• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kızlar kararımı verdim oğluma yenidoğan sünneti yaptıracağım. Sağlıklı olduğu bütün herkesçe kabullenilmiş. İyileşme süresi daha kısa sürede oluyormuş. :KK56:
Dikkat edilmesi gereken noktalar belli bir kilonun üstünde olması ve 7 ila 10 gün sonra yapılması. Sebebi de böbrek ve karaciğer fonksiyonlarının düzene girmesiymiş.
Biraz da psikolojik sebeplerden ötürü istiyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Daha önce yaptıran var mı?
Cnm benim yegenime yaptirdi abimler. Memnun kaldilar. Ben de ogluma dusunuyorum

Selamlar anneler iyisinizdir insallah....bende iyiyim cok sukur bulantilarim bitti gibi decavit vitamin iciyorum cok sukur tirodiim de olmasi gerekn seviyeye gelmis rahatladim 75 mg ile devam edicem ilaca... 3 marttta randevum var ozelde cinsiyeti tam anlamiyla kesinlesicek ins... Daha henuz bisi almadim ben cogu seyimiz var zaten... Yatak olarakta park yatak dusunuyorum nasipse ilerleyen zamanlarda alicam ins...

Bebisimgel canim diger yerdede yazdim cok uzuldum cnm vardir bir hayir canini sıkma hersey Allah'tan... Bidaha olur allahın izniyle bebegin dualarimiz seninle canim benim...

Demir ilacını nasıl alıyorsunuz eczacı alırken yatarken portakal suyuyla alırsan daha iyi olur dedi . Yatarken alamazsanda yemekten sonra 2 saat sonra al dedi . Demir ilacından en iyi şekilde faydalanmak için ne Zaman , Nasıl içmeliyiz ?

Demir ilacını nasıl alıyorsunuz eczacı alırken yatarken portakal suyuyla alırsan daha iyi olur dedi . Yatarken alamazsanda yemekten sonra 2 saat sonra al dedi . Demir ilacından en iyi şekilde faydalanmak için ne Zaman , Nasıl içmeliyiz ?

Ben hamile değilken sabah kahvaltıdan 20 dakika önce alıyordum. Yani eczacının ikinci söylediğine denk geliyor. Ama bence doktorunu arayıp sorsan daha iyi.

Selamlar anneler iyisinizdir insallah....bende iyiyim cok sukur bulantilarim bitti gibi decavit vitamin iciyorum cok sukur tirodiim de olmasi gerekn seviyeye gelmis rahatladim 75 mg ile devam edicem ilaca... 3 marttta randevum var ozelde cinsiyeti tam anlamiyla kesinlesicek ins... Daha henuz bisi almadim ben cogu seyimiz var zaten... Yatak olarakta park yatak dusunuyorum nasipse ilerleyen zamanlarda alicam ins...

Bebisimgel canim diger yerdede yazdim cok uzuldum cnm vardir bir hayir canini sıkma hersey Allah'tan... Bidaha olur allahın izniyle bebegin dualarimiz seninle canim benim...
tatlim hayirli olsun biz 100/80% kiz olduğunu oyrendik :)) 8i bende gidicem dra 4lu test icin.sen yapturdin mi 4lu test? nasil oluyor? bir de decaviti nasil aliyorsun tok karnina mi ac karnina mi?

canımmm çok şıkk. Çok beğendimm. Ne kadara aldınız. Bide bizim şuan almaya gerek var mı. Sonuçta 6-7 aylıkken kullanılıo galiba e o aylarda kışa denk gelio demi..

yok cnm ana kucağını doğduğundan itibaren kullanıyosun. ben birde onlara sineklik aldım yazın rahat etsin diye ;)

Maşallah :) benimki erkek canm:)) seninkinn cinsiyeti neydi

erkek cnm ;) bir kızım vardı 12 yaşında rabbim bunuda erkek nasip etti inşallah :)

Merhaba arkadaşlar
Benim durumu hemen hemen hepiniz biliyorsunuz.
Amniyosentez testi sonucum kötü çıktı.
Pazartesi biranda suyum boşaldı. Kocam hemen hastaneye götürdü.
Uc gündür hastanedeydim. Bugün çıktım.
Hastanede bebegin durumu tekrar kontrol edildi. Sonuc kötü. Beyin gelişmemiş ve önemli organları su toplamış. Aldirmadim ama
Aldırmaktan başka care yok gibi görünüyor.

cnm yaa biliyorum durumunu o yüzden seni etiketledim birkaç kere. çok geçmiş olsun. bu zamanda su boşalması oluyormuymuş. peki şimdi suyun nasıl. Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ne ise sana onu yaşatsın inşallah.

