- 8 Aralık 2015
- 778
- 1.255
- 28
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.621
Aaaaaaaaaaa aynı beeeen.Eki Görüntüle 1752580 Neden ters cikiyor bu resim anlamadim yonunude degistiremedim pardon kizlarr
Canim tam42bedenim 2beden buyumusum. Gobek çok değil ama popo şahane büyümüş hep ondan. Eğer sende boyleysen kiž diyorum , yok bedenin aynı kaldida göbeğin sivrildiyse erkek. Annenden öğrendim bana bu şekilde tahmin yürüttü ve bildi. 2oglan bi kız anası tecrübe
Kizlar gunaydin :) 15 haftalik olduk allahim izniyle:) cinsiyetini ogrenmeye gidicem ama gittigim hastane daha erken diyip yolladi 1 hafta once ben de bu sali carsamba gibi baska bi yere gitmeyi dusunuyorum. Önerdiğiniz bi hastane doktir var mi istanbul avrupa yakasinda. Artik bebegimin cinsiyetini soyleyecek:)
hoşbulduk size de masallah :) daha once okumustum yorumunu . ben de cemıle hanım ya da bahatta mustafa bey dusunuyorum . cemile hanım 3 boyutlu da gosteriyor demiştin. aklımda o var acıkcası. :)Maşallah hoşgeldin.
Ben baypark hospital a gidiyorum. Cemile hanım doktorum. 12+3 te söyledi doktorum cinsiyetini.
hoşbulduk size de masallah :) daha once okumustum yorumunu . ben de cemıle hanım ya da bahatta mustafa bey dusunuyorum . cemile hanım 3 boyutlu da gosteriyor demiştin. aklımda o var acıkcası. :)
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...9. Hafta da 2 kez kanama yaşadım. ..proluton igne vuruldum ve yaklaşık 1 aydır evde istirahatteydim..
Pazartesi itibariyle tekrar ise başlayacağım maalesef..Eve pek bi alışmıştım oysa
Neyse ki kanamalar geçti, sorunsuz devam ediyor gebeligim şükür. ..Panorama testi için kan verdim onu sonucunu bekliyorum, herhalde 1 haftaya belli olur diyorum...Benim de karnım çıktı bayaa, ama ben çok utanıyorum...Siz nasıl hissediyorsunuz bu konuda? Çok garip geliyor karnım banaBir de kilo almadım henüz, almamam da lazım, zaten kilo almıştım son 1 yıl içinde tam 7 kilo veremeden gebe kaldım. ..
Ya benim belim çok kalınlaştı kızlar. Kıvrımlı bir hatundum ben aslında.
Kalçam zaten küçük değildi aynı duruyor da göbeğim mideden itibaren çıktı.
Göğüsler iki beden büyüdü zaten. Soğuk havaya çıkınca sızlıyor. Sizde de böyle mi?
Gecmis olsun cnm gecenlerde aklimdan gectin... Dinlen bol bol cnm is yapma ben yapmiyorum ne zmndir korkum kaldi is yapmayida cok ozledim ama yapcak bisi yok... Saglikla alalim bebislerimizi insallah
eskaram sen özellkle cinsiyetini pgrenmek istiyorum diye belirttin mi ya da 3 boyutlu bakmak için randevu aldın mı yoksa normal kontıol sırasında doktor kendiliğinden mi boyutlu gosterdi.Evet canım ilk defa gidişimde hem cinsiyetini söyledi hem de 3 boyutluda gösterdi.
Bir de bayrampaşa kolan hastanesinde murat öztürk ü duymuştum. Ben hiç gitmedim de aklında bulunsun.
ben de aynı duurumdayım kalınlastımm sanki birazz. sogukta felaket kasılıyorumm.Ya benim belim çok kalınlaştı kızlar. Kıvrımlı bir hatundum ben aslında.
Kalçam zaten küçük değildi aynı duruyor da göbeğim mideden itibaren çıktı.
Göğüsler iki beden büyüdü zaten. Soğuk havaya çıkınca sızlıyor. Sizde de böyle mi?
Ben beş sene önce oğlumda çok farklı bir kanama yaşamıştım yani böyle akıntı adet filan gibi değildi dört ay bitene kadar devam etti o sürede sürekli dinlenirken okumuştum tam tersi de geçerliydi yani erkek bebekler sonrası kıza hamile kalınırsa gene kanama olabilir diyordu bilimsel bir şeydi diye hatırlıyorum gerçi haklisin her hamilelik farklı aynı kadının iki hamileliği de farklı hatta artık hamilelik ler hep sorunlu maalesef...
İnşallah canım :)Gozun aydin cnm darisi bana ins
Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba...9. Hafta da 2 kez kanama yaşadım. ..proluton igne vuruldum ve yaklaşık 1 aydır evde istirahatteydim..
Pazartesi itibariyle tekrar ise başlayacağım maalesef..Eve pek bi alışmıştım oysa
Neyse ki kanamalar geçti, sorunsuz devam ediyor gebeligim şükür. ..Panorama testi için kan verdim onu sonucunu bekliyorum, herhalde 1 haftaya belli olur diyorum...Benim de karnım çıktı bayaa, ama ben çok utanıyorum...Siz nasıl hissediyorsunuz bu konuda? Çok garip geliyor karnım banaBir de kilo almadım henüz, almamam da lazım, zaten kilo almıştım son 1 yıl içinde tam 7 kilo veremeden gebe kaldım. ..
Hayır canım o da kişiden kişiye değişiyo . benim simsiyah oldu resmenBenim belim kalinlasmadi kivrimim var hala ama. Popo ve basen buyudu zaten cok kucuk degillerdi... :) memelerim aldi basini gitti onlarda cok ufak degildi ama cok erken buyuduler... Birde cinsiyeti belli olanlar... Erkeklerde göğüs kararirmis o pembe yerleri kizda pembe kalirmis... Sizlerde nasil acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?