- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Merhaba kızlar bi haftadır yazamamıştım Bizde bu hafta sonu kontrole gittik keseyi gördük kesenin içinde kesede varmış boş gebelik değil demekmiş bu.
Haftayada bebeği görür kalp atışlarını duyarız inş dedi dr
Bana kan tahlili yapmıyor hiç dr değerler önemli değil diyo
Bi tek ilk öğrendiğimde kan tahlili yaptırmştm
Şimdilik bulantım yok inş hiç olmaz ama akşamları erkenden uykum geliyor 9 buçukta uyuyorum
Aynen canım ya aynı hisslerdeyim ablam eşim biliyo birde en iyi arkadaşım
Benim bugün 3 de doktordan randevu aldım bakalım ne diycekinsan diyemiyor maalesef...
Canım hamilelik takvimi yapsanainsan diyemiyor maalesef...
Canım hamilelik takvimi yapsana
Son adet tarihine göre otomatik hesaplanıyor canımne biliiim ona bilem cesaret edemiyorum....
kaç hafta oldugunu bile bilmiyorum ki...
sanada inşaallah herşey mükemmel der dr
Benim bugün 3 de doktordan randevu aldım bakalım ne diycek
Son adet tarihine göre otomatik hesaplanıyor canım
istanbuldayım cnm sen?cnm sen hngi ildeydin
Sen test yaptın dimi kan testi doktora gittib mi
Bende 3 gündür çok fena bulantı var geceleri bi bulantıyla uyanıyorum ki çok pis bi his oluyo bide sabahları çok fazla oluo gün içinde de hafif hafif .doğru düzgün bişey yiyemez oldum yesemde sürekli açlık hissi var bizim senle aynı haftalarımız galiba ben de cumartesi keseyi gördüm ama bebişi göremedim malesef rahmim derindeymiş benim o yüzden göremiyorum çok küçük olduğu için dedi doktor alttan bakarsam görürüm dedi onu da ben istemedim doktoru mu da pek yeterli bulmadım zaten değiştircemhamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)
istanbuldayım cnm sen?
Battan 2 gün sonrası son çıkan 573.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?