Canım ben de forumu okuyordum aslında ama bir türlü yazamadım...Takip ettim sizi aslında
Kan veriyorsun senin kanindan bebegin dna sini ayristirip down vs. gibi genetik hastalıklara bakıyorlar. ..Kan Amerikaya gönderiliyor bu işlemler orda yapılıyor. Ben 2li 3lu vs. test yaptırmiycam, direkt bu testle bakılacak benim...Yaşım 40 olduğundan bahsi geçen testler de istatistik üzerinden sonuç verdiğinden büyük ihtimalle riskim fazla çıkacaktı, amniyosentes yerine beklemeden risksiz olan bu testi yaptırdım. ..2 haftada sonuç çıkıyormuş 1 haftası geçti, kaldı 1 hafta...Umarım iyi çıkar sonuç, zor buldum bunu zaten..
Canım benim tüp bebek olduğundan ben transferden itibaren zaten progesteron ve ostrojen takviyesi alıyordum. ..hergün progestan igne ve sabah akşam crinone jel denen bir vajinal jel kullanıyordum. .Yine de kanama oldu, ilk kanama da hemen istirahat dedi, devam edince de 1 kez proluton igne vuruldum, istirahat devam, kanama kesildi....3 gün sonra kontrole gttim cin gibiydi bebek kıpır kıpır. ..
12 haftaya girince tüm takviyeleri bıraktım, şimdi sadece eutyrox (hashimoto tiroidim var benim) elevit multivitamin, gyneferon demir hapı ve coraspın kullanıyorum, coraspin preeklampsiyı önlemek içinmiş. ..