• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun

İğne falan verdi mi? O iğne çok etkili aslında. Ben iki gün arayla vuruluyordum. Progestanı hem ağız hem de vajinal yolla almıştım.

Bana 14.haftaya kadar plasenta tam olarak gelişene kadar sürebilir demişti o kadar sürmedi çok şükür.

İğne falan verdi mi? O iğne çok etkili aslında. Ben iki gün arayla vuruluyordum. Progestanı hem ağız hem de vajinal yolla almıştım.

Bana 14.haftaya kadar plasenta tam olarak gelişene kadar sürebilir demişti o kadar sürmedi çok şükür.
Yo iğne vermedi. Adı ne iğnenin. Günde kac tane içip kaçını vaginal kullandin? Ben sadece Progestan iciyorum günde 3×2=toplam 6 tane

Gunaydinlarr arkadaslarr banada iyi geceler amerikadayim 7 saat gerideyim ☺️ Bunu bilmiyordum gerci ilk hamileligim o kadar cok bilmedigim sey var ki Allahtan burasi varda okuya okuya ogreniyorum benim gobegim cok cikti B bebegim seni bekliyorum senin nasil? Ayni gunlerdeyiz ya ondan soruyorum ve ben daha cinsiyeti bilmiyorum 1 kere dr gidebildim
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Göbeğin büyükse erkek diyorum ben . kız gebeliklerin de göbek yayvan oluyo

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Göbeğin büyükse erkek diyorum ben . kız gebeliklerin de göbek yayvan oluyo

Yakinda gobuslerimizi atariz... Hahaha... Benimde buyudu gobegim ama top gibi dehil basenlerime dogru yayildim ve gogus altimdan baslio gobus

Yeni gelen arkadaslara merhaba Bnim gobegimde gogus altindan baskiyor top gibi one dogru sanki 5 6 aylik hamile gibiyim foto eklemeye calisam ins becerebilirim hem deneyimli arkadaslar yorum yapabilir ben cook heycanloyim ilk bebek diye sanirim tabiki bebegi hissedemedim daha cok kucuk diye sanirim hisseden arkadaslar cook sanslisinizz darisi bizim basimiza

image.jpg
Neden ters cikiyor bu resim anlamadim yonunude degistiremedim pardon kizlarr

Kizlar gunaydin :) 15 haftalik olduk allahim izniyle:) cinsiyetini ogrenmeye gidicem ama gittigim hastane daha erken diyip yolladi 1 hafta once ben de bu sali carsamba gibi baska bi yere gitmeyi dusunuyorum. Önerdiğiniz bi hastane doktir var mi istanbul avrupa yakasinda. Artik bebegimin cinsiyetini soyleyecek:)

Back