- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.641
eskaram sen özellkle cinsiyetini pgrenmek istiyorum diye belirttin mi ya da 3 boyutlu bakmak için randevu aldın mı yoksa normal kontıol sırasında doktor kendiliğinden mi boyutlu gosterdi.
Kizlar cinsiyet leri belli olanlar erkek bebekte göğüs kararir kizda pembe kalirmis sizlerde nasil... Benim oglumda kararmisti bunda henuz kararma yok...
Insallah ben de ogrenirim canim:)Ben ikili test sonucumla birlikte gittim. Testi başka hastanede yaptırmıştım. Ultrasonda değerlere bakarken ben 'cinsiyeti belli olur mu?' dedim 'bakalım' dedi ve söyledi. Kendisi de rahat görmek için 3 boyutluyu açtı sanırım.
Insallah ben de ogrenirim canim:)
12 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olmazmış önemli olan sağlığıymış. Bakmadı bile.Ben ikili test sonucumla birlikte gittim. Testi başka hastanede yaptırmıştım. Ultrasonda değerlere bakarken ben 'cinsiyeti belli olur mu?' dedim 'bakalım' dedi ve söyledi. Kendisi de rahat görmek için 3 boyutluyu açtı sanırım.
12 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olmazmış önemli olan sağlığıymış. Bakmadı bile.
Çok Can'ım sıkıldı sonuçta kız veya erkek olsa ne farkeder istediğimiz olmasa sevmeyecek miyiz. İnsan Nasıl merak etmez. Ben aynı hastanede başka bir doktora gittim bir hafta sonra demediğini bırakmadı özele gidiyorsun bir de. Sorunun yoksa neden geldin. Bir hafta olmuş ben farklı ne söyleyebilirim falan dedi. Cinsiyetini öğrenmek istiyorum desem ona da bir sürü laf söyleyecek baktı çıktımBazı ultrasonlar da izin vermiyor. Ben ikili tarama için gittiğimde 11+2 iken 'belli olmaz yanılırız demişti' başka bir doktor. Bir hafta sonra başka doktor söyledi.
Tabi bazı doktorlar da çok ukala oluyor gerçekten.
Çok Can'ım sıkıldı sonuçta kız veya erkek olsa ne farkeder istediğimiz olmasa sevmeyecek miyiz. İnsan Nasıl merak etmez. Ben aynı hastanede başka bir doktora gittim bir hafta sonra demediğini bırakmadı özele gidiyorsun bir de. Sorunun yoksa neden geldin. Bir hafta olmuş ben farklı ne söyleyebilirim falan dedi. Cinsiyetini öğrenmek istiyorum desem ona da bir sürü laf söyleyecek baktı çıktım
Evet bazi doktorlar cok can sıkıcı oluyor. Sen hangi doktora gidiyorsun peki hangi hastane12 haftalık bebeğin cinsiyeti belli olmazmış önemli olan sağlığıymış. Bakmadı bile.
Aynen ya. Ben de biraz bekleyeyim diyorum 15 de gideyim o zamana tuhaf karşılamazlar herhAlde başka bir hastaneye gidecem bu seferYok artık. Nasıl o şekilde konuşabiliyorlar ki? Belki sebebi yok sadece kontrole geldin.
İyi doktor bulmak çok zor gerçekten.
Sıkma canını boşver bebeğin anlıyor. Başka doktora gider öğrenirsin.
bihayaldi nerelere kayboldun cnm. Nasılsın bebişin cinsiyeti belli oldumu
Ben mersinde forum yaşama gidiyordum da şimdi değiştirmek istiyorumEvet bazi doktorlar cok can sıkıcı oluyor. Sen hangi doktora gidiyorsun peki hangi hastane
Ben de cok doktor degistrdim ve hala daha kalbime göre bulabilmos degilimm. Allah yardimcin olsun. Insallah ogrenirsin bi dahaki gittigindeBen mersinde forum yaşama gidiyordum da şimdi değiştirmek istiyorum
İnş ya bir de bu ikinci olunca ailem de merak ediyor. Eşim ilkinde hiç sormamıştı bunda sürekli soruyor ben de merak ediyorum doğal olarak. Sen nerdesinBen de cok doktor degistrdim ve hala daha kalbime göre bulabilmos degilimm. Allah yardimcin olsun. Insallah ogrenirsin bi dahaki gittiginde
Burdayım canım p.tesi usg ye göre 14 haftalık olcak ins . Herşey yolunda çok şükür . 2 hafta önce kıza benziyor dedi dr sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik :)
Evet herkes merak icinde. Istanbuldayim ben de.İnş ya bir de bu ikinci olunca ailem de merak ediyor. Eşim ilkinde hiç sormamıştı bunda sürekli soruyor ben de merak ediyorum doğal olarak. Sen nerdesin
Umarım sen de en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun.Evet herkes merak icinde. Istanbuldayim ben de.
Amin inşallah :)Umarım sen de en kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun.
Tatlim nasil geçiyor 10.hafta? :)Oyy kuzucuk amin inşallha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?