeyebilirsin kan değerlerin şimdilik iyi ama 6. Aydan itibaren zorunlu dedi :KK43: en azından şu zamanları olumsuz atlatmadığıma sevindim.

@zinedila cnm bebişinde sende sağlıklı olunda cinsiyet önemli değil. Hayırlı evlat hayırlı kul olsunlar inşallah.
sheyma45 sheyma45 cnm biz seninle aynıyız. Sen ne zaman gittin doktora bebiş nasıl.
@Mizmiz_ cnm bol su iç susuz kalıncada yada tansiyonun yükseksede yada burnun tıkalıysada başın ağrır. Eğer başın ağrıdığında ölçebilirsen tansiyonunu ölç. muhtemelen yüksek çıkar o zaman yere düz yat ayaklarını bi on dk havaya kaldır o zaman tansiyon düşer ve baş ağrın hafifler.
Benm 2 hafta oldu cnm biz gideli. Iyiydik coj şükür
Sen ne kadar aralıklarla gisiyorsun?

Günaydın anneler. 5 gündür şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Doktor zinnat isimli antibiyotik verdi başta kullanmamak için direndim ama kullanmazsam enfeksiyonun bebeğim için daha zararlı olduğunu söyledi. mecburen kullanıyorum B kategorisinde bir ilaç inşallah zararı olmaz. Aranızda hiç hamileyken antibiyotik kullanan oldumu? İlaca rağmen düzelme olmuyor şiddetli öksürük var özellikle geceleri yattığımda öksürük nöbeti tutuyor.

Günaydın anneler. 5 gündür şiddetli boğaz enfeksiyonu geçiriyorum. Doktor zinnat isimli antibiyotik verdi başta kullanmamak için direndim ama kullanmazsam enfeksiyonun bebeğim için daha zararlı olduğunu söyledi. mecburen kullanıyorum B kategorisinde bir ilaç inşallah zararı olmaz. Aranızda hiç hamileyken antibiyotik kullanan oldumu? İlaca rağmen düzelme olmuyor şiddetli öksürük var özellikle geceleri yattığımda öksürük nöbeti tutuyor.
Geçmiş olsun cnm. Ben de rahatsizlanmistim 3.ayımda ilaç kullanmamakta ısrar etmiştim ama daha kötü olmuştum ve kadın doğum doktorum kızmışti bebeğe daha fazla zarar veriyorsun diye. Yani endişelenecek bişi yok inşallah sıkıntı yapma zaten ona göre doktorlar düşük dozda verirler antibiyotigi

Merhaba kızlar nasılsınız ben bu cumartesi kontrole gittim detaylı için gün verdi doktorum aynı zamanda da idrar yolları enfeksiyonu olmuşum antibiyotik vermedi Bitkisel bi ilaç verdi ama inşallah geçer
Benim idrar yolları enfeksiyonum meşhurdur zaten En ağır antibiyotiklerle ancak iyiyleşir ama inşallah bu ilaç işe yarar :KK43::KK43:

Benm 2 hafta oldu cnm biz gideli. Iyiydik coj şükür
Sen ne kadar aralıklarla gisiyorsun?

cnm ben ayda bir gidiyorum . ama devlete de gidiyorum cnm. geçen hafta iki kere gitiş oldumn hem pazartesi hem cuma. cuma günü 18+3 ve 237 gr dı. 18-19 cm civarıydı oğluşum. :) senin cinsiyet bellimiydi cnm.

cnm ben ayda bir gidiyorum . ama devlete de gidiyorum cnm. geçen hafta iki kere gitiş oldumn hem pazartesi hem cuma. cuma günü 18+3 ve 237 gr dı. 18-19 cm civarıydı oğluşum. :) senin cinsiyet bellimiydi cnm.

Canım selamlar bende cumartesi gittim 18+0 dı 214 gram 17 cm di boyu Çok anormal bi fark değil heralde bu cnm değilmi

Benim 2 hafta önce feci bademciklerim şişti. Yutkunamiyordum. Gece yutkunmaktan öksürük başlamıştı. Ben şunları yaparak gecirdim. Dut pekmezi ic, turp bal yap ic, tuz limon iliksu gargara yap, tereyağı eritip pekmezle karistirip ye öksürüğü direkt kesiyor. Bunlar iyi gelmezse ilaca devam edersin bence. Benim 3 günde gecti bu şekilde yoksa ben de dr'a gidecektim. Çok geçmiş olsun.

Benimki hiç hareket etmiyor ya :KK43:
Canım endiselenme ben senden ondeyim yeni yeni hissediyorum daha dun cok belirgin hissettim iki kez vurdu ondan sonra yine cok hafiflesti dr iki hafta var hissetmene dedi 350 gr olunca bebek hissedebilirmisiz :) yalnız tarif edilemez bi duyguymus :)

Back