Kızlar kararımı verdim oğluma yenidoğan sünneti yaptıracağım. Sağlıklı olduğu bütün herkesçe kabullenilmiş. İyileşme süresi daha kısa sürede oluyormuş. :KK56:
Dikkat edilmesi gereken noktalar belli bir kilonun üstünde olması ve 7 ila 10 gün sonra yapılması. Sebebi de böbrek ve karaciğer fonksiyonlarının düzene girmesiymiş.
Biraz da psikolojik sebeplerden ötürü istiyorum.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda. Daha önce yaptıran var mı?

evet cnm bende 40 ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum inşallah üç günde iyileşiyormuş

Selam kızlar :anneadayı:
Bebişinin cinsiyetini yeni öğrenen hamişler hayırlı olsun. Erkek bebek patlaması olmuş resmen. :KK46:

B bebegim seni bekliyorum Bebek araban gerçekten çok kullanışlı görünüyor videoyu bana da atmıştın da sormayı unuttum fiyatı ne kadar?

cnm 1800 lü bişeydi galiba eşim almıştı. istanbuldan

Hayırlı sabahlar ve iyi haftasonları hamişler. Dün doktora gittik oğluşumuzu gördük. 18+3 tü dün ve 237 gr 18~19 cm. Ama kesenin arkasına geldi tam göremedik. Hiçbirşey yiyip içmememe rağmen iyi gidiyor dedi doktor. Biliyırsunuz hap yutamıyorum yutsamda bulantı yapıyor ve hergün kusuyorum. Balık et yemiyorum. Doktor Bulantın varsa içmeyebilirsin kan değerlerin şimdilik iyi ama 6. Aydan itibaren zorunlu dedi :KK43: en azından şu zamanları olumsuz atlatmadığıma sevindim.

zinedila zinedila cnm bebişinde sende sağlıklı olunda cinsiyet önemli değil. Hayırlı evlat hayırlı kul olsunlar inşallah.
sheyma45 sheyma45 cnm biz seninle aynıyız. Sen ne zaman gittin doktora bebiş nasıl.
@Mizmiz_ cnm bol su iç susuz kalıncada yada tansiyonun yükseksede yada burnun tıkalıysada başın ağrır. Eğer başın ağrıdığında ölçebilirsen tansiyonunu ölç. muhtemelen yüksek çıkar o zaman yere düz yat ayaklarını bi on dk havaya kaldır o zaman tansiyon düşer ve baş ağrın hafifler.
Canım benim de 18+4 Bugün kontrol vardi. 239 gr ve boyu da 18 cm gelişimi iyi dedi dr. Seninki de gayet iyi demek ki ;)

Eczaci doğru söylemiş. Ben yatarken içiyorum. Çünkü iki saat öncesi ve sonrasında calsiyum iceren yogurt süt yiyip icmemen lazım. Demir emilimi olmuyor o zaman. O yüzden yatarken iciyorum ben.

Eczaci doğru söylemiş. Ben yatarken içiyorum. Çünkü iki saat öncesi ve sonrasında calsiyum iceren yogurt süt yiyip icmemen lazım. Demir emilimi olmuyor o zaman. O yüzden yatarken iciyorum ben.

evet cnm çok şükür. aynı gidiyoruz demekki. birşey soracağım sana ben gittiğim gün 17+6 olması gerekiyordu 4 gün önde demişti. sen gittiğinde nasıldı
Bana zamana uygun dedi canım. Seninki önden gidiyor demek ki maşallah. Bi de benimki kız. Belki senin erkek olduğu için önden gidiyordur. Maşallah bu arada canim. Benim bugün 18+3 tam ;)

evet cnm bende 40 ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum inşallah üç günde iyileşiyormuş

Hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da yaptırırız inşallah. Ben 40 nı beklemeyebilirim bile. Tabi muayene eden doktorun demesine bağlı.

cnm 1800 lü bişeydi galiba eşim almıştı. istanbuldan

Gönderdiğin linke baktım e-bebek te indirimde şu anda aynı civarda fiyatı.

Ben de 2 gündür giyim alışverişine başladım. Dün ve bugün internetten bir şeyler aldım. Gördükçe alasım geliyor. :KK23:
Alt açma almayacağım gereksiz diyordum ama tozlu da çok şirin modeller vardı dayanamadım aldım. :KK37:
Kullanmayacağım zaman yıkayıp odasına duvara asarım.

tatlim hayirli olsun biz 100/80% kiz olduğunu oyrendik :)) 8i bende gidicem dra 4lu test icin.sen yapturdin mi 4lu test? nasil oluyor? bir de decaviti nasil aliyorsun tok karnina mi ac karnina mi?

Hayirlisi olsun cnm... Benim dr 3 lu ve 4 luye gerek yok dedi... Ozelede gidiyorum orasi yaparmi bilmiyorum... Decaviti tok karina aliyorum cnm kahvalti sonrasi

Kizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?

O ne cnm uktrasondami olcuo dr. Bana hic bisi demediler... Ben decavit iciyorum cnm vitamin olarak... Cok sukur mide bulantisi yapmadı tok karina iciyorum

Kizlar merhaba. Bugün dr serviks uzunluğu 31 mm dedi. Serviks uzunluğu erken doğumla iliskiliymis. Sizin kac mm çıktı biliyor musunuz?

Doktor bir şeyler ölçüp bilgisayara giriyor iki hafta önce gittim serviks ölçtü mü bilmiyorum. Çıkan değer için ne dedi sana?

Ben iki hafta sonra gidicem detaylı ultrason için belki o zaman ölçer.

Back