• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun
Canım bir şey sormak istiyorum cinsiyetiniz belli mi yani kanamanın daha çok erkek bebeklerde olduğunu duymuştum benim de öyle oldu. Merak ettim doğrusu yani her erkek bebek te kanama olmazmış ama mesela kızın olduktan sonra erke ge dönünce o hamilelikte kanama oluyor diye birşey duymuştum.

merhaba Anneler ve anne adaylari ben araniza yeni katildim, bende Aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim sizleri bir ay geriden takip edicem. Ilk bebegim cok mutlu ve heycanliyim :)

hoşgeldin cnm. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

Kizlar gunaydin :) 15 haftalik olduk allahim izniyle:) cinsiyetini ogrenmeye gidicem ama gittigim hastane daha erken diyip yolladi 1 hafta once ben de bu sali carsamba gibi baska bi yere gitmeyi dusunuyorum. Önerdiğiniz bi hastane doktir var mi istanbul avrupa yakasinda. Artik bebegimin cinsiyetini soyleyecek:)

Cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende avrupa yakasındayım. Hangi hastane bu erken diye söylemedi. Ben medipol megaya nagihan hn ma gidiyorum. 13+3 te öğrendim oğlum olacağını allahın izniyle. Sen nerde oturuyorsun.

hoşgeldin cnm. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.

Cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende avrupa yakasındayım. Hangi hastane bu erken diye söylemedi. Ben medipol megaya nagihan hn ma gidiyorum. 13+3 te öğrendim oğlum olacağını allahın izniyle. Sen nerde oturuyorsun.
Ben de megaya ayfer hanima gittim daha erken olduğunu soyledi esenler medipole gittim orda da erken dediler dah belli olmaz dediler. Hatta bi hafta once. Bu sali gidip ogrenmek istiyorum artik

Canım bir şey sormak istiyorum cinsiyetiniz belli mi yani kanamanın daha çok erkek bebeklerde olduğunu duymuştum benim de öyle oldu. Merak ettim doğrusu yani her erkek bebek te kanama olmazmış ama mesela kızın olduktan sonra erke ge dönünce o hamilelikte kanama oluyor diye birşey duymuştum.
Çok ilginç. Biz daha cinsiyet öğrenemedik. :KK43:

Macir Macir sende de mi kanama Problemi VAR seninki erkekmi?

Yok canım bu hamileliğinde sadece bir iki kez koyu kahve geldi ama bir önce oğlumda ben sürekli kanama oldum kızrdan sonra oğlana dönünce olur demişlerdi

Cnm bence ona inanma benjm arkadasimin kanamasi oldu uzunca bir sure yatti ama kizi oldu... Bende oglumda hic kanama yasamadim bunda ogurtuden dolayi az bi kanamam olmusti benimde ama. Cinsiyetini bilmiyorum henuz

Cnm bence ona inanma benjm arkadasimin kanamasi oldu uzunca bir sure yatti ama kizi oldu... Bende oglumda hic kanama yasamadim bunda ogurtuden dolayi az bi kanamam olmusti benimde ama. Cinsiyetini bilmiyorum henuz
Ben beş sene önce oğlumda çok farklı bir kanama yaşamıştım yani böyle akıntı adet filan gibi değildi dört ay bitene kadar devam etti o sürede sürekli dinlenirken okumuştum tam tersi de geçerliydi yani erkek bebekler sonrası kıza hamile kalınırsa gene kanama olabilir diyordu bilimsel bir şeydi diye hatırlıyorum gerçi haklisin her hamilelik farklı aynı kadının iki hamileliği de farklı hatta artık hamilelik ler hep sorunlu maalesef...

Yakinda gobuslerimizi atariz... Hahaha... Benimde buyudu gobegim ama top gibi dehil basenlerime dogru yayildim ve gogus altimdan baslio gobus

Canim tam42bedenim 2beden buyumusum. Gobek çok değil ama popo şahane büyümüş hep ondan. Eğer sende boyleysen kiž diyorum , yok bedenin aynı kaldida göbeğin sivrildiyse erkek. Annenden öğrendim bana bu şekilde tahmin yürüttü ve bildi. 2oglan bi kız anası tecrübe

Back