• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Kizlarr birsey daha var ya. Ultrosn sonuclari hastaneden hastabeye ya da ultrosondan ultrosona degisen var mi
Ben bi kac farkli hastaneye gttim. Aslinda 16+0 olmam grek 2 3 gun once boyle cikto simdi dün. BAska yerde daha geride cikti. Ve cok net goremedi bebegimi cinsiyetini. Boyle degisen var mi
Canım olabiliyor . ben devlete gidiyorum devlette 12+4 göründü yalnız baştan popoya olctukleri için geriden gorunebiliyormuş. Özelde baştan ayağa ölçtü 14+4 çıkmıştı ikiside doğru kendilerince

Kızlar uzun zamandır paylaşımda bulunmuyordum. Ama çoğu zaman takip ediyorum sizi. 2li testimin sonucu çok şükür güzel çıktı. Sizde kullanıyormusunuz bilmiyorum ama doktorum 1 hafta önce Elevit Pronatal yazdı kullanmaya başladım 4. Gün internette araştırırken bu vitamin desteğinin içeriğinde domuz jelatini olduğunu öğrendim.. İçim huzursuzlandı ve içmeyi bıraktım. Siz vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. ???????
Canım ben de elevit pronatal ve gyneferon demir hapı kullanıyorum. ..Bir de balık yiyemedigim için pulse omega verdi doktorum benim isteğim üzerine. .. Elevit in domuz jelatinsiz muadili var diye biliyorum ben, doktorundan onu isteyebilirsin..

kizlar yavas yavas buyuyo kuzular.karninizda catlak olusmasin diye neler yapicaksiniz
Ben lierac in pyhtolastil jel diye çatlaklar için bir jeli var oradan aldım, bir de nuxe un kuru yağını sürüyorum, gögüslerden popomun altına kadar... Bir de sanırım genetik bu catlak işi, herkes öyle söylüyor, umarım anneme cekmisimdır, 3 doğumu var, bir tane çatlağı yok;)

Cnm ben cok begeniyorum nezahat hanimi... Karindan bakıyor cnm bana ilk aylar bile vaginal bakmadi icin rahat olsun... Ben cok memnunum sende kalirsin bence :) bu aada senin cinsiyet bellimiydi
Canım gittim bugün Nezahat Hanıma. ..Bayıldımmm, ne kadar hanim ve tatlı biri...Söyledim hem tüp bebek doktoruma hem size gelicem diye, 1 ay sonraya tekrar randevu al dedi, böylelikle 15 günde bir bebeği gorebilicem;)

Ya kızlar tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Ben bi turlu bu beşik konusunda bi karar veremiyorum. Büyüyen mobilya olan beşiklermi kullanışlı olacak yoksa şu sepet tipi olan küçük beşiklermi sizler nasıl tercih yapacaksiniz
Cnm benim de ilk bebegim ama anne yani besikleri var ben onlari cok begendim. Senin yatagini yanina iyice yanasiyor bebis tama uyanmadan hemen pispisliyorsun. Next to me diye bakarsan nette var. 6 aya kadar onu kullanabiliyorsun sora da 3 yasina kadar yatabilcegi besikler oluyormus onlardn alicam ins. Yegenm 1 yasina besikten atti da kendisini o yuzden buyuk besik almakta fayda var dedi buyuklerm. Mutlaka next to me denen besiklere bak derim hem bebek hem anne ici konfor ..

Günaydın kizlar. Bu gece hic uyuyamadim bi uykusuzluktur almis başını gidiyor. 7 de hortlak gibi kalktım gecede 4 te yattim. Sacma sapan rüyalar görüyorum her gece.
Bu arada 5 6 gündür bebisimi hissediyorum ben içerden dürtüyo resmen. Elimi koydugumda elimde hissediyorum durtusunu. Elinimi oynatiyo ki acaba :)

Günaydın kizlar. Bu gece hic uyuyamadim bi uykusuzluktur almis başını gidiyor. 7 de hortlak gibi kalktım gecede 4 te yattim. Sacma sapan rüyalar görüyorum her gece.
Bu arada 5 6 gündür bebisimi hissediyorum ben içerden dürtüyo resmen. Elimi koydugumda elimde hissediyorum durtusunu. Elinimi oynatiyo ki acaba :)

Gunaydin canım ne şanslısin. Ben birkaç kere hissettim baskada hissetmedim.

Yaa ben hiç birşey hissetmiyorum, çok mutsuzum:(
Sadece ara sıra kasıklarımin sağ veya soluna batma gibi sancı geliyor anlık, ama o da rahmin genişlemesinden diye biliyorum...

Yaa ben hiç birşey hissetmiyorum, çok mutsuzum:KK43:
Sadece ara sıra kasıklarımin sağ veya soluna batma gibi sancı geliyor anlık, ama o da rahmin genişlemesinden diye biliyorum...
Zaten bende uzaninca hissediyorum canim ayakta falan degil ama uzaninca karnim gergin oluyor tık diye durtmeler hissediyorum eliyle ittiriyo gibi. Senin icin sanirim erken canm ozellikle ilk bebisinse. Ben ilk oglumu 20 de falan hissetmiatim:)

Ya kızlar tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Ben bi turlu bu beşik konusunda bi karar veremiyorum. Büyüyen mobilya olan beşiklermi kullanışlı olacak yoksa şu sepet tipi olan küçük beşiklermi sizler nasıl tercih yapacaksiniz

Oda hazırlamak istiyorum o yüzden büyüyen beşik alacağım.
Park yataklar hiç hoşuma gitmiyor ya. Kullanışlı diyorlar ama çok kaba görünüyor gözüme. :KK64:

Zaten 1 sene bizim yanımızda yatacağı için şu yatakların yanına konulan anne yanı yatak almayı düşünüyoruz bir kenarı açık olduğu için gece emzirmesi tekrar yatagına yerleştirmesi bebeği daha kolay oluyormuş arkadaşlarımın tavsiyesi .. 1 yaşından sonrada ona ayrı oda açmayı düşünüyoruz o Zaman tam takım bebek odası almayı düşünüyoruz .... Şimdilik sadece birde oda yapıncaya kadar kullanmak için bebeğin eşyalarını koymaya küçük bir dolap almayı düşünüyoruz onuda ucuz olduğu için ikea san almayı düşündük .. Bebek odası takımı alınca dolabı atarız diye düşündük ...

Ben de öyle bir şey istiyorum. Bu üstte ki pembe olan chicco nun çok pahalı geldi bana.
Hem bebek odası hem bu kasar bizi karar veremiyorum. Ama çok istiyorum. Bizimle aynı yatağa yatırmam.

Kizlar ben ilk oglumda basucuna sepet besik aldim sallanan ahsap görünümlü olandan
ayrica bide bebek odasi aldım buyuyen karyola ve gardolap coknkullanisli oglum suan onda yatiyor uatagi büyüttük 2 tane komidin olmus oldu bide gardolap

Zaten bende uzaninca hissediyorum canim ayakta falan degil ama uzaninca karnim gergin oluyor tık diye durtmeler hissediyorum eliyle ittiriyo gibi. Senin icin sanirim erken canm ozellikle ilk bebisinse. Ben ilk oglumu 20 de falan hissetmiatim:)
Evet canım arkadaşlarım da öyle söyledi, ilk çocuk geç hissedilir diye...amann tek iyi olsun da geç hissediyim ;)

Back