• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

cnm ben aslında doktor mağduruyum diyebilirim. suyun azaldı günün geçti diye beni pazartesi sabah erkenden hstaneye yatırttı pazartesi sabah 7 de suni sancıyı taktılar. ertesi gün akşamüstü 4 e kadar o suni sancıyı çektim. açılma olmadı. bu arada doktorum ortadan kayboldu. pazartesi beni yatırdıktan sonra. arıyoruz ulaşamyoruz. neymiş efendim benim bi erkek doktora emanet etmiş bunuda bize hemşire söylüyor. ben niye sana geldim 9 ay boyunca özeline. 2003 yılında muyene ücreti 50 tl idi siz düşününün. neyse bende erkek doktoru istemediğimi söyledim. bi bayan doktor daha vardı oda ben onun hastasına bakmam demiş. benim doktorla düşmanlarmış. anlıycan cnm saat 15:00 de suni sancıya rağmen açılmıyo diye bi iğne vurdular kiiii çok tehlikli bi iğneymiş şu anda yasakmış. ölüyorum sandım. iki dk da sabır diye bişey kalmadı. bayılıyordum acıdan. kayınvalidemin parmağını yakalamışım kurtaramamış elimden pamağını. 4 saat o iğnenin acısıyla artık gözlerimde görme kaybı başlamıştı. arada bi bayıla bayıla şükürki kızım oldu taa 19:30 da. ebelerin elinde kemiklerimden ses çıkarta çıkarta bastırarak doğdu yavrum. ve benim normalde acı eşiğim çok yüksektir. öyle böyle acı çekmedim. beni tanımayan hasta bakıcılar geldi yanıma doğumdan sonra seni için abdest alıp kuran okuduk Allah bu kızı kurtarsın diye dediler :KK43: :KK42: ve öyle zorlandımki düşününü kızım 12 yaşında anca ikinciyi yapabildim

Bacım naptın sen ya? :KK17:
Çok zor olmuş. Suni sancı vermeseler kendi kendine kasılma olsa bence daha rahat olabilirmişsin. Gerçekten doktor mağduru olmuşsun.
İnşallah bu sefer bir avazda olur doğumun.

Kızlar size birşey soracağım. Cumartesi sabah 6 gibi sol bacağımın alt kısmında şiddetle bi ağrı oldu . Parmağımı bile oynatamadım. Sanki ağrının olduğu yer şişmişti. Resmen inledim. Sizdede böyle bir şey oldumu acaba. Kan pıhtılaşması olanlar belirtileriniz neydi acaba?

Gecmis olsunn arkadasimm...kramp gibi bisimiydi acaba...oyle sorunlar magnezyum eksikliginde olabiliyormus magnezyum ilaci baslattimi dr unn...??

Bende hafif pihtilasma var ama oyle bi sorun yasamadim..bende sol kasik tarafimda vardi agri bide belimin sol kisminda..bacagima vuruyor bazen..bugun dr normal dedi..rahim buyuyor dedi..plesanta arka duvarda oluyor dedi..normal bu agrilar dedi..

Ben almanyadayim. Burda igne vermiyorlar. Sadece Progestan hap

Aaaa onu hic bilmiyordumm...eczaneden isteyincede alamazsin dimi..turkiyedeki gibi...

Allah sifa versin..riskin yuksekse progestani fitil olarakda veriyorlar...progestan fitil...diye nette arasdir kullananlari gorursun...agizdan alinan ilaci vajinal fitil olarak kullandiriyorlar...bana agizdan progestan 100 luk vermisdi sonra progestan 200 luk verdi...fitil olarak kullandi

Arkadaşlar az önce bi trafik kazası geçirdik eşimle.çok şükür ikimizde iyiyiz ama ben çok korktum o korkuyla bebeğime bişey olmaz dimi?
cok gecmis olsun arkadasimm..rabbim korumus..insallah bisicigi yokdur bebisinin..korkma..

Anammmm kizlarrrr....dogum hikayelerine dalmissiniz bileee...benim daha ilkkk....vee 7 yil sonunda gelen tup bebek...bende hep normal dogum istiyorumm...

Ama bugun dr uma dedigimde..onu nerdne cikardin dedi sen sezeryan yapacaksinn...niyeeee dedim birdenn..

Bu kiymetli bi bebek dedi riske atamam dedi..tup bebeklerin cogu sezeryandir hic duymadinmi dedi..

Ne bilim dedim ben hep normal istemisdim dedim...o vakit bakariz yine duruma dedi...

Anammmm kizlarrrr....dogum hikayelerine dalmissiniz bileee...benim daha ilkkk....vee 7 yil sonunda gelen tup bebek...bende hep normal dogum istiyorumm...

Ama bugun dr uma dedigimde..onu nerdne cikardin dedi sen sezeryan yapacaksinn...niyeeee dedim birdenn..

Bu kiymetli bi bebek dedi riske atamam dedi..tup bebeklerin cogu sezeryandir hic duymadinmi dedi..

Ne bilim dedim ben hep normal istemisdim dedim...o vakit bakariz yine duruma dedi...

