- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
- #2.561
Bidr bu hamilelik takvimi 16+6 olana kadar 16 gösteriyor degilmi. Aslinda 17. Haftanin icindemiyim ben
yok cnm 16+0 ile 16+6 arası 17. haftan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bidr bu hamilelik takvimi 16+6 olana kadar 16 gösteriyor degilmi. Aslinda 17. Haftanin icindemiyim ben
Kizlar gunaydin nasilsiniz... hareketleri hissetmye baslayanlar var. Ben gaz hareketimibebk hareketimi ayrt eedemiyorum:)
Benimkinede hareketli diyo dr ama bn anlamiyorum. Arada tik damar atmasi gibi bisey oluyo ama ayrt edemiyorum.benimki çok hareketliymiş. doktor hiç rahat durmuyor bu yaramaz dedi. ondan olsa gerek sürekli karnımda gıdıklanma hissediyorum
Evet iste ben suan 16+2 yim ama daha yeni 16. Diye gosteriyo takvimBenim de buradaki takvimle telefondaki uygulama 2 gün farkediyor. Doğum tarihleri aynı gösteriyor. Pazar günü yeni hafta bildirimi geliyor ama buradaki takvimde salı günü yeni haftayı gösteriyor. +1 olmadan yazmıyor burada sanırım.
cinsiyet topigi var orda anlayan arkadaslar var canm ama bana tutmadi mesela keseyw gore nuba gore kiz dediler bebegim erkekDemek ki basladigimiz hafta bir sonraki hafta aslinda 10+1 sen 11 haftalik diye dusunucez dr soylemeden cinsiyet tahmini yapan bilden var mi kizlar aranizda?
Bu daha ki randevum 16 subat o zaman sorarım. İkili test sonucumda iyi çıkmış hersey normalmis şükür.Ama. Gene dr una sor... Ben ictim netten baktım icebilir yaziodu
Merabalar canım hayırlı olsun bebeğin. Ben ilk ogrendigimden beri kız diyodum hep gecen randevumda %85 kız dedi dr doğru tahmin ettim yani :)Demek ki basladigimiz hafta bir sonraki hafta aslinda 10+1 sen 11 haftalik diye dusunucez dr soylemeden cinsiyet tahmini yapan bilden var mi kizlar aranizda?
Z Zynppp38 tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun bebegin benim icime nisey dogmuyor herseyi yiyorum ayirmadan tAm surpriz olucak bana cinsiyet ceylaan1988 vanim ben o topikte bi arkadas var herkese dogru tahmin yapior diye sirmustum kiz demisti bana bakalim benimkini bilicek mi burda 20 haftadan once cinsiyeti kesinlikle soylemiyorlar gerci farketmez ilk bebegim saglikli osun yeter
Bu daha ki randevum 16 subat o zaman sorarım. İkili test sonucumda iyi çıkmış hersey normalmis şükür.
doktor geçen sefer gittigimde bana da büyük ihtimalle kız dedi ama kesin değil diye birşey söyleyemiyorum yarın doktora gidicem sanırım bu sefer iyicene görür öğreniriz kız mı erkek mi :)
Kanamam var evde yatıyorum.Canimm nasilsinn...nasill gidiyorr..yazamadim bi suredirr..o uyku sorunu bendede varr. Gece uyanik sabahsa zor uyaniyorumm...oyle olucada butun duzen bozuluyor..
Hay maşallah baya ogrenen varDüzenleyim bi daha
1- ceylaan1988 erkek
2- tolgaseda kız
3-@bebeğim seni bekliyorum erkek
4- nilistan kız
5- eskaram erkek
Kanamam var evde yatıyorum.
Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsunGeçmiş olsun canım. Daha önce olmuş muydu?
Yat sakın hiç bir iş yapma geçer inşallah merak etme. Doktor bana sıcak suyla duş alma ve nar yeme demişti.
Gözünüz aydın arkadaşlar biz 13.haftada öğrenemedik 3 hafta sonraya inşallah :)