- 16 Kasım 2009
- 937
- 733
- 123
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.601
Merhaba ankara da hangi doktora gidiyorsunuzBugün 2li taramanın sonucu için doktoruma gidicem, ankara kar altında bakalım gitmeyi başarabilirsem, acaba cinsiyetini de öğrenebilir miyim çok merak ediyorum.
Canım bir şey sormak istiyorum cinsiyetiniz belli mi yani kanamanın daha çok erkek bebeklerde olduğunu duymuştum benim de öyle oldu. Merak ettim doğrusu yani her erkek bebek te kanama olmazmış ama mesela kızın olduktan sonra erke ge dönünce o hamilelikte kanama oluyor diye birşey duymuştum.Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun
merhaba Anneler ve anne adaylari ben araniza yeni katildim, bende Aralik ayinda hamile oldugumu ogrendim sizleri bir ay geriden takip edicem. Ilk bebegim cok mutlu ve heycanliyim :)
Kizlar gunaydin :) 15 haftalik olduk allahim izniyle:) cinsiyetini ogrenmeye gidicem ama gittigim hastane daha erken diyip yolladi 1 hafta once ben de bu sali carsamba gibi baska bi yere gitmeyi dusunuyorum. Önerdiğiniz bi hastane doktir var mi istanbul avrupa yakasinda. Artik bebegimin cinsiyetini soyleyecek:)
Kanamam var evde yatıyorum.
Eki Görüntüle 1752580 Neden ters cikiyor bu resim anlamadim yonunude degistiremedim pardon kizlarr
Ben de megaya ayfer hanima gittim daha erken olduğunu soyledi esenler medipole gittim orda da erken dediler dah belli olmaz dediler. Hatta bi hafta once. Bu sali gidip ogrenmek istiyorum artikhoşgeldin cnm. Bebişin hayırlı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz.
Cnm öncelikle hayırlı olsun. Bende avrupa yakasındayım. Hangi hastane bu erken diye söylemedi. Ben medipol megaya nagihan hn ma gidiyorum. 13+3 te öğrendim oğlum olacağını allahın izniyle. Sen nerde oturuyorsun.
Çok ilginç. Biz daha cinsiyet öğrenemedik.Canım bir şey sormak istiyorum cinsiyetiniz belli mi yani kanamanın daha çok erkek bebeklerde olduğunu duymuştum benim de öyle oldu. Merak ettim doğrusu yani her erkek bebek te kanama olmazmış ama mesela kızın olduktan sonra erke ge dönünce o hamilelikte kanama oluyor diye birşey duymuştum.
Canım bir şey sormak istiyorum cinsiyetiniz belli mi yani kanamanın daha çok erkek bebeklerde olduğunu duymuştum benim de öyle oldu. Merak ettim doğrusu yani her erkek bebek te kanama olmazmış ama mesela kızın olduktan sonra erke ge dönünce o hamilelikte kanama oluyor diye birşey duymuştum.
Amin inşallah. Cok tesekkurlerCnm çok dikjat et kendine. Rabbim şifa versin
Yok canım bu hamileliğinde sadece bir iki kez koyu kahve geldi ama bir önce oğlumda ben sürekli kanama oldum kızrdan sonra oğlana dönünce olur demişlerdiMacir sende de mi kanama Problemi VAR seninki erkekmi?
Nasıl yani kızdan sonra erkeğe dönünce. ? aciklarmisinYok canım bu hamileliğinde sadece bir iki kez koyu kahve geldi ama bir önce oğlumda ben sürekli kanama oldum kızrdan sonra oğlana dönünce olur demişlerdi
Yok canım bu hamileliğinde sadece bir iki kez koyu kahve geldi ama bir önce oğlumda ben sürekli kanama oldum kızrdan sonra oğlana dönünce olur demişlerdi
Nasıl yani kızdan sonra erkeğe dönünce. ? aciklarmisin
Sağlıklı olsunda kiz yada erkek farketmez.Cnm bence ona inanma benjm arkadasimin kanamasi oldu uzunca bir sure yatti ama kizi oldu... Bende oglumda hic kanama yasamadim bunda ogurtuden dolayi az bi kanamam olmusti benimde ama. Cinsiyetini bilmiyorum henuz
Benim ilk hamileligim buCnm kizlarindan sonra erkek bebege hamile kalinca demek istedi sanirim... Senin ilk bebekmiydi
Sağlıklı olsunda kiz yada erkek farketmez.
Evet canım yani ilk kız olup erkeğe dönünce veya ilkleri erkek olup kıza dönünceNasıl yani kızdan sonra erkeğe dönünce. ? aciklarmisin
Ben beş sene önce oğlumda çok farklı bir kanama yaşamıştım yani böyle akıntı adet filan gibi değildi dört ay bitene kadar devam etti o sürede sürekli dinlenirken okumuştum tam tersi de geçerliydi yani erkek bebekler sonrası kıza hamile kalınırsa gene kanama olabilir diyordu bilimsel bir şeydi diye hatırlıyorum gerçi haklisin her hamilelik farklı aynı kadının iki hamileliği de farklı hatta artık hamilelik ler hep sorunlu maalesef...Cnm bence ona inanma benjm arkadasimin kanamasi oldu uzunca bir sure yatti ama kizi oldu... Bende oglumda hic kanama yasamadim bunda ogurtuden dolayi az bi kanamam olmusti benimde ama. Cinsiyetini bilmiyorum henuz
Yakinda gobuslerimizi atariz... Hahaha... Benimde buyudu gobegim ama top gibi dehil basenlerime dogru yayildim ve gogus altimdan baslio gobus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?