- 25 Mayıs 2013
- 13.902
- 20.281
- 598
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
dr ile görüşmüyorum her seferinde..Yani nasıl iyi mi yükseliş doktor ne dedi
Biz ikimiz aynı anda göreceğiz sanırım değerlerimiz birbirine yakın gidiyor bende cuma günü yapıcam tekrardandr ile görüşmüyorum her seferinde..
ikişer kat artması lazım 48 saatte bir...
çok şükür artmış ...
ama 1500 ve kese görünmesi lazım
iki güne bi yaptır mıyor musun sen_?Biz ikimiz aynı anda göreceğiz sanırım değerlerimiz birbirine yakın gidiyor bende cuma günü yapıcam tekrardan
Yok regl bi gün önce yaptırmıştım sonra 3 gün sonra yaptirdim 579 falandi ben doktor randevuma 9 gün var o yüzden cumaya bi daha yaptirayim dedim doktor gerek yok demisti ama ben içim rahat etsin diye yaptircamiki güne bi yaptır mıyor musun sen_?
ah ah hayırlarla bakalım...
hmm...Yok regl bi gün önce yaptırmıştım sonra 3 gün sonra yaptirdim 579 falandi ben doktor randevuma 9 gün var o yüzden cumaya bi daha yaptirayim dedim doktor gerek yok demisti ama ben içim rahat etsin diye yaptircam
Sol kasikta ben arada batma bi hisseyet oluyor özellikle ayakta ikenhmm...
anladım canımcım :)
bekliyoruz sabırlaaaa...
Benim hic bulantim yok:) yarin gidicem doktora çok heyecanliyim insallah kalp atislarini duyarim 6+3 teyim
canım aldım 430 olmuş
Sol kasikta ben arada batma bi hisseyet oluyor özellikle ayakta iken
benm bazen sağ bazen sol :) :) :)
gözün aydın cnm
benimde ilk başlarda böyle olmuştu cnm sonra batmalar geçti. aynen senin gibi sağlı sollu vuruyordu :)
Bana folbiol verdi sadece canimBende oniki kasımda öğrendim ultrasonda keseyi gördük iki hafta sonra kalp atislari duyucaz Allah izin verirse. Bisey sorcam doktor Sizede Progestan verdimi
Benim 4+4de 4436. 4+6da 8600 çıktı kizlar. Çok mu yüksek?benim hcg ler şöyle canlar battan bir gün önce 3+6 270,
4+1 824,
4+4 3260 .
@Hilal_K38 cnm. hcg 5000 tam olarak kaç haftalıktı 5+ ?
Benim de sol kasikta sancim oluyor canım inşallah normaldirMrb kızlarrrr bende 12 kasımda öğrendim hamileliğimi 12 sinda hcg 181 14 ünde 430 çıktı yayın 17 sinde 1777 çıktı ve kese göründü yarın doktora gidicem inşallah kalp atışlarında duyarım yalnız geçenlerde 3gün kadar kahverengi lekelenmem oldu şimdi geçti ve ara ara karnimin sol alt kisminda sancim oluyo sizede olmusmuydu acaba
Canım normal doktor normal dedi merak etmeBenim de sol kasikta sancim oluyor canım inşallah normaldir
Normal canım aynen öyle oluyor :)kızlar bişey sorucam. 24 kasımda hamile oldugumu ögrendşm beta değeri 1364 ancak doktor yeniden randevu al bakalım ne kadarlık diye dedi pazartesiye randevum var ancak geceleri uyku sorunu kasıklarda özellikle geceleri agrı ve yarımsaatte bir idrara çıkma var bunla rnormalmi?
Benim 4+4de 4436. 4+6da 8600 çıktı kizlar. Çok mu yüksek?
Arkadaşlar su anda 6. Haftadayiz. Kasiklarimda hafif sanci ve kramplar oluyor sanki adet olacakmış gibi. Bunlar normal mi? Bir arkadaşım gebelikte böyle sancı olması iyi birsey degil dedi. Korktumsizde de kramp sanci oluyor mu hafif hafif?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?