Öyle miymiş? Ben de ilk defa duydum. Neyse sağlıklı olsun da nasıl doğarsa doğsun.

Gecmis olsunn arkadasimm...kramp gibi bisimiydi acaba...oyle sorunlar magnezyum eksikliginde olabiliyormus magnezyum ilaci baslattimi dr unn...??

Bende hafif pihtilasma var ama oyle bi sorun yasamadim..bende sol kasik tarafimda vardi agri bide belimin sol kisminda..bacagima vuruyor bazen..bugun dr normal dedi..rahim buyuyor dedi..plesanta arka duvarda oluyor dedi..normal bu agrilar dedi..

Aaaa onu hic bilmiyordumm...eczaneden isteyincede alamazsin dimi..turkiyedeki gibi...

Allah sifa versin..riskin yuksekse progestani fitil olarakda veriyorlar...progestan fitil...diye nette arasdir kullananlari gorursun...agizdan alinan ilaci vajinal fitil olarak kullandiriyorlar...bana agizdan progestan 100 luk vermisdi sonra progestan 200 luk verdi...fitil olarak kullandi

cok gecmis olsun arkadasimm..rabbim korumus..insallah bisicigi yokdur bebisinin..korkma..
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım Allah razı olsun

Cok gecmis olsun sizlere... Bizde kayinpederimi kaybettik dun malesef rahatsizdi zaten... Allah kurtardi diyoruz :KK43:
Allah rahmet, eylesin canım, nur içinde yatsin...

Panorama testi için ac karnına mi test yapiliyor? Bilen varmi?
Aç tok fatketmiyor canım. ..

Kızlar gunaydin cümleten , sonunda başardım ekmeği azalttim bi sabahları 2-3 dilim yiyorum akşam yemeğide dahil 1dilim ancak yiyorum . ufaktan et yemeye bde başladım. Hafta sonu balık yemeyi deniycem bakalım .sizler ne alemdesi niz
Ekmeği kısamıyorum ben ama çavdar vs. ekmeği yiyorum beyaz ekmek değil, fakat simit boyoz börek gözleme hak getire.. Çok seviyorummmmm...
Ben de köfte yiyorum et olarak, fakat gebelikte balık ve sütten iğrendim. ..Doktorum omega 3 verdi, onu alıcam balık yerine, süt yerine de yoğurt ve peynir yiyorum, tavuk da keskinoglunun organik tavuğunu yiyorum zaten uzun zmandir...
Kızlar bende alerjik rinit vardı, yıllardır burun spreyi kullanıyordum fakat mecburen gebelikte biraktim...Neyse, alerjenlerden maksimum uzak durarak idare ediyorum şimdilik, fakat ağız çevremde tam gülme çizgilerinin olduğu yerde alerjik egzema çıktı, sizde cilt durumları nasıl? ?

Allah rahmet, eylesin canım, nur içinde yatsin...

Aç tok fatketmiyor canım. ..

Ekmeği kısamıyorum ben ama çavdar vs. ekmeği yiyorum beyaz ekmek değil, fakat simit boyoz börek gözleme hak getire.. Çok seviyorummmmm...
Ben de köfte yiyorum et olarak, fakat gebelikte balık ve sütten iğrendim. ..Doktorum omega 3 verdi, onu alıcam balık yerine, süt yerine de yoğurt ve peynir yiyorum, tavuk da keskinoglunun organik tavuğunu yiyorum zaten uzun zmandir...
Kızlar bende alerjik rinit vardı, yıllardır burun spreyi kullanıyordum fakat mecburen gebelikte biraktim...Neyse, alerjenlerden maksimum uzak durarak idare ediyorum şimdilik, fakat ağız çevremde tam gülme çizgilerinin olduğu yerde alerjik egzema çıktı, sizde cilt durumları nasıl? ?

Benim de cildim çok kötü durumda. Yanaklarım kabardı kaşınıyor pul pul zaten. Kuruluktan kaynaklanıyor. Nemlendiriyorum ama yetmiyor sanırım.

Eskaram ben de bugun cemile hanima gittim tavsiyen üzerine. Memnun da kaldim. Bebegi mn cinsiyetini soyledi. Erkek dedi. Ayrintili da acti ama tam girunmedi kucuk oldugu icin. Ultrosonda basarili bi doktor sanirim
Gözün aydın canım cinsiyeti de öğrenmişin erkek annesi daha cok sanırım formda :) hayırlı ugurlu olsun ;)

cilt kuruluguda gebelıktenmı kaynaklanıyo acaba bnmkıde pütür pütr yanma ve kasıntıda yapıo arada sivlcede cıktı cenemde
Kırmızı Pütür Pütür yanma kaşıntı. ...işte alerjik egzema o...geçen banyo sonrası eski alışkanlık yağ sürdüm yüzüme. ..ertesi gün iyice azdı. ..fazla nemlendirmemek gerekiyormuş, şimdi tonikle siliyorum sadece, kasintisi kabarikligi geçti, pul pul oldu....Cuma hastaneye gidicem kadın doğuma, varsa dermatolojiden de sıra alıp gösteriim diyorum...Bakalım ilaçsız nasıl tedavi vercek?

Back