- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.801
cnm ben aslında doktor mağduruyum diyebilirim. suyun azaldı günün geçti diye beni pazartesi sabah erkenden hstaneye yatırttı pazartesi sabah 7 de suni sancıyı taktılar. ertesi gün akşamüstü 4 e kadar o suni sancıyı çektim. açılma olmadı. bu arada doktorum ortadan kayboldu. pazartesi beni yatırdıktan sonra. arıyoruz ulaşamyoruz. neymiş efendim benim bi erkek doktora emanet etmiş bunuda bize hemşire söylüyor. ben niye sana geldim 9 ay boyunca özeline. 2003 yılında muyene ücreti 50 tl idi siz düşününün. neyse bende erkek doktoru istemediğimi söyledim. bi bayan doktor daha vardı oda ben onun hastasına bakmam demiş. benim doktorla düşmanlarmış. anlıycan cnm saat 15:00 de suni sancıya rağmen açılmıyo diye bi iğne vurdular kiiii çok tehlikli bi iğneymiş şu anda yasakmış. ölüyorum sandım. iki dk da sabır diye bişey kalmadı. bayılıyordum acıdan. kayınvalidemin parmağını yakalamışım kurtaramamış elimden pamağını. 4 saat o iğnenin acısıyla artık gözlerimde görme kaybı başlamıştı. arada bi bayıla bayıla şükürki kızım oldu taa 19:30 da. ebelerin elinde kemiklerimden ses çıkarta çıkarta bastırarak doğdu yavrum. ve benim normalde acı eşiğim çok yüksektir. öyle böyle acı çekmedim. beni tanımayan hasta bakıcılar geldi yanıma doğumdan sonra seni için abdest alıp kuran okuduk Allah bu kızı kurtarsın diye dediler ve öyle zorlandımki düşününü kızım 12 yaşında anca ikinciyi yapabildim
Bacım naptın sen ya?
Çok zor olmuş. Suni sancı vermeseler kendi kendine kasılma olsa bence daha rahat olabilirmişsin. Gerçekten doktor mağduru olmuşsun.
İnşallah bu sefer bir avazda olur doğumun.