- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
- 198
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #2.581
Çok teşekkürler. 10 gün önce şiddetli kanamam oldu. 2 gün sonra kahverengi olmustu. Taki düne kadar kahverengiydi. Dün yine kanama basladi. Bugün biraz azaldı ama hep yatıyorum evdeyim . Progestan içiyorum ama bakalım hayırlısı olsun
Yo iğne vermedi. Adı ne iğnenin. Günde kac tane içip kaçını vaginal kullandin? Ben sadece Progestan iciyorum günde 3×2=toplam 6 taneİğne falan verdi mi? O iğne çok etkili aslında. Ben iki gün arayla vuruluyordum. Progestanı hem ağız hem de vajinal yolla almıştım.
Bana 14.haftaya kadar plasenta tam olarak gelişene kadar sürebilir demişti o kadar sürmedi çok şükür.
Yeni ve sessiz üyenizden de merhaba ozaman :)
Çok teşekkürlerGecmis. Olsun cnmm
Yo iğne vermedi. Adı ne iğnenin. Günde kac tane içip kaçını vaginal kullandin? Ben sadece Progestan iciyorum günde 3×2=toplam 6 tane
Çok teşekkürlerGecmis. Olsun cnmm
Çok geçmiş olsun ateşine dikkat et 38in üzerinde çıkmamasına özen göster .Rabbim şifa versinEvet canim erkek 11. Haftalikken soyledi dr once uzuldum simdi alistim. 5 gundur acayip hastayim yataktan cikamiyorum
Gözün aydın canım çok sevindimKızimiz geliyooo
Kuşburnu ıhlamur günde bir bardak icebilirsin canım .gözün aydın buarafaAy Ihlamur icebiliyoz mu ben kendimi sartlamisim bütün bitki caylarindan uzak duruyorum ihlamuru da cok severim sevindim buna :) bu arada benim benegimde %85 kız :*
Sagol canm tesekkur ederim bugun daha iyiyim allaha sukur. Ates sitma kalmadi ama bulanti ve agiz burun tikanik sinuzitim azdi sanirim. Tat koku sifir.Çok geçmiş olsun ateşine dikkat et 38in üzerinde çıkmamasına özen göster .Rabbim şifa versin
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.Gunaydinlarr arkadaslarr banada iyi geceler amerikadayim 7 saat gerideyimBunu bilmiyordum gerci ilk hamileligim o kadar cok bilmedigim sey var ki Allahtan burasi varda okuya okuya ogreniyorum benim gobegim cok cikti B bebegim seni bekliyorum senin nasil? Ayni gunlerdeyiz ya ondan soruyorum ve ben daha cinsiyeti bilmiyorum 1 kere dr gidebildim
Canim göbeğinin aşağısında 2saniyelik Kasilma seğirme arası bi şekilde hissettim benKizlar gunaydin nasilsiniz... hareketleri hissetmye baslayanlar var. Ben gaz hareketimibebk hareketimi ayrt eedemiyorum:)
Haa ben oyle hissediyorum. Hatta seyirme gibide hissediyorumCanim göbeğinin aşağısında 2saniyelik Kasilma seğirme arası bi şekilde hissettim ben
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Göbeğin büyükse erkek diyorum ben . kız gebeliklerin de göbek yayvan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?