• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

benimki çok hareketliymiş. doktor hiç rahat durmuyor bu yaramaz dedi. ondan olsa gerek sürekli karnımda gıdıklanma hissediyorum :KK46::eek::KK68:
Benimkinede hareketli diyo dr ama bn anlamiyorum. Arada tik damar atmasi gibi bisey oluyo ama ayrt edemiyorum.
Bu arada ben 16+2 yim ama takvim 16 gosteriyor

zinedila zinedila canim bende bilmiorum neden 3 defa ultrason var sanirim bebege zarari var diye dusunuyorlar hemde saglik burda o kadar pahali ki 4. Ultrasonu istersen 600$ 700$ gozden cikartman lazim neden taramayi 3lu yapiyorlar bir fikrim yok Turkiyedeki doktorlari ve sigortayi burda bulmak mumkun degil

Demek ki basladigimiz hafta bir sonraki hafta aslinda 10+1 sen 11 haftalik diye dusunucez dr soylemeden cinsiyet tahmini yapan bilden var mi kizlar aranizda?
cinsiyet topigi var orda anlayan arkadaslar var canm ama bana tutmadi mesela keseyw gore nuba gore kiz dediler bebegim erkek

Demek ki basladigimiz hafta bir sonraki hafta aslinda 10+1 sen 11 haftalik diye dusunucez dr soylemeden cinsiyet tahmini yapan bilden var mi kizlar aranizda?
Merabalar canım hayırlı olsun bebeğin. Ben ilk ogrendigimden beri kız diyodum hep gecen randevumda %85 kız dedi dr doğru tahmin ettim yani :)

Z Zynppp38 tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun bebegin benim icime nisey dogmuyor herseyi yiyorum ayirmadan tAm surpriz olucak bana cinsiyet ceylaan1988 ceylaan1988 vanim ben o topikte bi arkadas var herkese dogru tahmin yapior diye sirmustum kiz demisti bana bakalim benimkini bilicek mi burda 20 haftadan once cinsiyeti kesinlikle soylemiyorlar gerci farketmez ilk bebegim saglikli osun yeter

Z Zynppp38 tesekkur ederim canim seninde hayirli olsun bebegin benim icime nisey dogmuyor herseyi yiyorum ayirmadan tAm surpriz olucak bana cinsiyet ceylaan1988 ceylaan1988 vanim ben o topikte bi arkadas var herkese dogru tahmin yapior diye sirmustum kiz demisti bana bakalim benimkini bilicek mi burda 20 haftadan once cinsiyeti kesinlikle soylemiyorlar gerci farketmez ilk bebegim saglikli osun yeter

o topic bana da kız dedi ama erkek :KK22:

herkese günaydınlaaarrr ama Feliceee Feliceee sana iyi geceler cnm :)

evet kızlar listeye eklenen yokmu ? :)

1- ceylaan1988 ceylaan1988 erkek
2- tolgaseda tolgaseda kız
3-@bebeğim seni bekliyorum erkek
4- nilistan nilistan kız
5- eskaram eskaram erkek
6- minnaks minnaks kiz
7- Z Zynppp38 kız
doktor geçen sefer gittigimde bana da büyük ihtimalle kız dedi ama kesin değil diye birşey söyleyemiyorum yarın doktora gidicem sanırım bu sefer iyicene görür öğreniriz kız mı erkek mi :)

Geçmiş olsun canım. Daha önce olmuş muydu?
Yat sakın hiç bir iş yapma geçer inşallah merak etme. Doktor bana sıcak suyla duş alma ve nar yeme demişti.
Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun

Back