• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

nasıl yapıcamı bilmiyorum :)

canım bilgisayarın sağ üst tarafında . sağdan sola doğru 3. menü . sırası bildirimler, gelen kutusu ve3. sü senin nick in yazılıolduğu yeri tıklıyosun açılan sayfada ortalarda hamilelik takvimi yazan yere beklenen doğum tarihini yazıyorsun ve en altta kaydet butonuna basıyorsun

B
Merhaba kızlar bende dün öğrendim bugün kan testi yaptirdim
Beklenen regl 28 Kasım
27 Kasım değer 221.40

Değerim nasıl sizce
Bence degerin gayet guzel benimde kizimda bu deger cikmisti battan 1 gun once simdi 3 bucuk yasinda allahim kucagina almak nasip etsin insallah

Merhaba bende kasimda ogrendim hamisligimi
sat 30 ekim
bat 24 kasim
degerlerim 19 kasim 85
23 kasim 800
25 kasim 2761
27 kasim 6068 cikti var mi degerleri benim gibi yuksek cikan
Maşallah canım. ..
Benm değerler şimdilik düşük. ..
Bebeğim hayırlarla tutulursa değerinin 1500 olması ve kesenin görünmesi gerekiyor...
Rabbim im yardımcımız olsun sağlıcakla ve hayırlarla. ..

sat 30 ekim
bat 24 kasim
degerlerim 19 kasim 85
23 kasim 800
25 kasim 2761

Hayırlı olsun canım.
Adetinden 3 gün sonra çıkan değer yüksekmiş baya. Çoğul gebelik gibi duruyor. Ultrasonda gördün mü keseyi?

sat 30 ekim
bat 24 kasim
degerlerim 19 kasim 85
23 kasim 800
25 kasim 2761

Cnm tebrik ederim. Sağlıklakucağına alırsın inşallah bebişini. Ayrıca senin ikiz olma ihtimali çok yüksek. Yada üstüne gördün farketmedin cnm. :)

Maşallah canım. ..
Benm değerler şimdilik düşük. ..
Bebeğim hayırlarla tutulursa değerinin 1500 olması ve kesenin görünmesi gerekiyor...
Rabbim im yardımcımız olsun sağlıcakla ve hayırlarla. ..
Allahin izniyle yukselir canim korkma amin saglikli sihhatli alalim kucagimiza insallah

Hayırlı olsun canım.
Adetinden 3 gün sonra çıkan değer yüksekmiş baya. Çoğul gebelik gibi duruyor. Ultrasonda gördün mü keseyi?
Hayirlisi allahtan canim keseyi 2 binli degerde alttan son degerde isen karindan gordukk 4 haftalik dedi
Cnm tebrik ederim. Sağlıklakucağına alırsın inşallah bebişini. Ayrıca senin ikiz olma ihtimali çok yüksek. Yada üstüne gördün farketmedin cnm. :)
saol canim insallah saglicakla alalim yavrularimizi kismet diyorumn ama adetim bittkten sonra kan testi yaptirmistim. Cikardi sanirim oyle olsaydi

Güzel bence. .ikişer kat artması gerekir. .ikisine bir...

Dr a gttn mi..

Ben cuma yaptirdim testi pazartesi tekrar kan testi yaptirip salı günü gidicem sadece eşim ve ablam biliyor doktordan sonra müjdeyi vermeyi düşünüyorum annem üstüme para koymuş kim hamile haberim verirse para vercekmis ablami zor tutuyorum söylememesi için :)

Ben cuma yaptirdim testi pazartesi tekrar kan testi yaptirip salı günü gidicem sadece eşim ve ablam biliyor doktordan sonra müjdeyi vermeyi düşünüyorum annem üstüme para koymuş kim hamile haberim verirse para vercekmis ablami zor tutuyorum söylememesi için :)

Aaa super masaallah annise bak hrle...
Insaallah sagsalim bebislerimiz olur

Back