• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

kızlar...

bu süreç zorlu sabır isteyen bir süreç...

değerin artması; kese görünmesi; kalp atışı vs...

insan sevinç stres telaş korku şükür bütün duyguları bi anda yaşar mı_?yaşıyor işte...

tüm korkularıma rağmen içimde bir sevinç bir umut var...

sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyor...

bu durumu anneme bile söyleyememişken...

kızlar...

bu süreç zorlu sabır isteyen bir süreç...

değerin artması; kese görünmesi; kalp atışı vs...

insan sevinç stres telaş korku şükür bütün duyguları bi anda yaşar mı_?yaşıyor işte...

tüm korkularıma rağmen içimde bir sevinç bir umut var...

sizlerle konuşmak dertleşmek iyi geliyor...

bu durumu anneme bile söyleyememişken...
Aynen canım ya aynı hisslerdeyim ablam eşim biliyo birde en iyi arkadaşım

kızlarr cumartesi bebişimizi gördük . kalp atışlarını dinledik. :)) biaz önce paylaşmak istedim ama site kapalıydı

Hayırlı olsun canım. Biz de cumartesi günü duyduk kalp atışlarını. Nasıl güzel bir duyguymuş bu. Anne adayı olduğumu idrak ettim resmen.

hamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)

Valla geçen hafta sabah bulantılarım başlamış olsa da asıl hamilelik bugün başladı çünkü kustum.
Hiç keyfim yok ama bebişim için deyip avutuyorum kendimi.

hamişlik nasıl gidiyor kızlar . bulantı başlayan varmı . bende gelen giden yok henüz. aman olmasında. :)
Merhaba kızlar bi haftadır yazamamıştım Bizde bu hafta sonu kontrole gittik keseyi gördük kesenin içinde kesede varmış boş gebelik değil demekmiş bu.
Haftayada bebeği görür kalp atışlarını duyarız inş dedi dr
Bana kan tahlili yapmıyor hiç dr değerler önemli değil diyo
Bi tek ilk öğrendiğimde kan tahlili yaptırmştm
Şimdilik bulantım yok inş hiç olmaz ama akşamları erkenden uykum geliyor 9 buçukta uyuyorum :KK53:

Back